Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: girlfromipanema » 01 sie 2006, 16:43

nie będę się chyba wtrącać do dyskusji o wyrokach, bo wszystkich okoliczności i dowodów nie znam, pewnie też nie będzie mi dane poznać- a swoje przypuszczenia i brak zaufania do SerieA i czystości pozostałych klubów poza ukaranymi już wyraziłam.
zainteresowało mnie tylko stwierdzenie Nerwowego, że Chłopaczek powinien przepraszać. za to, że odwrócił się od klubu, któremu kibicował- Milanu i zaczął bronić Interu. chyba ktoś powinien zajrzeć do słownika i zobaczyć co znaczy ''kibic'' ;) wielokrotnie rozmawiając z różnymi ludźmi odnoszę wrażenie, że myślą, iż to zobowiązuje do bycia ślepym fanatykiem, który zawsze mówi, że jego klub gra najlepiej i przegrywa niesprawiedliwie, nawet kiedy grają fatalnie, broni piłkarza, który na boisku lub poza nim pokazał się z najgorszej strony, jednym słowem nie potrafi się zebrać na odrobinę obiektywizmu. a chyba powinno być odwrotnie- jasne, że zmienianie ulubionych klubów jak rękawiczki to bezsens, chodzi o to, aby pozostawać z jednym klubem, ale kiedy trzeba umieć go mimo wszystko skrytykować i po prostu mieć nadzieję, że będzie lepiej. tacy są prawdziwi kibice, którzy cieszą się szacunkiem, przynajmniej moim zdaniem.

Wróć do „Wracając Do Meritum”