Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 06 cze 2006, 22:34
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 22:42
to ja ci powiem, skoro nie wiesz.LookAsh pisze:Nie wiem po co wszyscy tak sie pluja
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 06 cze 2006, 22:43
zagrali w I polowie 4-5-1 jak juz cosMARCINNN pisze: To, że ten sparing odbył się przy zamkniętych drzwiach to chyba dobrze. W pierwszej połowie Polacy zagrali 3-5-2,a w drugiej 4-4-2. Ekwadorczycy są teraz pewnie totalnie zakręceni![]()
![]()
![]()
M@rkus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Beck$ » 06 cze 2006, 22:50
Taak zasłona, polacy tak jak i ekwadorczycy coś knują, ukrywają swoje tajemnice a i tak pewnie nic z tego nie będzieM@rkus pisze:a poza tym to Ekwador poprzez te afery wydaje sie słaby, ale jedna to moze byc zasłona, do piatku trzeba czekac... Smile

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 06 cze 2006, 22:58
fieldy pisze:Janas zamknął mecz 48 h przed meczem, jakbys sie czuł gdybyś przejechał 500 km na mecz kadry, pierwszy w swoim życiu, wydałbyś kasę, napaliłbyś się a przed bramka na stadion stałby pan Michał Olszański i mówiłby : rozejśc się, nie ma nic do oglądania ? penwie byłbys lekko zdenerwowany.
Mógł Janas chociażby 2 tygodnie temu powiedzić, że mecz bedzie zamknięty.
Beck$ pisze:a co do meczu z niemcami to nie ma wątpliwosci kto wygra Krzywy
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 06 cze 2006, 23:06
Beck$ pisze:a co do meczu z niemcami to nie ma wątpliwosci kto wygra Krzywy
M@rkus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 06 cze 2006, 23:16
M@rkus pisze:Ktos 4 lata temu obstawiał ze Korea pokona Hiszpanie i Włochy ?
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 07 cze 2006, 0:56
zgadzam sie z tym, ale Polska daleko nie lezy i licze tez na polskich fanówLookAsh pisze: Abstrahujac juz od tego kto ma lepszych pilkarzy, zapomniales wspomniec o jednym atucie ktorego my nie mamy... Niemcy beda grac u siebie przy znacznej przewadze swoich kibicow![]()
M@rkus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 07 cze 2006, 1:19
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 07 cze 2006, 8:56
Ja się nie będę śmiać... ja uważam podobnie... Brazylia jedynie raz wygrała na Starym Kontynencie - w Szwecji. Miastrza upatrywałbym w którejś z drużyn europejskich... Anglia, WłochyLookAsh pisze:Pewnie wszyscy beda sie smiac ale ja uwazam ze Brazylia nie obroni tytulu...
Wygramy oba mecze, a z Niemcami może być różnie... nie rozumiem... cudze chwalicie, a swego nie znacie... z taką wiarą kibiców to ja rozumiem dlaczego często nam nie wychodzi...Beck$ pisze:Taak zasłona, polacy tak jak i ekwadorczycy coś knują, ukrywają swoje tajemnice a i tak pewnie nic z tego nie będzie Krzywy może wygramy mecz z kostaryką bądź z ekwadorem ale obydwoch raczej na pewno nie, a co do meczu z niemcami to nie ma wątpliwosci kto wygra Krzywy
Jakoś nie przypominam sobie w eliminacjach żeby granie na obcym terenie sprawiało nam problem. Niemcy mają chyba najsłabszą kadrę w całej ich historii na Mistrzostwach i wyjście z grupy będzie dla nich szczytem możliwości.LookAsh pisze:Abstrahujac juz od tego kto ma lepszych pilkarzy, zapomniales wspomniec o jednym atucie ktorego my nie mamy... Niemcy beda grac u siebie przy znacznej przewadze swoich kibicow
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 11:57
to samo mówiono przed 4 laty, gdzie nie grali u siebieMartin Pellegrino pisze:Niemcy mają chyba najsłabszą kadrę w całej ich historii na Mistrzostwach i wyjście z grupy będzie dla nich szczytem możliwości.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 07 cze 2006, 11:58
M@rkus pisze:a wlasnie, gdzie nzajde te flagi
RzuR pisze:tylko w bardziej wyszukany sposob sie reklamuja i przynajmniej sprawiaja pozory ze bedzie spontanicznie,fajnie i wogole...
4 lata temu bylo na odwrot. Nikt nie stawial na Brazylie bo grala beznadziejnie i w ogole w ciezkich bolach sie zakwalifikowala do MS. Do tego wszyscy uwazali ze maja slaby sklad i slabego trenera. No ale wtedy dopiero okazalo sie jak w krotkim okresie przygotowawczym mozna duzo zrobic. Swietnie sie przygotowali i do tego wtedy wybuchl talent Ronaldinho, Ronaldo sie odrodzil i Rivaldo byl tez swietny.Martin Pellegrino pisze:a się nie będę śmiać... ja uważam podobnie... Brazylia jedynie raz wygrała na Starym Kontynencie - w Szwecji. Miastrza upatrywałbym w którejś z drużyn europejskich... Anglia, Włochy
Martin Pellegrino pisze:Jakoś nie przypominam sobie w eliminacjach żeby granie na obcym terenie sprawiało nam problem.
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 07 cze 2006, 12:15
w sumie gdyby nie dwa babole Głowckiego to byloby 1-0 dla nasLookAsh pisze:A z jedynym powazniejszym rywalem - Anglia przegralismy. Ale licze ze w drugiej rundzie MS dojdzie do rewanzu
M@rkus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 07 cze 2006, 12:28
M@rkus pisze:walczyc i tyle
LookAsh
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio