FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 204

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 29 wrz 2006, 19:11

Gutek :lol: "przyjaciel" - chyba troszkę przeholował :lol2:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2413
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 wrz 2006, 20:22

Guti nie chciał mu robić przykrości, z resztą bardzo możliwe, że się przyjaźnią, a niby dlaczego by nie :roll: W końcu znają się chyba jeszcze z czasów jak Eto'o grał w Realu :wink:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 29 wrz 2006, 20:55

RealFan pisze:Guti nie chciał mu robić przykrości, z resztą bardzo możliwe, że się przyjaźnią, a niby dlaczego by nie Rolling Eyes W końcu znają się chyba jeszcze z czasów jak Eto'o grał w Realu Wink
Myślisz że aż tak się polubili? :P

Pozatym słowo grał w Realu jest jak dla mnie zbyt mocne. Ja bym powiedział był w Realu ;)

Awatar użytkownika
Madridistas
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madridistas » 29 wrz 2006, 21:01

no dokłądnie był to chyba bardziej adekwatne słowo do tego co robił et-o w Madrycie ;]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 wrz 2006, 21:02

brylancik pisze:Myślisz że aż tak się polubili?
A kto tam ich wie. Ciekawe czy Kameruńczyk odwzajemnia tą przyjaźń :roll: :lol:
brylancik pisze:Pozatym słowo grał w Realu jest jak dla mnie zbyt mocne. Ja bym powiedział był w Realu
Można i tak :wink: Chyba nawet na lotnisko nikt po niego nie przybył. Biedny Samuel wysiadł z samolotu i...nikt na niego nie czekał :P Na Brnabeu dowiózł go jakiś napotkany człowiek, który był Afrykaninem czy coś podobnego. Nie pamiętam dobrze tej sytuacji. Eto'o jednak mógł liczyć tylko na "swoich" bo po hiszpańsku nie umiał nic :roll: A co do jego gry to faktycznie nie miał zbytnio okazji do zaprezentowania swoich umiejętności. Użyłem jednak słowa "grał" w końcu to lepiej brzmi :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2006, 11:18

Dzisiaj mecz z Athletic. Baskowie zawsze są groźni, ale przeważnie kończy się dobrze. Dzisiaj trzeba wygrać. Ciekaw jestem jak zostanie zestawiona pierwsza '11' i to nie tylko jeśli chodzi o atak. W zasadzie w każdej linii jest kilka możliwości. Może wreszcie Rafa zagrałby jako pivot :roll: Ciekawe kto w ataku od pierwszych minut. Pewnie Gudjohnsen, ale Saviola też pewnie zagra. Teraz będzie grał częściej. Będzie też pewnie strzelał bramki. Musi. Zresztą bez różnicy kto będzie grał w ataku i tak bramki strzelać będzie przy takich podających jakimi dysponuje Barcelona. Oczywiście ofensywa nie będzie wyglądać tak dobrze bez Eto'o, ale damy sobie radę. Na późniejsze fazy LM Sammy wróci i będzie dobrze.

Oto lista powołanych:
Bramkarze: Valdes i Jorquera
Obrońcy: Belletti, Zambrotta, Puyol, Marquez, Thuram, Gio
Pomocnicy: Xavi, Iniesta, Deco, Edmilson, Motta
Napastnicy: Giuly, Messi, Gudjohnsen, Saviola, Ronaldinho

Pod nieobecność naszego nalepszego piłkarza przydałoby się, aby Ronaldinho wreszcie zaczął lepiej grać. Bardzo by się przydało. Cholernie by się przydało.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 wrz 2006, 12:10

