Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 116

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 06 cze 2006, 22:34

Nie wiem po co wszyscy tak sie pluja ze ten mecz nie zostal pokazany kibicom i dziennikarzom. Najwazniejsze jest dobro druzyny a na 2 dni przed rozpoczeciem mistrzostw to jest jak najbardziej wskazane by nie ulatwiac rywalom zadania mimo ze wydaje sie ze niespodzianek juz nie powinno byc.

Najbardziej smieszny jest Kolton ktory tak sie oburza ze to kpiny z kiicow i dziennikarzy. Juz to widze jak kibice placza tym bardziej ze ten mecz zostanie i tak rozegrany tylko w innym terminie i wszyscy beda moli go obejrzec.

Na treningi Brazylijczykow przychodzi ok 30 tys kibicow. Skoro tak im sie dobrze trenuje to ich sprawa ale watpie zeby im to wyszlo na dobre.

Pewnie wszyscy beda sie smiac ale ja uwazam ze Brazylia nie obroni tytulu...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 22:42

LookAsh pisze:Nie wiem po co wszyscy tak sie pluja
to ja ci powiem, skoro nie wiesz.
Janas zamknął mecz 48 h przed meczem, jakbys sie czuł gdybyś przejechał 500 km na mecz kadry, pierwszy w swoim życiu, wydałbyś kasę, napaliłbyś się a przed bramka na stadion stałby pan Michał Olszański i mówiłby : rozejśc się, nie ma nic do oglądania ? penwie byłbys lekko zdenerwowany.
Mógł Janas chociażby 2 tygodnie temu powiedzić, że mecz bedzie zamknięty.

P.S. w TVP mecz był juz w ramówce, musieli zmieniać plany.

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 06 cze 2006, 22:43

MARCINNN pisze: To, że ten sparing odbył się przy zamkniętych drzwiach to chyba dobrze. W pierwszej połowie Polacy zagrali 3-5-2,a w drugiej 4-4-2. Ekwadorczycy są teraz pewnie totalnie zakręceni :lol:

:wink: :wink: :wink:
zagrali w I polowie 4-5-1 jak juz cos :)

a poza tym to Ekwador poprzez te afery wydaje sie słaby, ale jedna to moze byc zasłona, do piatku trzeba czekac... :)

Awatar użytkownika
Beck$
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Beck$ » 06 cze 2006, 22:50

M@rkus pisze:a poza tym to Ekwador poprzez te afery wydaje sie słaby, ale jedna to moze byc zasłona, do piatku trzeba czekac... Smile
Taak zasłona, polacy tak jak i ekwadorczycy coś knują, ukrywają swoje tajemnice a i tak pewnie nic z tego nie będzie :] może wygramy mecz z kostaryką bądź z ekwadorem ale obydwoch raczej na pewno nie, a co do meczu z niemcami to nie ma wątpliwosci kto wygra :]
Jednak trzeba wierzyć w naszych....

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 06 cze 2006, 22:58

fieldy pisze:Janas zamknął mecz 48 h przed meczem, jakbys sie czuł gdybyś przejechał 500 km na mecz kadry, pierwszy w swoim życiu, wydałbyś kasę, napaliłbyś się a przed bramka na stadion stałby pan Michał Olszański i mówiłby : rozejśc się, nie ma nic do oglądania ? penwie byłbys lekko zdenerwowany.
Mógł Janas chociażby 2 tygodnie temu powiedzić, że mecz bedzie zamknięty.

No fakt, mogl wczesniej o tym poinformowac ale i tak uwazam ze skoro to ma jakos pomoc to warto jakos to wdusic w sobie i poiwedziec "maybe next time..."
Beck$ pisze:a co do meczu z niemcami to nie ma wątpliwosci kto wygra Krzywy

Zaklad ze Polska nie przegra ?

