I mam nadzieje ze sciagnales do konca ten film
BTW jest tu ktos poza mna kto posiada konta na stronach typu ScT FSC uk-t OiNK itd ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 23 cze 2006, 10:35
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 23 cze 2006, 14:15
Ja kiedyś miałem ale niestety przez awarie konta zapomniałem jakie hasło mam na sct , pt , tb itpLookAsh pisze:http://www.mininova.org/tor/142235 Ponad 8 GB. Powodzenia![]()
I mam nadzieje ze sciagnales do konca ten film![]()
BTW jest tu ktos poza mna kto posiada konta na stronach typu ScT FSC uk-t OiNK itd ?
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 23 cze 2006, 18:05
pizmak pisze:bym Cię całował cały dzień i noc
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 23 cze 2006, 18:22
Niestety mam taką zarypistą pamięc a poza tym i tak te konta przepadły bo miałem niskie ratio i mi pewnie zablokowaliLookAsh pisze:
I chyba miales na mysli awarie kompa a nie konta bo o takim czyms to nie slyszalem a napewno nie na wszystkich kontach jednoczesnie![]()
Gdybys naprawde mial tam konta to bys jednak nie zapomnial tych hasel bo te strony sa zbyt cenne by je stracic przez takie gapiostwo. A nawet jezeli juz je zapomniales to powinienes wiedziec ze na kazdej stronie jest taka opcja "odzyskaj haslo" gdzie wpisujesz maila na ktory zarejestrowales konto i wciagu chwili przychodzi ci list z nowym haslem.
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 23 cze 2006, 18:41
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 23 cze 2006, 21:12
Nie ma właśnieLookAsh pisze:Skoro masz juz konto na PT to poprostu wpisz w wyszukiwarce Ice Age 2 i napewno ci cos znajdzie. Tam na transfery raczej nie bedziesz mogl narzekac.
Konto zablokowaneLookAsh pisze:Ale serio jak miales konto na TB to wejdz tu: http://www.torrentbytes.net/recover.php i wpisz swojego maila a moze ci nie wykasowali konta. Bo moze bysmy sie jakos dogadali
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 24 cze 2006, 1:00
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabio Paim » 24 cze 2006, 1:48
Fabio Paim
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 29 cze 2006, 9:36
Balon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 cze 2006, 10:34
coco

wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 cze 2006, 12:54
no dzieki , ale tam juz szukałem i niesety nie ma tam tej gry tylko jakies patche wiec nie ratuje mnie to , w kazdym razie dzieki za checicoco
Wybierz z tej listy, może akurat spasi, nie gwarantuje.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 cze 2006, 13:12
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 cze 2006, 13:24
ale to nie jest CM4 tylko 2003/2004 a to sie rózniVianuch pisze:To chyba nie jest patch, ale nie wiem chy CM4 może tak mało zajmować.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 cze 2006, 13:27
wianuch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio