Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 13 wrz 2006, 16:25
AnYa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 13 wrz 2006, 16:36
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 wrz 2006, 17:08
Tak sie zastanawiam, w ktorym meczu wyleci z boiska za pyskowanie czy niesportowe zachowanie i jaka tym razem sroga kare dostanieale jednak
Rooney wraca naladowany i zapewne niezle im namiesza:>
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 13 wrz 2006, 17:17
Bo z Rooneyem radzilo sobie jeszcze lepiej. Patrz 5:1 z Fulham. To jest nasz najlepszy zawodnik i motor napędowy zespołu, nie wyobrazam sobie zadnego większego sukcesu MU bez Roo w składzie.Bez Rooneya MU swietnie sobie radziło i nie wiem dlaczego wszyscy tak mocno chcieli jego powrotu.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 wrz 2006, 17:47
Messi E2 Ronaldinho pisze:Tak sie zastanawiam, w ktorym meczu wyleci z boiska za pyskowanie czy niesportowe zachowanie i jaka tym razem sroga kare dostanie
No i co z tego że bez niego sobie świetnie radzilismy, to tylko świadczy o tym jak wielkim klubem jest MU. Taki Asrenal bez swojego najlpeszego kopacza praktycznie nie istnieje a my z Roo czy bez i tak jestesmy wielcyMessi E2 Ronaldinho pisze:Bez Rooneya MU swietnie sobie radziło i nie wiem dlaczego wszyscy tak mocno chcieli jego powrotu
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 13 wrz 2006, 17:58
AnYa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 wrz 2006, 18:11
AnYa pisze:Rooney ma charakterek ale na razie powinien sie z tym wstrzymac bo juz cierpliwosc niektorych sie wyczerpuje. Chcemy go ogladac na boisku i srednio nam bedzie milo jesli w co drugim meczu bedzie wylatywal za kartki. I rzeczywiscie bez niego radzilismy sobie calkiem niezle.inni napastnicy w formie,komplet zwyciestw,gra gitarka
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 wrz 2006, 18:27
Roy nie dostawał takich głupich czerwieni i w ten sposob mocno osłabiajac swoj zespoł...Kartka z Porto czy na MŚ to był szczyt głupoty bo pierwsze to był mecz towarzyski, czyli nic nie znaczacy, a drugi na jednej z najwazniejszych imprez jakie mgły go spotkac, bo nikt nie iwe co bedzie w przyszłosci.Wiesz nie każdy jest cipą na boisku, dla Roo mecz to wojna tak jak dla Keano i nawet niech Wazza nie prubuje się zmieniać bo to jego wielki, nieoceniony skarb
Wydaje mi sie, ze napewno pauzował za zółtka i chyba bylo zawieszenie za cos jeszcze, ale nie wiem czy nie myli mi sie z LM...Z tym co drugim meczem to troche przesada w lidze w ubiegłym sezonie nie dostał żadnej czerwonej kartki o ile sie nie myle ba nawet za żółte chyba nie pauzował.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 wrz 2006, 8:25
Loczek i AnYa aluzje i wzajemne docinki nie są tu potrzebne. Loczek, jak Ci przeszkadzają czyjeś posty, to kliknij sobie na 'ignoruj' i daruj sobie komentarze do każdego posta AnYi (chyba dobrze odmieniłem), po prostu ignor. Kolejne osobiste docinki (w obie strony) i posty nie na temat będą nagradzane WP. Jak chcecie się podroczyć, to na PW albo gg. Pozdrawiam Smile
Nie jest to adekwatne do tego punktu. Nie pisze do AnYi że jest taka a nie inna, nie wytykam jej ułomności czy coś. Nie rzucam mięsem. Czyli się nie kwalifikuję.Kultura osobista
Prosimy o szanowanie ludzi nowych, nie obeznanych na forum, którzy chcą zobaczyć o co chodzi i co się tutaj dzieje. Staramy się też nie 'rzucać mięsem' jeden na drugiego, Jeśli już dojdzie do spięć to unikamy rozwiązywania problemu na forum (można wyjaśnić sobie wykorzystując prywatne wiadomości lub GG czy coś w tym stylu).
Nie używam wulgaryzmów. Jeśli zastrzegasz sobie prawo, jakie zostało nadmienione w ostatnim zdaniu, powiedz, gdzie ,,rzuciłem mięsem ".Wulgaryzmy
Pisząc na forum nie używamy wulgaryzmów! Za każdy wulgaryzm użytkownik zostanie upomniany a w wypadku lekceważenia tego przepisu nawet tymczasowo zbanowany (zablokowana możliwość wchodzenia na forum pod wybraną ksywką lub w ogóle z danego adresu) na średnio 7 dni. Dodatkowo Administratorzy i Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do samostanowienia co jest wulgaryzmem a co nie.
