Lazio może przegrać mecz!!Forza Juve , Lazio dostanie w d... pupe 4:0 Juve Juve Juveeeeeeee !!!!! Juventus mistrz włoch 2004/2005
Nigdzie nie jets napisane, że Laziali są bankrutamiWy nie bójcie się o Juve. Ma stabilny skład co do BANKRUTA lazio, który łączy ledwo konic z końcem. Stara Dama myśli o transferach, zaś lazio jak wybrnąć z kryzysu. Ale zobaczymy na boisku w niedzielę!!!!!!!!!!!!!!!
Chamstwem jest dobrze rozegrany mecz???Zobaczymy zobaczym ja na pewno będe ten mecz oglądał , i nie wierzę , aby odebrali punkty Juve to by było chamstwo .
A tak poza tym zakończmy już ten spór i zacznimy rozmawiać na temat piłki mam nadzieje w normalnej atmosferze, bo ja bynajmiej nei szukam tu wrogów a jezeli kogos urazile to sorry.
Wiesz mamusia mnei nie rozpieśiła a nawet jesli tak to od niej wara. Ja na twoja rodzine nic nei mowie licze na to samo z twojej strony. A co do komputera i neta to mam go nei od dziś.Nagle pojawiasz sie ty i krytykujesz bo tak cie mamusia rozpiesciła i kupiła ci komputer, nie wspominajac o necie...wiec jak mozesz to przymknij sie łaskawie chociaz troche
Pozdro i zakończy ten bezsensowny temat
POKÓJ @LLLLLLLLLLLLLL