FMy - Strona 345

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lip 2006, 22:23

Fubu pisze:(bardzo tanich)
określ cenę, wtedy będzie można Ci pomóc
Fubu pisze:prawego
Amaral, Ciucci argentyńczyk salbe statsy na początku ale potem jak się go podtrenuje będzie lepszy jesli awansujesz do Premiership to radze go sprzedac i kupic kogos innego, ponieważ wyitnym graczem to on nigdy nie bedzie
Fubu pisze:lewego pomocnika
Mascerate

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 22 lip 2006, 7:44

Akarin pisze:określ cenę, wtedy będzie można Ci pomóc

hmm, okolo 1 mln funtow

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 22 lip 2006, 15:51

mam pytanie cz w patchu 6.0.3 jest jezyk polski??

Awatar użytkownika
Adek_17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 22 lip 2006, 16:39

Fubu pisze:Szukam jakiegoś prawego i lewego obronce do wolves w pierwszym sezonie (bardzo tanich), potrzebuje tez lewego pomocnika takze taniego
Na lewą pomoc polecam Elkina Soto. Miałem go w NEC i wymiatał. Dużo asystuje i ma bardzo mocny strzał z dystansu.
A boczny obrońca w tej cenie to chyba tylko Limbersky. Jest uniwersalny. Może grać na prawej i lewej obronie. Jeśli szukasz kogoś do załatania obrony to on jest do tego stworzony :). Dodam że obaj są do wyrwania za około 400 tyś ojro za każdego :).

cukierwks
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 22 lip 2006, 17:32

ja gram lazio rzym 1 sezon jestem w serie B(nie odjeto pkt) na 2 miejscu 1 jest JUVe mam straty do niego 2 pkt i to jest mój skład-=

-handanović
-Zauri-Radoslav Kovac-Emilson sanchez-Oddo
-Cesar Rodrigez-Gaby Mudingayi-Ledesma-Mauri
-Rocchi-Muriqui(brazylijczyk ma 19 lat kosztuje 2 miln ja zapłaciłem za niego 3mln POLECAM)

I co ja moge w tym składzie ulepszyć na zblizającą sie połowe sezonu serie B POmócie

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 22 lip 2006, 20:07

RóżA pisze:
Rom$on pisze:kupiłem go za 8mln € (klauzula odejścia, nie chcieli taniej),

Taniej chyba się po prostu nie da :wink: Za każdym razem gdy gram od nowa, zawsze płacę za Niego 8 mln :wink:

Rom$on pisze:natomiast sprzedałem za 11,5mln € + 5% z następnej sprzedaży

To tanio :shock: Ja sprzedałem go po 3 sezonach (gry Arsenalem) za 80 mln Euro do Chelsea :wink:

Może powtórzę Jego nazwisko: FABIO SANTOS (lewy obrońca :wink: )
U mnie grał ledwo półtora sezonu;)

cukierwks
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 23 lip 2006, 13:00

jakiego kupić bramkarza?? mam na niego 3.5mln??

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 24 lip 2006, 7:34

Zależy do jakiej ligi ;) Ja Ci osobiście polecam taniego Anthony'ego Silva'e :) I jescze jest młody Shmeichel z Man.City, po kilku sezonach gra tak jak kiedyś jego ojciec 8)

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 27 lip 2006, 15:27

Witam wszytkich :)

Obecnie gram HERCULESEM z 2 ligi hiszpanskiej. Jest to zespoł ktory ma sie bronic przed spadkiem, ale ja sprzedałem wszytkich zawodników i zakupiłem nowych :D i zajmuje 3 miejsce... walka nie bedzie łatwa ale mysle ze uda mi sie awansowac.

