ostrzezenie

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

ostrzezenie

Post autor: nerwowy » 21 sie 2006, 22:17

Ciesze sie Niggaz, ze zgadzasz sie z moja opinia, iz wybuchl skandal. Jezeli chodzi o sposob wprowadzania zmian to doprawdy nie widze w tym zadnego problemu. Niemozliwosc ich przeprowadzenia w innej formie to tylko sztuczny wymysl moderatorow, co stwierdzam z glebokim zalem. Nie moze byc tak, ze czlowiek podlega sankcjom na podstawie okreslonego wczesniej prawa, a potem ekipa rzadzaca zmienia prawo i nagle zmieniaja mu rowniez zatwierdzony wczesniej wyrok na podstawie nowych przepisow. Prawo nie moze dzialac w takich przypadkach wstecz. Chyba, ze chcecie budowac prawo na tej stronie niczym w panstwie totalitarnym. W takim razie proponuje zabanowac wszystkich od razu. Jezeli nie wiecie, jak przeprowadzic te zmiany to moge oczywiscie pomoc. Proponowalbym przed wprowadzeniem takiego przepisu oglosic czesciowa amnestie dla osob jeszcze niezbanowanych, a posiadajacych wiecej niz 4 ostrzezenia z zastrzezeniem, iz kazde nastepne ostrzezenie bedzie traktowane w ciagu najblizszych 21 dni podwojnie lub potrojnie lub ewentualnie zmniejszyc liczbe tychze ostrzezen do 4, co powodowaloby automatyczne wykluczenie za nastepne przewinienie. Natomiast calkowita amnestia objalbym uzytkownikow posiadajacych mniej niz 5 ostrzezen. To oczywiscie nie tylko akt dobrej woli, ale rowniez wyrazne podkreslenie szacunku wobec zwyklych uzytkownikow przy wprowadzaniu nowych przepisow, co spotkaloby sie z ogolna aprobata, gdyz byloby sygnalem dobrych intencji, a nie ogolnym wrazeniem proby eliminacji niewygodnych uzytkownikow. Niggaz nie jestem klamczuchem i nie zycze sobie, abys mnie obrzucal podobnymi oszczerstwami. Poza tym temat czesci moich ostrzezen jest problemem na dluzsza dyskusje, ale nie o tym mielismy rozmawiac, wiec nie bede tej kwestii poruszal. Dyskusje miedzy Chlopaczkiem, a Lakierem na temat opinii o klubach uwazam za godna pozalowania. Chyba bedzie lepiej jak postaracie sie to usunac powoli w mroki przeszlosci. Co do opinii Jagiellonczyka na temat pana Jana Tomaszewskiego to owszem udziela on czasami kontrowersyjnych wypiowiedzi, ale po tym co zrobil dla polskiego futbolu ma do tego pelne prawo. Zreszta w ostatnim czasie mam wrazenie, iz mimo wszystko to on ma racje wskazujac palcem winnych. Szczegolnie po ostatnich wydarzeniach w PZPN i calym jego otoczeniu... Zaprzeczycie ? Co do opinii Jagiellonyczka na moj temat to pozostawie ja bez komentarza, bo trudno komentowac cos, co jest pozbawione kompletnie sensu. Piwus rozumiem, ze mieliscie dobre intencje we wprowadzaniu tych zmian, aczkolwiek popelniliscie blad, do ktorego wypadaloby sie przyznac. W koncu nikt nie jest perfekcyjny, a ten blad da sie jeszcze naprawic. W kazdym razie generalnie dobry pomysl, ale wykonanie juz nieco slabsze.

Wróć do „Wracając Do Meritum”