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 06 cze 2006, 23:06

Beck$ pisze:a co do meczu z niemcami to nie ma wątpliwosci kto wygra Krzywy

no nie wiem wlasnie :) ja mam watpliwosci :) Polska jako zgrany kolektyw moze ich pokonac,,, nie wywyzszajmy tak Niemców...
IMO tylko odpowiednika Ballacka nie mamy w zespole

oni maja Klose - Podolski, mamy Zurawia i Smolarka, tutaj daje remis
w pomocy maja Borowskiego, Schwainstaigera, Ballacka i jesce kogos tam, a my mamy dobrych dwoch def. pomocnikow oraz Szymkowiaka // jak jest w formie to potrfi wiele // i na skrzydlach Krzynowek oraz Kosowski, niewielka przewage maja w tej formacji Niemcy, szczegolnie jak zagramy 5 w pomocy to mozemy ich przebic...

a obrone mamy IMO lepsza... bardziej stabilna i nie popelnia takich bledow jak Niemcy ostatnio...

bramkarza maja w lepszej dyspozycji, po tym co robił Lehman w Premiership oraz w LM to przebija Boruca :)

w sumie wszyscy nas skreslaja a szanse mamy i trzeba to wykorzystac !!
Ktos 4 lata temu obstawiał ze Korea pokona Hiszpanie i Włochy ? napewno nikt... Czemu nie Polska ?

pozdrawiam

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 06 cze 2006, 23:16

M@rkus pisze:Ktos 4 lata temu obstawiał ze Korea pokona Hiszpanie i Włochy ?

Sedziowie :roll:

Abstrahujac juz od tego kto ma lepszych pilkarzy, zapomniales wspomniec o jednym atucie ktorego my nie mamy... Niemcy beda grac u siebie przy znacznej przewadze swoich kibicow :wink:

Ale i tak twierdze ze Niemcy nie wygraja...

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 07 cze 2006, 0:56

LookAsh pisze: Abstrahujac juz od tego kto ma lepszych pilkarzy, zapomniales wspomniec o jednym atucie ktorego my nie mamy... Niemcy beda grac u siebie przy znacznej przewadze swoich kibicow :wink:
zgadzam sie z tym, ale Polska daleko nie lezy i licze tez na polskich fanów :) wiec powinno byc dobrze :) czas pokaze :) trzymajmy kciuki za bialo czerwonych i wywiesmy flagi :) a wlasnie, gdzie nzajde te flagi :twisted: :?:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 07 cze 2006, 1:19

M@rkus:9 czerwiec-Przeglad Sportowy..
..to bedzie chyba jedyny moj zakup tego propagandowego gowna w tym roku,ale w sumie pomysl z flaga jest bardzo ok...i ciekawe ze w sumie nie dodali jej do 6paq tyskich(jak to bywa z promocjami)tylko w bardziej wyszukany sposob sie reklamuja i przynajmniej sprawiaja pozory ze bedzie spontanicznie,fajnie i wogole...
...jednym zdaniem-prawie jak w Zywcu;)..

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 07 cze 2006, 8:56

LookAsh pisze:Pewnie wszyscy beda sie smiac ale ja uwazam ze Brazylia nie obroni tytulu...
Ja się nie będę śmiać... ja uważam podobnie... Brazylia jedynie raz wygrała na Starym Kontynencie - w Szwecji. Miastrza upatrywałbym w którejś z drużyn europejskich... Anglia, Włochy

Beck$ pisze:Taak zasłona, polacy tak jak i ekwadorczycy coś knują, ukrywają swoje tajemnice a i tak pewnie nic z tego nie będzie Krzywy może wygramy mecz z kostaryką bądź z ekwadorem ale obydwoch raczej na pewno nie, a co do meczu z niemcami to nie ma wątpliwosci kto wygra Krzywy
Wygramy oba mecze, a z Niemcami może być różnie... nie rozumiem... cudze chwalicie, a swego nie znacie... z taką wiarą kibiców to ja rozumiem dlaczego często nam nie wychodzi...