Mozecie podac mi kilku tanich dobrych piłkarzy (nie wazny wiek) mam 1 wolne miejsce dla piłkarza bez paszportu (obecnie jest Bravo GK i Aguero OP/N)

Bardzo pilnie poszukuje napastnika... zreszta nie jednego piłkarza chce ... pasuje miec 11 taka aby utrzymała sie w 1 lidze:)

POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 27 lip 2006, 18:27

MAXPL pisze:Witam wszytkich :)

Obecnie gram HERCULESEM z 2 ligi hiszpanskiej. Jest to zespoł ktory ma sie bronic przed spadkiem, ale ja sprzedałem wszytkich zawodników i zakupiłem nowych :D i zajmuje 3 miejsce... walka nie bedzie łatwa ale mysle ze uda mi sie awansowac.

Mozecie podac mi kilku tanich dobrych piłkarzy (nie wazny wiek) mam 1 wolne miejsce dla piłkarza bez paszportu (obecnie jest Bravo GK i Aguero OP/N)

Bardzo pilnie poszukuje napastnika... zreszta nie jednego piłkarza chce ... pasuje miec 11 taka aby utrzymała sie w 1 lidze:)

POZDRAWIAM

Jak szukasz napastnika to Enzo G. Scorza i S. Kisliy ...na obronę polecam Holendra - J.Drost...Jak coś przyjdzie mi do głowy to powiem...

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 28 lip 2006, 1:36

Adi_LFC pisze: Jak szukasz napastnika to Enzo G. Scorza i S. Kisliy ...na obronę polecam Holendra - J.Drost...Jak coś przyjdzie mi do głowy to powiem...
Scorza mam ... a Kisliy gra juz w Romie szkoda.... tego obronce postaram sie wyciagnac ... chociaz kosztuje 2 ooo ooo nie wiem za ile by go sprzedali ... ale za drogo bo mam około 3 oo ooo $ na koncie.

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 lip 2006, 5:19

gikerek pisze:mam pytanie cz w patchu 6.0.3 jest jezyk polski??
ponawiam pytanie

Tom Kopan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tom Kopan » 28 lip 2006, 15:10

Z młodych zawodników polecam:
Radosław Janukiewicz, WKS Śląsk Wrocław, 22, czy 23 lata, bardzo utalentowany bramkarz, po 2 latach dobrego treningu jeden z najlepszych na świecie
Jan Koprivec, słowak, czy słoweniec, chyba 17 lat, również goalkeeper, po kilku latach też w światowej czołówce
Grosicki (imienia nie pamiętam :P) lat 16, kiedy grałem duisburgiem (1. liga niemiecka) to w pierwszym sezonie w rezerwach 16 występów i 7 goli (przy bardzo ciężkim treningu), rok później w pierwszym składzie 23 występy i 13 goli, a mając 18 lat 31 występów i aż 26 goli, król strzelców :D

cukierwks
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 29 lip 2006, 9:23

ja bym ci radził wziąsć BRazylijczyka Murqui z VASCO DA GAMA mam go od 2.5 sezonów w 1 strzelił 27 bramek w 2 25 bremek a teraz na 15 meczy ma 10 bramek w sumie on gra też jako ofensywny pomocnik ale nigdy go nie dawałem.Świetny napastnik.

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 29 lip 2006, 11:33

MAXPL pisze:
Adi_LFC pisze: Jak szukasz napastnika to Enzo G. Scorza i S. Kisliy ...na obronę polecam Holendra - J.Drost...Jak coś przyjdzie mi do głowy to powiem...
Scorza mam ... a Kisliy gra juz w Romie szkoda.... tego obronce postaram sie wyciagnac ... chociaz kosztuje 2 ooo ooo nie wiem za ile by go sprzedali ... ale za drogo bo mam około 3 oo ooo $ na koncie.

Dodam jeszcze ,że ten Holender jest bardzo bramkostrzelny (przynajmniej u mnie) więc warto wydać dużo kasy.Raz go wystawiłem w ataku i pyknął dwie bramki ,ale jako ,że on nie jest dobry na ataku (ogranie na pozycji) także dostał słabą ocenę-8...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”