CM 2001/2002 - Strona 18

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 lip 2006, 17:13

davciol pisze:Za prawie 10M kupiłem kilku perspektywicznych graczy, m.in. 15-letniego Rooneya
Przesadziłeś troche. Rooney w tej wersji CM-a jest słaby i nie warto było go kupować. Twój błąd.
Zamiast kupować Bridge'a trzeba było sprawadzić na początku Taribo Westa za free :wink: Świetny lewy obrońca.

Prawy obrońca ??
Sprowadź sobie Cufre z Romy. Tsigalke najlepiej wypożycz, bo nie będzie wymiatał od razu.

Gram teraz Milanem 3 sezon :wink: W ataku króluje Salas z Shevą, a w pomocy Aghahowa, J.Cole, Gattuso i Riquelme. Obrona : Kaladze, R.Junior, Laursen, Panucci.
W bramce Guardalben.
Sprowadziłem sobie ostatnio za 15mln Euro Aimara i Cisse (on był troche droższy niz Aimar).
Cisse dobrze gra, Aimar zresztą też świetnie się spisuje (jako rezerwa dla Riquelme).
Mimo upływu lat wg. mnie najlepsza wersja CM-a.

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 20 lip 2006, 11:31

Kurde, save mi wyparował. Zaczynam od nowa też Tottenhamem ale tak jak napisałeś transfery zrobie ;) A opróc Tsigalki kogo polecasz na napastnika do Tottenham za max. 5M euro? Zgadzam się z twoją opinią co do Cm'ów. Ta jest najlepsza.

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 20 lip 2006, 13:35

Przy wybieraniu lig zdecydowałem się na Anglię z powodu wielu dobrych zespołów i trudnej ligi.
Bez wachania wybrałem Tottenham, bo to jeden z moich ulubionych klubów. Od działaczy dostałem
17M ojro na transfery. Od razu zacząłem od ustawienia treningu, taktyki oraz pozbycia się
zbędnych trenerów. W ich miejsce zatrudniłem lepszych, wśród początkowych trenerów nie było
trenera bramkarzy więc sprowadziłem takiego do klubu.
Brakowało w zespole b. obrońców. Złożylem propozycję kupna Cufre(Romie),a drugiego poszukiwałem.
Niestety Cufre nie chciał grać w moim klubie, znalazłem w Romie drugiego b.obrońce.Nazywa się
Lasissi, lecz niestety nie jest wszechstronny tak jak Cufre. Do zespołu chcę też ściągnąć
lewego skrzydłowego Jordiego Lardina, 22-letniego napastnika To Madeire i pomocnika Marka
Kerra.Tych trzech zawodników będzie mnie kosztować prawie 6M euro.
Po przeglądzie mojego zaspołu ustaliłem plan przygotawań do tego sezonu. Pierwszym sprawdzianem
dla moich podopiecznych będzie zgrupowanie w Rosji, gdzie rozegramy trzy sparingi. Pierwszy
z średniakiem Gaz-Gaz Prom. Później będzie już trudniej, czekać na nas będzie Lokomotiv Moskwa
,a na pożegnanie z rosyjskimi boiskami zagramy z CSKA. Kolejne sprawdzenie umiejętności kopaczy
z mojego zespołu to zgrupowanie w Holandii, na którym będe chciał żeby moi piłkarze zagrali
na 100% swoich umiejętności. Tak jak w Rosji będą to trzy sparingi - z Fortuną, Rodą i
Groningen.

PS. Kogo polecacie na napastnika?

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 22 lip 2006, 6:44

Coś jest nie tak z moim Cm'em. Nagle cały folder usunął się z kompa.
Może ktoś wrzucić swój cały folder Cm-a?? Będe wdzięczny. Ale takiego z zainstalowanym już patchem 3.9.68 bo poprzednio mialem ver. 3.9.60 i połowa piłkarzy nie grała tam gdzie ma... Np. Taribo West nie był na wolnym transferze.

Tom Kopan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tom Kopan » 28 lip 2006, 15:47

Ja będę grał w tego cm'a, jeśli ktoś zarzuci linkiem do pełnej wersji :P Bo nie mogę nigdzie znaleźć... Z góry dziękuję. I chciałbym jeszcze jakiegoś patcha :D

ZabiliMiKrowe
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZabiliMiKrowe » 28 lip 2006, 16:19

ta wersja CM'a jest rewelacyjna :) obecnie wrocilem do tej gry,mam ją lekko updatnieta jakims patchem do skladow( na moje oko sklady sa 2004/2005 wiec calkiem aktualnie). Polecam gre w trybie multiplayer nawet na 1 kompie emocje nieporownywalnie wieksze(co nie Chlopaczek ;))?)

