Loczek pisze:Dlaczego zawsze po włączeniu Azureusa prędkość wczytywania stron ogranicza mi się do minimum?
To normalne ze wszystkie programy p2p zżeraja duza czesc predkosci internetu a takze w ogole pracy procka. Choc rzeczywiscie jezeli masz przyzwoite lacze to w zasadzie nie powinienes odczuc wiekszej roznicy. Ja np mialem kiedys neo 650 a teraz lodzka Toye - 750 i zawsze bylo ok. Radze ewentualnie ograniczyc download i upload w kliencie. I tak w ogole to zmien azorka na uTorrent - nie muli tak kompa co tez ma wplyw na predkosc otwierania sie stron
spyrczak pisze:esli ktos ma torrenta programu Zuzia 99 to niech zapoda tylko zeby mial duzo seedow
Nie wiem co to za program "Zuzia" ale tez chce go miec
Loczek ja kiedys tez takie cos mialem i moze wiem w czym rzecz... Po sciagnieciu jakiegos torrenta i oczywiscie wyslaniu odpowiedniej ilosci danych chociaz do stosunku 1:1 ! wez zatrzymaj to zakonczone zadanie. Bo jak nazbiera ci sie tych zadan to wlasnie spowalnie predkosc sciagania i w ogole calego internetu. Dopilnuj zeby nie bylo wlaczonych wiecej niz 3 zadan w azorku.