Wiesz Chlopaczek ja caly czas mowilem o swojej tezie i przeslankach z tym zwiazanych (w koncu mam do tego prawo). Natomiast kazdy uczciwy i sprawiedliwy sad, aby kogos skazal musi miec dowody, bo inaczej nie jest sadem a kpina. Nawet nie spodziewalem sie, ze odpowiesz Chlopaczek, bo wiesz ze dowodow nie ma, a jesli takowe nie istnieja to znaczy, iz ta cala twoja paplanina jest calkowicie bez sensu.
Oddzielnie potraktuje twoj tekst, w ktorym sugerujesz, ze podszywam sie pod inny klub. To kolejny z twoich nieudowodnionych wymyslow, ktory ma tyle wpolnego z prawda, co wyroki sadu pierwszej instancji. Jednak zbadajmy ten problem logicznie. Czy podszywajacym sie pod klub jest ten, ktory go autentycznie broni (pomijajac to czy ma racje), czy ten ktory atakuje go na rowni z jego wrogami, niszczac go od srodka ? Wydaje mi sie, ze odpowiedz jest prosta i logiczna. Powiem wiecej, ze jasno z niej wynika Chlopaczek, iz jestes skompromitowany jako wierny sympatyk Milanu. Nie bede tu pisal komu kibicujesz... czy to Interowi, czy Chievo, bo nie to jest wazne. Kluczowy jest fakt, ze w trudnym momencie odwrociles sie od klubu przyznajac racje wrogom, co okazalo sie w rezultacie nieprawda. Dlatetgo powinienes schylic glowe i przeprosic wszystkich za swoje zachowanie bedac kibicem Milanu, a nie nadal udawac, ze nic sie nie stalo i uwazac Rossonerich za winnych. Troche pokory Chlopaczek.
Forza Milan !!!