Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 15 lip 2006, 0:17

Prosze wstać - sąd idzie ...

:shock: w modre jeża co tu się działo ? co to ma być promocje ? Cała noc mi zleci by pozbierać komentarze i wasze wypowiedzi wiec nie bede owijał ...

Mimo że jest jak po cześci stawiałem to jestem w szoku :shock: takiego obrotu sprawy bym nie przewidział - taki cool dzień miałem ale czułem że bedzie wiocha :? Tym wyrokiem sąd się troche naraził ba nie troche. A skrzywidził kluby i kibiców a nie frajerów odpowiadzialnych za to zamieszanie. Bo co to jest 5 lat zawieszenie w czynnościach dla Moggiego skoro jego córka może przejąc interes.

Milan pozostaje tak gdzie jego miejsce - strata pkt. ma znaczenie teraz , w czasie gry to już bedzie inaczej bo przeciesz pkt bedzie może teoretycznie stracić z Roma i Interem ewentualnie z Palermo a tak same sredniaki do lania :P No moze jeszcze Doria :) Brak LM to już inna bajka może nie tyle ze sportowego pkt. widzenia [choć to ważne] , co z finansowego. Ale zycie damy rade. Najważniejsze jest to że scenariusz dla Milanu sie po czesci sprawdził - przynajmiej najważniejsza czesci - ale byłem o tym przekonany od początku [ba nawet wygrałe zakłąd :P] choć nie jeden miał inne marzenia - teraz sobie liście sami sprzedajacie, tyle macie :P - a wyroki wobec Violi i Lazio mnie szokują. Zastanawiam się o czym ja nie wiedziałem ? skoro takie zarzuty znalazły potwierdzienie w wyrokach ? Co tak naprawde o tym zadecydowało ? ... Aż sie boje myśleć ... Współczuje faną Juve, Violi i Lazio bo płacicie za coś za co nie powinniście. Sama kara to jedno ale kuźwa co to za kara. Teraz liga mimo wszystko będzie jak impreska bez ganji :? jeszcze czas na odwołanie a to tez jest ważne.

To nie koniec :!: Bo nikt tego tak nie zostawi - jeszcze odwołania a one zmienią co nie co - mowa :] :twisted:

Chłoaczek dziękuje Ci :evil: masz pozamiatane :P liście sobie wymierz informatorze za dyche :P

UEFA czyli puchar pocieszenia ? :roll:

FORZA MILAN :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”