Dla mnie przyznanie tego mistrzostwa jest logiczne abstrahujac nawet od tego czy uwazam taki obrot sprawy za sluszny.
A na koszulce zawsze jest miejsce na tarcze
W jednym moge sie z wami zgodzic.Dla wiekszosci kibicow Calcio liga wloska nie ma obecnie mistrza.Dla mnie mimo ze scudetto trafilo w rece Interu mistrz Wloch nie istnieje.To mistrzostwo z nadania.Mistrzostwo urzednikow.Kibice Interu moga sie z tym nie zgodzic (news na oficjalnej stronie Interu: "Mistrzostwo sprawiedliwych") ale dla mnie po prostu mistrza wyloni przyszly sezon.Teraz panuje bezkrolewie.
nerwowy pisze:Chlopaczek teraz to mnie oslabiles tym, ze to w koncu UEFA nakazala wylonic mistrza... blabla. Gadaj zdrow. Chyba nie sadzisz, ze uwierzymy, iz Inter nie przewidzial reakcji UEFA planujac wczesniej wszystko w najdrobniejszych szczegolach ?
Jestes ostatnia osoba na tym forum ktora powinna krzyczec o dowody.nerwowy pisze:Pytam sie w takim razie, gdzie sa dowody winy tych klubow ?
I mnie tez o nie nie pytaj.Nie mam w zwyczaju udowadniac cokolwiek osobom ktore podszywaja sie pod kibicow innych klubow.