Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2446
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 03 lip 2006, 20:07

fieldy pisze:co ? to wtedy miałbnym wpływ na sprawy transferowe. PFFF
Czyt. co napisałem dalej :P
A tak na marginesie to i tak fanów nikt pytać nie będzie.
fieldy pisze:ja nie napisałem, ze mi Wenger o tym powiedział, to jest po prostu awykonalne.
No wiesz, a już myślałem, że masz jakieś kontakty :wink:
fieldy pisze:Nie po to przychodził do nas, żeby teraz, kiedy ma miejsce w podstawowym składzie odchodzić
To chyba oczywiste, że Real raczej nie będzie kupować rezerwowych :P No chyba, że Robben, którego ewentualnie można do nich zaliczyć.
fieldy pisze:nie po to przedłużał umowę o kilka lat
A co miał nie przedłużyć? Jak by tego nie uczynił to zaraz byłby kocioł medialny, że Cesc chce odejść na mocy prawa Bosmana, czy też tradycyjną metodą. Nawet jeśli by tak w istocie nie było to po co komu potrzebne są spekulacje. Teraz przynajmniej wiadomo, iż Real interesuje się na poważnie, a nie, że połowę wymyśliła gazeta, która nie do końca coś usłyszała.
fieldy pisze:aby teraz odchodzić do realu, który w kryzysie jest od kilka ładnych lat.
Od trzech nie zdobył trofeum. Wielki mi kryzys. Może tam w Madrycie nie wygrywanie tytułów jest uznawane za kryzys, ale bez przesady. Drugie miejsce w La Liga, a drugie miejsce w Premiership...rzeczywiście różnica :P
fieldy pisze:Nie po to jest Katalończykiem
No co Ty? Nikt oprócz niego samego nie wie, czy ma aż taki sentyment do Barcelony. To nie te czasy, gdzie przywiązanie do barw było aż tak silne, że nikt nie wyobrażał sobie odejścia.

Wróć do „Hiszpania”