LookAsh pisze:Abstrahujac juz od tego kto ma lepszych pilkarzy, zapomniales wspomniec o jednym atucie ktorego my nie mamy... Niemcy beda grac u siebie przy znacznej przewadze swoich kibicow
Jakoś nie przypominam sobie w eliminacjach żeby granie na obcym terenie sprawiało nam problem. Niemcy mają chyba najsłabszą kadrę w całej ich historii na Mistrzostwach i wyjście z grupy będzie dla nich szczytem możliwości.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 11:57

Martin Pellegrino pisze:Niemcy mają chyba najsłabszą kadrę w całej ich historii na Mistrzostwach i wyjście z grupy będzie dla nich szczytem możliwości.
to samo mówiono przed 4 laty, gdzie nie grali u siebie :shock: i doszli do finału. ja bym ich tak nie lekceważył, są pewni siebie, ale maja powody, w naszej grupie sa najlepsi i co do tego nie ma dyskusji,
możemy ich co prawda ograć, ale musielibyśmy wzbić się na wyżyny.

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 07 cze 2006, 11:58

M@rkus pisze:a wlasnie, gdzie nzajde te flagi

W biedronce chyba tez je widzialem :)
RzuR pisze:tylko w bardziej wyszukany sposob sie reklamuja i przynajmniej sprawiaja pozory ze bedzie spontanicznie,fajnie i wogole...

Tylko ze troche lipa ze na fladze jest napis: Tyskie - sponsor Polskiej reprezentacji :wink: No ale coz reklama dobra...
Martin Pellegrino pisze:a się nie będę śmiać... ja uważam podobnie... Brazylia jedynie raz wygrała na Starym Kontynencie - w Szwecji. Miastrza upatrywałbym w którejś z drużyn europejskich... Anglia, Włochy
4 lata temu bylo na odwrot. Nikt nie stawial na Brazylie bo grala beznadziejnie i w ogole w ciezkich bolach sie zakwalifikowala do MS. Do tego wszyscy uwazali ze maja slaby sklad i slabego trenera. No ale wtedy dopiero okazalo sie jak w krotkim okresie przygotowawczym mozna duzo zrobic. Swietnie sie przygotowali i do tego wtedy wybuchl talent Ronaldinho, Ronaldo sie odrodzil i Rivaldo byl tez swietny.

Teraz jakos niechce mi sie wierzyc ze te niby treningi przy 30 tysiacach kibicow dadza dobre efekty. Boje sie ze moga zlekcewazyc te przygotowania. Do tego nie mieli sparingu z zadna mocna druzyna, bo raczej Nowa Zelandia czy Servette Genewa do takich nie naleza. No ale zobaczymy...

Ja tak samo uwazam ze pod warunkiem ze Rooney sie szybko wykuruje to Anglia bedzie bardzo mocna. I tradycyjnie stawiam na moja ulubiona druzyne - Holandie.
Martin Pellegrino pisze:Jakoś nie przypominam sobie w eliminacjach żeby granie na obcym terenie sprawiało nam problem.

Tylko ze z kim tam wygrywalismy ? Irlandia, Austria, Walia ? Ich raczej nie da sie porownac do Niemiec. A z jedynym powazniejszym rywalem - Anglia przegralismy. Ale licze ze w drugiej rundzie MS dojdzie do rewanzu :)

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 07 cze 2006, 12:15

LookAsh pisze:A z jedynym powazniejszym rywalem - Anglia przegralismy. Ale licze ze w drugiej rundzie MS dojdzie do rewanzu :)
w sumie gdyby nie dwa babole Głowckiego to byloby 1-0 dla nas :) heh :)
ale szanse sa zawsze ze tak powiem :) walczyc i tyle :)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 07 cze 2006, 12:28

M@rkus pisze:walczyc i tyle

Alleluja i do przodu ! :D

Bedzie dobrze trzeba tylko uwierzyc w siebie i w to co sie potrafi a mozemy wygrac doslownie z kazdym. Skonczyly sie te piekne lata kiedy to trzeba bylo byc Brazylijczykiem, Wlochem czy Niemcem zeby byc mistrzem swiata. Teraz przy rownym poziomie wszystkich druzyn kazdy ma szanse...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 cze 2006, 14:54

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”