Tom Kopan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tom Kopan » 02 sie 2006, 19:28

Jeszcze raz proszę o link do CM 2001/2002, bo nigdzie go nie znalazłem.
Mam jeszcze jedno pytanie. CM 2001/2002 jest lepszy, niż 00/01?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 sie 2006, 0:14

Tom Kopan pisze:Jeszcze raz proszę o link do CM 2001/2002, bo nigdzie go nie znalazłem.
My na forum wyłącznie "kupujemy w sklepie oryginalne gry", może przez neta :roll:
Tom Kopan pisze:Mam jeszcze jedno pytanie. CM 2001/2002 jest lepszy, niż 00/01?
Wg mnie każda kolejna wersja jest lepsza od poprzedniej bo jest bardzej zbliżona do rzeczywistości, przynajmniej taki jest jej cel :smoke: Ale są i Ci dla których stare wersje nie mają sobie równych :badziewie:

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 06 sie 2006, 7:14

Oj Lukaz jeśli chodziłoby tylko o grywalność, to nie powiesz mi chyba, że przyjemniej ci się gra w CM6 niż w 01/02... :?:

Tom Kopan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tom Kopan » 09 sie 2006, 19:01

PiDi pisze:Oj Lukaz jeśli chodziłoby tylko o grywalność, to nie powiesz mi chyba, że przyjemniej ci się gra w CM6 niż w 01/02... :?:
CM 01/02 jest na 100% lepszy, niż CM6, gdyż jest to totalny niewypał.
Ja osobiście wolę FM'y...

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 09 sie 2006, 19:09

Tom Kopan pisze: CM 01/02 jest na 100% lepszy, niż CM6, gdyż jest to totalny niewypał
I otóż mi chodziło pisząc:
"Oj Lukaz jeśli chodziłoby tylko o grywalność, to nie powiesz mi chyba, że przyjemniej ci się gra w CM6 niż w 01/02... "
Coraz mniej grywalne są menadżery, wiem o tym i będę za tym stał póki mnie ktoś nie zaknebluje i wrzuci do rzeki.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 sie 2006, 14:04

PiDi pisze:I otóż mi chodziło pisząc:
"Oj Lukaz jeśli chodziłoby tylko o grywalność, to nie powiesz mi chyba, że przyjemniej ci się gra w CM6 niż w 01/02... "
Coraz mniej grywalne są menadżery, wiem o tym i będę za tym stał póki mnie ktoś nie zaknebluje i wrzuci do rzeki.
A mi o to :arrow: pisząc kolejne wersje miałem na myśli te pod nazwą FM bo to one raczej są spadkobiercą CM 01/02 a nie CM6 bo jak pisałem w innym temacie w tym drugim przypadku ta sama jest tylko nazwa, nic więcej. Natomiast w pierwszym przypadku (CM 01/02 :arrow: FM) dla mnie jest to kontunuacja bo robią ją ci sami ludzie. Zresztą jak nastąpił rozłam to nie grywam juz w CM a w FM włąśnie :brawo:

rynmaa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rynmaa » 06 kwie 2007, 20:50

A ja zainstalowalem jakiegos patcha i juz mi sie znudził. Teraz z checia chciałbym pograc na 'czystej' wersji ale nie zrobilem kopii oryginalnych plikow :((
Mozna jakos odzyskac te pliki, chociażby index.dat

Matek_afc
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matek_afc » 18 kwie 2007, 22:46

Moim najwiekszym osiagniecie to zdobycie LM z Wisłą Kraków . Dla mnie jest to najlepszy managera . Grałem w FM idt ale do cm 01/02 zawsze wracam . Podam wam kilka zawodników których warto kupic za grosze : Carlos Jacques , Wael Reyad , Issak Okoronkwo , Mark Kerr , Maxim Tsigalko , Jarosław Świetochowski , Marcin Harasimowicz , Julius Aghahowa - on jest jednak drogi

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 18 kwie 2007, 23:00

Matek_afc pisze:Podam wam kilka zawodników których warto kupic za grosze : Carlos Jacques , Wael Reyad , Issak Okoronkwo , Mark Kerr , Maxim Tsigalko , Jarosław Świetochowski , Marcin Harasimowicz , Julius Aghahowa - on jest jednak drogi

A co to jest za zabawa jak kupisz te "perełki"? Gdzie tu realizm. Zagraj sobie uczciwie, a nie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”