NIggaz ja myślę, że Ronaldinho weźmie się za siebie po kontuzji Eto'o ylk oszkoda, że tak poźno. Chocw sumie róznie może być, a jak mowisz cholernie by się przydał. Bo kto teraz może dyrygować Barcą jak nie on? Jak weźmie cieżar gry na swoje barki i wywiąże się z tego zadania to powinno być dobrze. GRa Saviolą na szpicy to nie jest takie złe wyjście. W końcu to snajper :D:D:D NIe jest on w sumie jakiś tragiczny, ale do Eto'o mu bardzo dużo brakuje.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 wrz 2006, 12:21

mam nadzieje ze Saviola posztrela bramki i wreszcie przymknie usta jego porzeciwnikom notabene zwolennikom Kluiverta aka Wlodarczyka. Szczerze mowiac wole El piszczelo niz Gudiego w pierwszym skladzie ale czas pokaze ktorym jest w lepszej formie.
Co do Ronaldinho to niech on zacznie biegac a nie gwiazdorzyc. W tej chwili nie nadaje sie na lidera druzyny bo nie jest sztuka zagrac dobry mecz z florkami jak z bulgaram a dobry mecz np z niemcami

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 30 wrz 2006, 12:39

Dobrze, że Saviola został w klubie, bo jak wiadomo Gudjohnsen typowym snajperem nie jest.
Licze na to, że Królik wreszcie pokaże na co go stać i uciszy Niggaz'a ra na zawsze 8)
Co do R10 to w Bremie grał gorzej niż na MŚ. Bezsensowne straty piłki po nieudanych dryblingach, nie grał NIC. Irytuje mnie powoli ta jego opaska, wszystko to pachnie zbyt dużym gwiazdorstwem.
Mam nadzieje, że na Gran Derby się obudzi..... Bo z Realem w tej sytuacji przegrać nie możemy, na co tylko czeka Valencia.......
Dziś Saviola strzela dwie, Mesii i Roni po jednej i Baskowie rozwaleni :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2006, 12:57

Bienias pisze:Kluiverta aka Wlodarczyka
[']
SiKor pisze:Licze na to, że Królik wreszcie pokaże na co go stać i uciszy Niggaz'a ra na zawsze
Niektórzy chyba wciąż nie potrafią sobie uświadomić, że moja niechęć do Savioli nie bierze się z mizernych umiejętności. Tłumaczyłem już wiele razy dlaczego Savioli nie szanuję (a w zasadzie mam do niego tyle szacunku ile on do Barcelony). W porównaniu do niektórych osób tutaj kieruję się symaptią do klubu a nie do zawodnika i widząc jego postawę wobec klubu nie jestem w stanie pozostać wobec niego obojętny.
Umiejętności ma za małe, aby grać w pierwszym składzie. Tyle. Wobec kontuzji Eto'o na pewno Javier będzie dostawał szanse gry i pewnie strzeli też jakieś bramki. To zupełnie normalnie i nie będę zaskoczony.

Możecie być pewnie, że Saviola mnie nie uciszy. Ani on ani nikt inny.

=================================

Dzisiaj urodziny Rijkaarda :!: Milion lat Frank :P
:prezent dla Rijkaarda:

http://img227.imageshack.us/img227/9717 ... allnn6.jpg
:smile2:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 wrz 2006, 13:52

Co to za 2 typki do ktorych sie przytula Rijkaard ? nie jestem za bardzo obeznany ...

hmm ciekawe jaki sprawą mu pilkarze dzis wieczorem prezent :)

Awatar użytkownika
Klatus
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klatus » 30 wrz 2006, 14:03

Jedne to chyba Laporta, a drugi nie wiem :roll:

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 wrz 2006, 14:36

Drugi to chyba ten kolo od kolorowych garniturkow, o ktorym kiedys wspominal Niggaz :lol2: :P.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 wrz 2006, 14:58

Ronaldinho w tej formie nie pociągnie wystarczająco gry Barcelony. Dużo bardziej liczyłbym tu na środkowych pomocników czyt. Iniesta, Xavi, Deco :wink: Ci piłkarze znacznie więcej wnoszą w tym sezonie do gry aniżeli R10 :P No i nie należy zapominać o Messi'm, który jednak powinien coraz częściej graćw wyjściowym składzie. Forma u niego dobra więc szkoda, by się marnował na ławie.

Atak będzie miał na tyle dużo sytuacji, że poprostu nie może zawodzić nawet pod nieobecność Eto'o.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2006, 14:58

Olson :spoko:

Ten elegancik to Xavier Sala y Martin. Tymczasowo pełnił rolę prezydenta klubu (kiedy Laporta musiał się podać do dymisji).

A Laportę to chyba poznaliście :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”