Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2006, 15:11
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 03 lip 2006, 15:19
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 lip 2006, 15:23
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 03 lip 2006, 15:33
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lip 2006, 17:57
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 03 lip 2006, 18:04
a na czym polega ten dlug bo ja nie capisceMessi E2 Ronaldinho pisze:Co do samego Cesca to wiadomo, ze Barca ma w tej kwesti cos do powiedzienia, ale takze Barca ma dlug wobec Realu, ktory zgodzil sie na transfer Eto'o do Barcelony
Kontrakt Cesca to dziwna sprawa. Raz jest tak podawane, a raz siak.Messi E2 Ronaldinho pisze:wiec wg. mnie Barcelona nie bedzie przeszkoda w tym transferze bardziej sam Cesc i Arsenal
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2006, 18:13
Długu jako takiego nie ma. On jest tylko domniemany z powodu tego, iż Real zgodził się na to aby Eto'o przeszedł właśnie do Barcelony. Wiadomo przecież, że w przypadku, gdy Królewscy by się zaparli, to Samuel nie grałby tam gdzie gra. Pewnie hasałby w koszulce jakiegoś ligowego średniaka, bądź też w barwach zespołu spoza Hiszpanii.Berik pisze:a na czym polega ten dlug bo ja nie capisce
Nie mów hop. Nigdy nic nie wiadomo, co chodzi po głowie zawodnika. Obecnie takie przywiązanie to jednak żadkość.Berik pisze:Katalonczyk z krwi i kosci.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 03 lip 2006, 18:20
niestetyRealFan pisze:Obecnie takie przywiązanie to jednak żadkość.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2006, 19:19
a 17 maja [czyli nie tak dawno] z samego rana też byłes taki pewien tego ?Berik pisze:Arsenal tez nie
choć tyleBerik pisze:ktore na dzien dzisiejszy Arsenal ma wieksze niz Real.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2006, 19:42
A jaki klub gwarantuje? Barcelona? Niestety to nie takie proste mój chłopcze. Na zdobywanie trofeów składa się wiele czynników, w tym także wypadki losowe takie jak szczęście, które też się przydaje, pomyłki sędziów, o których znaczeniu przekonujemy się na Mundialu, czy też kontuzje kluczowych graczy. To że Barca w tym sezonie wygrała to czy tamto, nie znaczy, iż gwarantuje sukcesy w kolejnych latachBerik pisze:Madryt na dzien dzisiejszy nie gwarantuje zadnych tytulow. Arsenal tez nie
A co ty jesteś jasnowidz? Masz coś do gadania w tym klubie, czy jak? Nazywasz się Dein, Wenger, a może Fabregas? Akurat tutaj twoja opinia ma niewielkie, ba zerowe znaczenie. Bo kogo tam w Londynie interesuje kibic z Polski? Gdyby chodził na mecze, kupował bilety, koszulki i inne gadżety to tak, a jeśli tego nie robisz, no to cóż liczą się tylko ci "na miejscu"fieldy pisze:Cesc się nie rusza nigdzie, ja wam to mówi
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2006, 19:50
ale ty chyba nie wiesz o czym ja pisze kibicu Realu, ja nie napisałem, ze mi Wenger o tym powiedział, to jest po prostu awykonalne. Nie po to przychodził do nas, żeby teraz, kiedy ma miejsce w podstawowym składzie odchodzić, nie po to przedłużał umowę o kilka lat, aby teraz odchodzić do realu, który w kryzysie jest od kilka ładnych lat.RealFan pisze:A co ty jesteś jasnowidz? Masz coś do gadania w tym klubie, czy jak? Nazywasz się Dein, Wenger, a może Fabregas? Akurat tutaj twoja opinia ma niewielkie, ba zerowe znaczenie
co ? to wtedy miałbnym wpływ na sprawy transferowe. PFFFRealFan pisze:Gdyby chodził na mecze, kupował bilety, koszulki i inne gadżety to tak,
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2006, 20:07
Czyt. co napisałem dalejfieldy pisze:co ? to wtedy miałbnym wpływ na sprawy transferowe. PFFF
A tak na marginesie to i tak fanów nikt pytać nie będzie.
No wiesz, a już myślałem, że masz jakieś kontaktyfieldy pisze:ja nie napisałem, ze mi Wenger o tym powiedział, to jest po prostu awykonalne.
To chyba oczywiste, że Real raczej nie będzie kupować rezerwowychfieldy pisze:Nie po to przychodził do nas, żeby teraz, kiedy ma miejsce w podstawowym składzie odchodzić
A co miał nie przedłużyć? Jak by tego nie uczynił to zaraz byłby kocioł medialny, że Cesc chce odejść na mocy prawa Bosmana, czy też tradycyjną metodą. Nawet jeśli by tak w istocie nie było to po co komu potrzebne są spekulacje. Teraz przynajmniej wiadomo, iż Real interesuje się na poważnie, a nie, że połowę wymyśliła gazeta, która nie do końca coś usłyszała.fieldy pisze:nie po to przedłużał umowę o kilka lat
Od trzech nie zdobył trofeum. Wielki mi kryzys. Może tam w Madrycie nie wygrywanie tytułów jest uznawane za kryzys, ale bez przesady. Drugie miejsce w La Liga, a drugie miejsce w Premiership...rzeczywiście różnicafieldy pisze:aby teraz odchodzić do realu, który w kryzysie jest od kilka ładnych lat.
No co Ty? Nikt oprócz niego samego nie wie, czy ma aż taki sentyment do Barcelony. To nie te czasy, gdzie przywiązanie do barw było aż tak silne, że nikt nie wyobrażał sobie odejścia.fieldy pisze:Nie po to jest Katalończykiem
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Crash_Romeo » 03 lip 2006, 21:59
Crash_Romeo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 03 lip 2006, 22:27
Crash_Romeo pisze:"Czuje się dobrze w Londynie i nie zamierzam odchodzić. Wiem, że kilka klubów chciałoby mnie pozyskać, w tym Real, ale w chwili obecnej myślę tylko o grze w barwach Arsenalu"
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 lip 2006, 22:36
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio