Bukmacherski Puchar Userów

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 23 paź 2006, 16:29

A ja wlasnie zauwazylem, ze w naszwej grupie nie jest tak jednoznacznie wsyztsko jasne :lol: :lol: :lol: :lol: - dobrze ze w miare sie obudzilem, bo chcialem podac takie typy z rodzaju mission impossible :twisted: :twisted: :twisted:
Mianowicie jeszcze nie mam pewnego awansu, gdyz moze wyniknac taka sytuacja :arrow:
przegrywam z Crisem7 i na koncie mam 19pkt, fieldy wygrywa z kaczym ma 19pkt, Roza dostaje z urzedu 3pkt (jezeli szybko nie sicagniemy Dzokere :P) i rowniez ma na koncie 19pkt :shock: :shock: :shock: :shock:
z tym, ze bezposrednie pojedynki niewiele tutaj zdzialaja gdyz :arrow:
czeher - Roza - zdaje sie moje zwyciestwo i remis czyli jestem lepszy
Roza - fieldy - dwie wygrane Rozy
czeher - fieldy - po zwyciestwie ale bramkowo lepszy jest fieldy

czyli jestem w bezposrednich pojedynkach lepszy od Rozy ale gorszy od fieldiego zas fieldy lepszy ode mnie a gorszy od Rozy :? :? :? :? .... Roza gorszy ode mnie ale lepszy od fieldiego :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
WIec jezeli taka sytuacja zaistnieje o wszytskim zadecyduja strzelone bramki a tutaj ma miejsce taki uklad:
fieldy - 28
czeher - 25
Roza - 23
wiec jeszcze wsyztsko mozliwe gdyz az takiej roznicy nie ma :roll:

Wiec jeszcze raz powtorze dobrze ze w miare spostrzeglem taka mozliwosc gdyz moglem obudzic sie z reka w nocniku :cry: :cry: :cry: przynajmniej musze ugrac remis - co na moim terenie moze byc dosc trudne

Wróć do „Bukmacherka”