Torrent, DC++, programy do ściągania plików

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 05 lip 2006, 18:38

Loczek pisze:Dlaczego zawsze po włączeniu Azureusa prędkość wczytywania stron ogranicza mi się do minimum?

To normalne ze wszystkie programy p2p zżeraja duza czesc predkosci internetu a takze w ogole pracy procka. Choc rzeczywiscie jezeli masz przyzwoite lacze to w zasadzie nie powinienes odczuc wiekszej roznicy. Ja np mialem kiedys neo 650 a teraz lodzka Toye - 750 i zawsze bylo ok. Radze ewentualnie ograniczyc download i upload w kliencie. I tak w ogole to zmien azorka na uTorrent - nie muli tak kompa co tez ma wplyw na predkosc otwierania sie stron :)
spyrczak pisze:esli ktos ma torrenta programu Zuzia 99 to niech zapoda tylko zeby mial duzo seedow

Nie wiem co to za program "Zuzia" ale tez chce go miec :P

Loczek ja kiedys tez takie cos mialem i moze wiem w czym rzecz... Po sciagnieciu jakiegos torrenta i oczywiscie wyslaniu odpowiedniej ilosci danych chociaz do stosunku 1:1 ! wez zatrzymaj to zakonczone zadanie. Bo jak nazbiera ci sie tych zadan to wlasnie spowalnie predkosc sciagania i w ogole calego internetu. Dopilnuj zeby nie bylo wlaczonych wiecej niz 3 zadan w azorku.

Wróć do „Hyde Park”