Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 07 cze 2006, 8:56

LookAsh pisze:Pewnie wszyscy beda sie smiac ale ja uwazam ze Brazylia nie obroni tytulu...
Ja się nie będę śmiać... ja uważam podobnie... Brazylia jedynie raz wygrała na Starym Kontynencie - w Szwecji. Miastrza upatrywałbym w którejś z drużyn europejskich... Anglia, Włochy

Beck$ pisze:Taak zasłona, polacy tak jak i ekwadorczycy coś knują, ukrywają swoje tajemnice a i tak pewnie nic z tego nie będzie Krzywy może wygramy mecz z kostaryką bądź z ekwadorem ale obydwoch raczej na pewno nie, a co do meczu z niemcami to nie ma wątpliwosci kto wygra Krzywy
Wygramy oba mecze, a z Niemcami może być różnie... nie rozumiem... cudze chwalicie, a swego nie znacie... z taką wiarą kibiców to ja rozumiem dlaczego często nam nie wychodzi...

LookAsh pisze:Abstrahujac juz od tego kto ma lepszych pilkarzy, zapomniales wspomniec o jednym atucie ktorego my nie mamy... Niemcy beda grac u siebie przy znacznej przewadze swoich kibicow
Jakoś nie przypominam sobie w eliminacjach żeby granie na obcym terenie sprawiało nam problem. Niemcy mają chyba najsłabszą kadrę w całej ich historii na Mistrzostwach i wyjście z grupy będzie dla nich szczytem możliwości.

Wróć do „Polska”