Reprezentacja Polski (zbiorczy)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 07 cze 2006, 11:58

M@rkus pisze:a wlasnie, gdzie nzajde te flagi

W biedronce chyba tez je widzialem :)
RzuR pisze:tylko w bardziej wyszukany sposob sie reklamuja i przynajmniej sprawiaja pozory ze bedzie spontanicznie,fajnie i wogole...

Tylko ze troche lipa ze na fladze jest napis: Tyskie - sponsor Polskiej reprezentacji :wink: No ale coz reklama dobra...
Martin Pellegrino pisze:a się nie będę śmiać... ja uważam podobnie... Brazylia jedynie raz wygrała na Starym Kontynencie - w Szwecji. Miastrza upatrywałbym w którejś z drużyn europejskich... Anglia, Włochy
4 lata temu bylo na odwrot. Nikt nie stawial na Brazylie bo grala beznadziejnie i w ogole w ciezkich bolach sie zakwalifikowala do MS. Do tego wszyscy uwazali ze maja slaby sklad i slabego trenera. No ale wtedy dopiero okazalo sie jak w krotkim okresie przygotowawczym mozna duzo zrobic. Swietnie sie przygotowali i do tego wtedy wybuchl talent Ronaldinho, Ronaldo sie odrodzil i Rivaldo byl tez swietny.

Teraz jakos niechce mi sie wierzyc ze te niby treningi przy 30 tysiacach kibicow dadza dobre efekty. Boje sie ze moga zlekcewazyc te przygotowania. Do tego nie mieli sparingu z zadna mocna druzyna, bo raczej Nowa Zelandia czy Servette Genewa do takich nie naleza. No ale zobaczymy...

Ja tak samo uwazam ze pod warunkiem ze Rooney sie szybko wykuruje to Anglia bedzie bardzo mocna. I tradycyjnie stawiam na moja ulubiona druzyne - Holandie.
Martin Pellegrino pisze:Jakoś nie przypominam sobie w eliminacjach żeby granie na obcym terenie sprawiało nam problem.

Tylko ze z kim tam wygrywalismy ? Irlandia, Austria, Walia ? Ich raczej nie da sie porownac do Niemiec. A z jedynym powazniejszym rywalem - Anglia przegralismy. Ale licze ze w drugiej rundzie MS dojdzie do rewanzu :)

Wróć do „Polska”