O ile mi wiadomo, forum to takie coś, gdzie mogę wyrażac swoje poglądy na każdy temat. Jeżeli mi się nie podoba wypowiedź kogoś, to poprostu to piszę. Jak was boli, że ktos nawija bez sensu, pisząc sobie posty o przysłowiowej dupie maryny, toPonadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie.
Więc nie do mnie winno tyczyć się czerwonym u góry.Zabrania się także tzw. "nabijania postów", czyli pisania krótkich, bezsensownych postów nie wnoszących nic do dyskusji tylko poprawiające liczniki
To jest wypowiedź kobiety. Nie moja. Ja cytuję jej słowa, a później dodaję coś do tematu. Więc piszę na TEMAT.Ale ja nie wiem po co Ty ze mna w ogole zaczynasz dyskusje. Nie mam ochoty z Toba rozmawiac,ignoruje Cie wiec na drugi raz sie nie wysilaj prosze. Daj sobie spokoj naprawde bo mnie smieszysz
Rossi pisze:Wiesz nie każdy jest cipą na boisku, dla Roo mecz to wojna tak jak dla Keano i nawet niech Wazza nie prubuje się zmieniać bo to jego wielki, nieoceniony skarb Cool
Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 wrz 2006, 9:53
Nikt nie pisze o ostatnim meczu Czerwonych Diabłów z Celticiem.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 wrz 2006, 12:27
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 wrz 2006, 17:42
To o czym pisałem wcześniej, czyli Louis swoje największe walory pokazuje w ustawieniu 4-4-2. Jeszcze tylko Smith powróci do pełni sprawności i użycie określenia optymalne bedzie jak najbardziej zdrowe.Morrow pisze:Środowe spotkanie pokazało, że Luis zdecydowanie lepiej czuje się w towarzystwie Rooneya aniżeli samotnego napastnika wspomaganego pomocnikiem.
Nie sugeruj sie moim avem. Ot, gwoli wyjaśnienia. Nie gniewaj się, że zwracam uwagęMorrow pisze:Luis
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 16 wrz 2006, 19:02
Morrow pisze:Obie ekipy grają póki co efektownie i przyjemnie dla oka, z tą różnicą, że ManUtd wygrał dotychczas wszystkie spotkania a Kanonierzy atakują, cisną ale nijak to się nie przekłada na wyniki(poza wygraną z HSV).
Morrow pisze:Najlepszy piłkarz 4 pierwszych kolejek Premiership, motor napędowy United a zarazem najlepszy strzelec. Może być ciężko bez niego
I to by było prawdopodobnie najlepsze rozwiązanie. Solskjaer po powrocie po kontuzji gra naprawdę dobrze. Aż dziwne, bo wielu ( tak jak jaMorrow pisze:czy może Solskjaera, który zastąpił Walijczyka i zdobył bramkę?Przekonamy się w niedzielę.
Mam nadzieję, że środowe spotkanie da do myślenia Ferdinandowi i Brownowi bo pewnie na nich postawi Alex. To co wyprawiali z nimi piłkarze Celticu przechodzi ludzkie pojecie.
Saha jest w wieku napastnika najlepszym. Nie jest ani młody, ani stary. Zebrał doświadczenie od Nistelrooya, zobaczył jak się gra nowocześnie u Rooneya, podpatrywał rekonwalescenta Solskjaera. Czego więcej chcieć?Manumef pisze:To o czym pisałem wcześniej, czyli Louis swoje największe walory pokazuje w ustawieniu 4-4-2. Jeszcze tylko Smith powróci do pełni sprawności i użycie określenia optymalne bedzie jak najbardziej zdrowe.
Manumef pisze:Ewidentnie piłkarze są w gazie
Manumef pisze:Darren Fletcher w pojedynku z Cletickiem utwierdził mnie w przekonaniu, że warto na niego stawiać
Niedziela, godz. 17.00 zasiądę w toruńskim Szwejku i przy dobrym piwie obejrzę nieprzeciętne widowisko... Krzywy
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2006, 19:06
nic bardziej mylnego, akcje są poukładane, piłka krąży jak po sznurku, tak jak powinna, gdyby skuteczność była choćby dostateczna - byłoby zajebiscieLoczek pisze:W Arsenalu dominuje chaotyczny charakter, akcje są szarpane. Znając Wengera jeszcze kilka meczy i nowi gracze dopasują się do stylu gry.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 16 wrz 2006, 19:49
Czy to koniec Owena dla Manchesteru ?Pomocnik reprezentacji Anglii oraz Bayernu Monachium, Owen Hargreaves, prawdopodbnie złamał nogę w dzisiejszym meczu z Arminą Bielefeld.
Zawodnik opuścił boisko w 24. minucie po uderzeniu rywala. Felix Magath przyznał, że uraz może być poważny: "On mógł złamać kość strzałkową. Więcej będziemy wiedzieć po przeprowadzeniu badań."
Drużyna z Bawarii uległa Arminii 1:2.
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio