Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł
Reputacja: 0

Post autor: rymownik » 23 cze 2006, 21:11

ATI pisze:Jak dla mnie to jest patałach. Takie jest moje zdanie. Kiedyś zawsze mówiłem nie "jaki Rasiak", a właśnie "jaki Gudjohnssen". On jest całkowicie zbędny dla United. Nie umniejszam mu umiejętności technicznych, ale jego strzały to jest po prostu zazwyczaj więcej szczęścia jak rozumu. Gdypy Iceman miał zastąpić u nas RVN-a to tak jakby Sobolewski miał zastąpić Stevena Gerrarda. Laughing
Ok, jakieś argumenty podasz, czy będzie to kolejna zupełnie bezsensowna dyskusja ? Bardzo mnie dziwi, że ISlandczyk nie jest wzmocnieniem... Ja widziałbym go w Unied zamiast rozkapryszonego Rvn10 który nie myśli za bardzo o grze w piłkę. Skoro Islandczyk jest taki słaby, to najlepszy klub w Europie i prawdopodobnie na świecie nie chciałby go pozyskać. Twierdząc, że Eidur nie jest mocnym zawodnikiem, równocześnie sugerujesz, że Barca dokonuje złych trasnferów. Skoro tak, to chciałbym, żeby Fergie dokonywał tak 'nieprzemyślanych' transferów jak działacze Barcy. Może rzeczywiście Ferguson za dużo myśli i dlatego Manchester nie zdobył praktycznie żadnego trofeum w minionym sezonie..

Wróć do „Anglia”