Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 09 lis 2004, 21:10
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 10 lis 2004, 4:01
Andy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 11 lis 2004, 23:18
chyba jak go sobie namalujeszAndy pisze:Poszukuje ... zegarka Interu ( chodzi mi oczywiście taki n ręke) jeżeli ktoś już się spotkał prosiłbym o podanie linka
neo007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 lis 2004, 23:29
Jestem pewien ze sa takie zegarki. Ja mam oryginalny zegar z Włoch Juventusu tylko ze est na ściane. Sprawdz na oficjalnej stronie Interu www.inter.itneo007 pisze:chyba jak go sobie namalujeszAndy pisze:Poszukuje ... zegarka Interu ( chodzi mi oczywiście taki n ręke) jeżeli ktoś już się spotkał prosiłbym o podanie linka
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 12 lis 2004, 13:55
A skad masz ten zegar Juventusu i ile kosztowal, bo ja tez z checia bym sobie taki kupilTomusmc pisze:Jestem pewien ze sa takie zegarki. Ja mam oryginalny zegar z Włoch Juventusu tylko ze est na ściane. Sprawdz na oficjalnej stronie Interu www.inter.itneo007 pisze:chyba jak go sobie namalujeszAndy pisze:Poszukuje ... zegarka Interu ( chodzi mi oczywiście taki n ręke) jeżeli ktoś już się spotkał prosiłbym o podanie linka
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 13 lis 2004, 15:14
cos mi sie to rozszerzenie *.it nie podoba, bo wloski i np. arabski to dla mnie czarna magia. wierze na slowoTomusmc pisze:Jestem pewien ze sa takie zegarki. Ja mam oryginalny zegar z Włoch Juventusu tylko ze est na ściane. Sprawdz na oficjalnej stronie Interu www.inter.itneo007 pisze:chyba jak go sobie namalujeszAndy pisze:Poszukuje ... zegarka Interu ( chodzi mi oczywiście taki n ręke) jeżeli ktoś już się spotkał prosiłbym o podanie linka
neo007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lis 2004, 15:41
Masz tam mozliwosc wybrania strony w języku angielskimneo007 pisze:cos mi sie to rozszerzenie *.it nie podoba, bo wloski i np. arabski to dla mnie czarna magia. wierze na slowo
Moja ciocia pracowała niedaleko Turynu i stamtąd mi go przywiozłaBobohawk pisze:A skad masz ten zegar Juventusu i ile kosztowal, bo ja tez z checia bym sobie taki kupilTomusmc pisze:Jestem pewien ze sa takie zegarki. Ja mam oryginalny zegar z Włoch Juventusu tylko ze est na ściane. Sprawdz na oficjalnej stronie Interu www.inter.itneo007 pisze: chyba jak go sobie namalujesz
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 lis 2004, 16:55
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 14 lis 2004, 20:17
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lis 2004, 22:04
ja jestem chętnyXBiT pisze:sprzedam TANIO stara pralke Frania, na dozywotniej gwarancji PRL. Nie wazne ze przecieka i nie pierze! warto sobie kupic, ladnie wyglada w pokoju
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 15 lis 2004, 10:19
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lis 2004, 15:34
kurcze troche dużo ale postaram się zwrócićXBiT pisze:to sa drogie rzeczy, taka pralka ładnie wyglada jako lampka nocna i nie wiem czy dalej chce sie z niaa rozstac, przywiazalem sie do niej![]()
za jakies 1 000 000 Pedigree oddam![]()
Pasuje
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 lis 2004, 16:15
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 15 lis 2004, 16:52
o co chodzi? mam do sprzedania pralke , a ze mam psa to wole dostac zarcie dla niego a nie kase, wiec nie wiem o co Ci chodzikostek pisze:Za kolejne bzdurne posty będą ciekawe nagrody...
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lis 2004, 18:09
najprostszym sposobem na znalezienie fotek jest www.google.pl bierzesz na grafika w pisujesz imie i nazwisko piłkarza i jest pełno fotek więc nie wiem w czymjm problemChariGirl pisze:wiec podaj adresy tych stron jezeli wsrod nich beda takie ktorych nie znalazlam to bede Ci bardzo wdzieczna
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio