Najlepsi kibice na ostatnim Mundialu.

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Brescia1911
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Najlepsi kibice na ostatnim Mundialu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Brescia1911 » 19 lip 2006, 23:29

Chciałbym poznać Wasze opinie na temat najlepszych kibiców na ostatnich Mistrzostwach Świata. Co prawda Mundial zakończony ale chyba takiego tematu nie było?
Ode mnie.
- kibice Polscy. Wiadomo, mieliśmy blisko, było Nas dużo, ale uważam, że niektórzy kibice w Naszej sytuacji zaprezentowaliby się dużo lepiej.
- kibice Chorwacji. Zrobili na mnie wrażenie w meczu z Brazylią. Innych meczów Chorwacji nie oglądałem, ale we wspomnianym spotkaniu prze ostatnie 20-25 minut dopingowali fantastycznie. Ich reprezentacja przegrywała, ale doping był rewelka. No i race. Pirotechnika to jest to;-) Chyba jedyni, którzy odpalili race na stadionie.
- kibice Argentyny. Szczególnie utkwił mi w pamięci ich doping w meczu z Holandią. Jedna piosenka bardzo fajna śpewana niemal non stop. Maradona też wpadł w ten trans, a fajne było ujęcie w końcówce na Robbena, który przyglądał się uśmiechnięty temu co wyprawiali na trybunach Argentyńczycy.

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 19 lip 2006, 23:39

jak dla mnie: zdecydowanie Brazylijczycy. jak zwykle byli oryginalni, wyróżniający się, wyjątkowi i przekonani o zwycięstwie ulubionej drużyny. szczerze, gdybym po odpadnięciu Polski miała wybierać- właśnie do nich chciałabym dołączyć i to nie tylko ze względu na faktyczną sympatię do tej reprezentacji, ale też to, że chyba oni do 1/4 bawili się najlepiej :} nie ma to jak samba na trybunach, jeśli na boisku jej brakuje.
no i... nie zapomnę ich łez. w żadnym innym kraju chyba nie zapanowała niemal żałoba po przegranym meczu w ćwierćfinale Mistrzostw Świata. płakali dorośli i dzieci, jakby naprawdę stało się coś o wiele gorszego niż porażka w spotkaniu z Francją. nawet nie mogli się normalnie wypowiedzieć przed kamerami, żeby nie wybuchnąć płaczem- na pierwszy rzut oka widać jak to dla nich ważne było.

ale trudno się dziwić, że są w tej dziedzinie mistrzami, w końcu w żadnym innym państwie futbol nie ma takiego statusu. chyba to się jeszcze przez jakiś czas nie zmieni =).

Awatar użytkownika
Brescia1911
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Brescia1911 » 19 lip 2006, 23:49

Faktycznie Brazylijczycy są oryginalni, fajnie się bawią, taki ich melanżyk na trybunach, ale osobiście preferuję głośny doping, pirotechnikę itp. Dlatego wybieram Chorwatów i Argentyńczyków.
Ale każdy ma swoje preferencje. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 lip 2006, 0:23

Jak to jakiś dziennikarz z zagranicy napisał: "Nigdy nie widziałem ktoś tak wspaniale dopingował drużynę grającą tak źle". Repertuar dość ubogi, ale nie jestem w stanie porównać do innych, więc faworytów mam jednych...

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 20 lip 2006, 10:06

Brescia1911 pisze:- kibice Chorwacji. Zrobili na mnie wrażenie w meczu z Brazylią. Innych meczów Chorwacji nie oglądałem, ale we wspomnianym spotkaniu prze ostatnie 20-25 minut dopingowali fantastycznie. Ich reprezentacja przegrywała, ale doping był rewelka. No i race. Pirotechnika to jest to;-) Chyba jedyni, którzy odpalili race na stadionie.

TORCIDA sie kłania :P

Brescia1911 pisze:- kibice Argentyny. Szczególnie utkwił mi w pamięci ich doping w meczu z Holandią. Jedna piosenka bardzo fajna śpewana niemal non stop. Maradona też wpadł w ten trans, a fajne było ujęcie w końcówce na Robbena, który przyglądał się uśmiechnięty temu co wyprawiali na trybunach Argentyńczycy.

Mi utkwiło w pamięci to jak Abonadzzieri wykopywał piłke... a kibice wydawali jakiś okrzyk ale nie wiem co konkretnie wołali :)

No chyba, że to byli kibice przeciwni :P

Polscy kibice i tak byli najlepsiejsi :)

Awatar użytkownika
nEvErHoOd
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nEvErHoOd » 22 lip 2006, 16:56

O tak.. Kibice Argentyny dopingowali najbardziej z jakiegokolwiek panstwa :)

Jeszcze jeden taki post i wylatujesz. Bezpośredni jestem dzisiaj. // Niggaz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”