własnie ze róznica jest ogromnaVianuch pisze:Ale podobne Very Happy nie zauważysz różnicy Razz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 cze 2006, 13:32
własnie ze róznica jest ogromnaVianuch pisze:Ale podobne Very Happy nie zauważysz różnicy Razz
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 04 lip 2006, 10:56
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 05 lip 2006, 13:15
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 05 lip 2006, 13:24
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 05 lip 2006, 13:49
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 05 lip 2006, 16:00
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 05 lip 2006, 17:08
A jaki masz dostęp do neta? Jeśli np. Neo 128kb, czy nawet kiepską stałkę (bez podziału na P2P/HTTP) - to się nie dziw, bo po prostu wtedy torrent zapycha ci całą "szerokość" łącza. Ja sam tak mam na Net24 128kbLoczek pisze:Dlaczego zawsze po włączeniu Azureusa prędkość wczytywania stron ogranicza mi się do minimum?
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 05 lip 2006, 18:27
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 05 lip 2006, 18:38
Loczek pisze:Dlaczego zawsze po włączeniu Azureusa prędkość wczytywania stron ogranicza mi się do minimum?
spyrczak pisze:esli ktos ma torrenta programu Zuzia 99 to niech zapoda tylko zeby mial duzo seedow
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 05 lip 2006, 18:46
LookAsh pisze:Nie wiem co to za program "Zuzia" ale tez chce go miec Razz
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 lip 2006, 18:54
wiem ze Azureus jest najlepszy do torrentów ale zainstaluj sobie BitCometa on nie zamula ani neta ani kompa ( no chyba ze sciagasz mase plików na raz ) a i transfery sa przyzwoite .Loczek pisze:zawsze po włączeniu Azureusa
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 05 lip 2006, 19:13
coco pisze:( no chyba ze sciagasz mase plików na raz )
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 lip 2006, 19:17
LookAsh program, o który Tobie chodzi miałby raczej nazwę "Zuzia 69"LookAsh pisze:Nie wiem co to za program "Zuzia" ale tez chce go miecspyrczak pisze:esli ktos ma torrenta programu Zuzia 99 to niech zapoda tylko zeby mial duzo seedow
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 05 lip 2006, 19:18
spyrczak pisze:To jest program do robienia kosztorysow RazzRazz w sklepie kosztuje okolo 1700 zl:|
Loczek pisze:No ściągam 4-5 plików na raz, to chyba nie jest jakaś kolosalna ilość, tym bardziej, że zwykle w emulu mam po 10-15 plików i wszystko śmiga jak młoda jałówka.
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 lip 2006, 19:25
nie to nie jest kolosalna ilosc sam w tym momencie tyle sciagam i z netem i kompem jest ok .Loczek pisze:No ściągam 4-5 plików na raz, to chyba nie jest jakaś kolosalna ilość
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio