FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 203

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 29 wrz 2006, 7:26

Lol, ale jesteś wredny kaczy. Ja bym nie życzył nawet najgorszemu wrogowi takiej okropnej kontuzji... Na lini Barcelona - Madryt w kontuzjach jest 1-1, mam nadzieję, że taki wynik utrzyma się przed Gran Derby :wink:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 wrz 2006, 8:15

Premo pisze:Lol, ale jesteś wredny kaczy. Ja bym nie życzył nawet najgorszemu wrogowi takiej okropnej kontuzji...

Eeej no bez przesady :? wszyscyscie zrobili z tego jakas wielką afere .

Chcialbym powiedziec ze w komentarzach (nie wiem czy moge linka podac_ pewnej strony o barcelonie kiedys tak na wiesc o kontuzji Ronaldo (tak tego z Realu) co 2 komentarz to byla celebracja radosci .

Aha ... no i to co ma E2 to wcale nie jest taka grozna kontuzja , na codzien w futbolu dzieją sie o wiele gorsze zeczy .

Premo pisze:Ja bym nie życzył nawet najgorszemu wrogowi takiej okropnej kontuzji

A tu konkretniej moge powiedziec ze jakis czas temu myslalem sobie zeby "czarnuchowi" przytrafila sie jakas przykra kontuzja :>
A ty juz nie pamietasz "Madrid Carbon ..." po Zwyciestwie w Laliga 2 Lata temu :>

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 29 wrz 2006, 9:11

Kaczy [']
Idź na fioletową stronkę pocieszyć się z podobnymi sobie...
Tryumf w La Liga grając większość sezonu bez Eto'o będzie lepiej smakował, zwycięstwo w Gran Derby również.
Zarząd rozważa kupno nowego napastnika - może tak Henka się zgodzi wrócić :think:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 9:39

Kaczy aleś zabłysną - nie ma co - uważaj na autobus na pasach jak bedzie przechodził przez ulice :] Tyle w dzisiejszych czasach wypadków :P A wypadki chodzą po ludziach :] Licho nie śpi ! a kto śpi ten nie grzeszy :]

:shock: nawet 5 miesiecy :? 3 miechy było za długo a tu informacje ze nawet 5 :? Kuźwa ale pech ! Każdy by oddał Werderowi 3:0 by tylko Samuel był zdrowy po tym meczu, ale to już tylko marzenia :? Przerypane, takie miał plany i ambicje, a tu lipa, przez pierdzielony uraz.

Macie racja - Barca to nie Eto'o ale niech ktoś mi powie że Saviola czy Gudjohnsen zastąpią E2 :? Bo pisanie takich rzeczy jest jak by grzech. I nie docenianie E2 - Ba zreszta jeśli jest taka sytuacja to wiecej szans daje Savioli... Bo Gudjohnsen to taki Maxi Lopez z tym że wiecej sie nagrał w europie. Miał być jokerem ale kto przewidział taka sytuacja :? Ale pech ...

Wracaj szybko Eto'o :!:

Swoją droga Maxi ostatnie strzelił dla nowego klubu :P

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 wrz 2006, 14:14

Janio pisze:Kaczy [']
Idź na fioletową stronkę pocieszyć się z podobnymi sobie...

Skonczcie juz :? wedlug was to powiniennem sie rozplakac i moze na czarno ubranym chodzic w zalobie przez tą kontuzje .... litosci ['] ...

Janio pisze:Zarząd rozważa kupno nowego napastnika - może tak Henka się zgodzi wrócić

Ale to chyba w przerwie zimowej dopiero ... teraz mogą sciagnac tylko jakiegos hiszpana z rodzimej ligi :o

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 14:34

Kaczy po urazie Cicinho rozmawiałem z dwie ma osobami [Katalończykami] z tego forum na ten temat - mi. na ten temat i żadnemu z nich nie wpadło nawet do głowy by sie cieszyć czy śmiać :? Wiec daruj sobie. Załoba ? nie bo Eto'o bedzie z Barcą ... myślami :] Może nawet przyczyni sie go zwyciestw :]

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 wrz 2006, 14:42

kaczy pisze:wedlug was to powiniennem sie rozplakac i moze na czarno ubranym chodzic w zalobie przez tą kontuzje .... litosci ['] ...

Nie, powinieneś wogóle nic nie pisać na ten temat, było by lepiej i dla Ciebie i dla forum.

Szkoda E2, 5 miesięcy to szmat czasu dla tak amitnego zawodnika.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 wrz 2006, 14:43

Otoz Cicinho nie bluzgal Barcy ani nie byl tak wrogo do nich nastawiony ... sytuacja Etoo jest wrecz odwrotna .

Juz wczesniej pisalem co wyrazalem po kontuzji Xaviego czy Larsona

Awatar użytkownika
carek86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carek86 » 29 wrz 2006, 14:43

Jedynym pocieszeniem może być to że we wcześniejszych sezonach mielismy plage kontuzji i jakoś zbytnio to nie przeszkodziło aby Barca wygrała 2 razy La Lige i raz Lige Mistrzów. Brak Eto to bedzie bardzo duża strata ale czy rok temu po kontuzji Xaviego nie byłó tak samo duży cios dla druzyny kibiców ale jednak Barca dała rade. Trzeba być dobrej myśli że Barca pokaże teraz klase i że Samuel wróci szybciej :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 14:49

Aha Kaczy czyli bardzie Cie "cieszy" to że akurat na Samuela trafiło :? Bo mu sie "należało" :> Bo dobrze rozumiem że masz "uraz" do niego za pewne słowa i itd.

Wiesz w takim razie Katalończycy powinni wynając terrorystów albo jakiegoś dobrego "sprzątacza" wiec co mam na myśli. Należało mu sie :roll:

Wróci szybciej niż sie spodziewamy :!: Oby !

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 wrz 2006, 14:50

kaczy z Eto'o czy bez Eto'o to i tak GD beda nasze tylko nie wiem jak spora to bedzie kleska. Skoro cieszy cie nieszczescie innych :arrow: to OK. JA takze ciesze sie, ze MAdryt zatrudnił Capello i teraz kibice musza ogladac najwieksza padake w La Liga na SB.
Ogolnie duzo sie pisze o okresie robratu z pilka Czarnej Perły, dla mnie wróci jeszcze w tym roku... Nikt nie posiada takich pokładów ambicji, tylko to moze mu takze zaszkodzic.

Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 29 wrz 2006, 15:04

No nie ma co ukrywac, bez Sammy'ego bedzie ciezko. Jednak jesli prawda jest to, ze Sammy ma uraz łękotki to nawet w Polsce max przerwa po takiej kontuzji wynosi 3 miesiace. Gadalem z kilkoma znajomymi chirugrami i twierdza, ze Samuel jeszcze w tym roku wroci na boisko. I na to wlasnie licze!!!

Moze to dziwnie zabrzmi, ale zaluje ze ta kontuzja nie przydarzyla sie w zeszlym sezonie. Wtedy przynajmniej mielismy Henke...teraz mamy Eidura i Królika i to nam musi wystarczyc. Niewatpliwie jeszcze bardziej ofensywnie zaczna grac Iniesta oraz Deco. Gudi to nie jest typowy snajper, dlatego stwarza sie miejsce dla Ronaldinho, który musi dojsc do optymalnej formy. Przy okazji, oto kadra na mecz z Baskami:

Bramkarze: Valdes i Jorquera

Obrońcy: Belletti, Zambrotta, Puyol, Marquez, Thuram, Gio

Pomocnicy: Xavi, Iniesta, Deco, Edmilson, Motta

Napastnicy: Giuly, Messi, Gudjohnsen, Saviola, Ronaldinho

Wyglada na to, ze Ryjek poszedl po rozum do glowy i nie zostawil w domu zadnego z naszych stoperow. Szkoda tylko, ze nie ma Sylwka- Mister musi sie zdecydowac na podstawowa jedenastke, bo kiedy pilkarze maja sie zgrac? Osobiscie mam nadzieje, ze wyjdziemy tak: VV-Zambro, Tarzan, Thuram, Gio- Edmil, Deco, Blada Twarz- Messi, Ronni, Gudi.

Sami wracaj szybko do zdrowia!!

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 wrz 2006, 15:35

kaczy - A teraz powiedz grzecznie skąd ty się urwałeś :roll:

Możesz nie lubieć Eto'o za to czy tamto, dla mnie również nie jest on ukochanym graczem, ale bez przesady. Osobiste sympatie nie mają tu nic do rzeczy bo chłopak bardzo dużo daje piłce. To jest strata Barcelony, ale przede wszystkim strata światowego futbolu :!: Takich zawodników jak Eto'o aż chce się oglądać i dlatego nie mogę pojąć Twego rozumowania :roll:

W Madrycie nie lubią Kameruńczyka, podobnie jak w Katalonii nie lubiano Figo, kiedy przeszedł do Realu i on również mówił wiele rzeczy, bardzo nieprzyjemnych dla Blaugrany rzeczy. To jednak nie było żadnym powodem do tego, aby "świętować" jego urazy. Człowieku trochę rozwagi :?

Wszyscy na Ciebie naskoczyli, lecz naprawdę po swoich błyskotliwych wypowiedziach nie powinieneś oczekiwać czegokolwiek innego :P

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 wrz 2006, 16:10

RealFan pisze: Wszyscy na Ciebie naskoczyli, lecz naprawdę po swoich błyskotliwych wypowiedziach nie powinieneś oczekiwać czegokolwiek innego Razz

Skoro to ze sie ciesze z kontuzji Eto'o zostalo tak potraktowane to chcialem przeprosic was za tą szyderczą reakcje ...

Ale dobrze zes wspomnial o Luisie ... jestem ciekaw jaka by byla reakcja jakies 3 lata temu chociazby Messi E2 Ronaldinho gdyby Figo zlamal sobie noge :>
Teraz wszyscy mogą pisac sobie co chcą ale ja wiem swoje ...

PZDR dla wszystkich !

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 wrz 2006, 18:47

Kurde szkoda Eto'o. Fakt, ze go nie lubie i z wiadomych wzgledow zle sie kojarzy, ale kontuzja (jeszcze taka) to zawsze tragedia osobista kazdego pilkarza, nie mowac juz ze najzwyczajniej w swiecie unieruchamia czlowieka - bez znaczenia czy sportowca czy nie. A poza tym urazy kolan nie sa najfartowniejsze :roll:
Zabolała mnie kontuzja Eto'o. To mój kolega i przyjaciel. To ogromne osłabienie Barcy, gdyż strzelał on bardzo dużo bramek.
Zasmuciło mnie to, gdyż lubię Eto’o, nikt nie chciałby doświadczyć tego co on. To fundamentalna strata, najlepszy napastnik Barcelony, która odczuje jego brak. Kiedy będę miał okazję z nim porozmawiać, z pewnością przekażę mu swoje wsparcie.
Z Waszej ulubionej strony. Zgadnijcie kto to powiedzial? Albo sprawdzcie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”