Reprezentacja Polski (zbiorczy)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: herdek » 03 cze 2006, 22:17

W końcu zagraliśmy składem, który występował w Elminacjach i widać efekty. Fakt nie ma kilku piłkarzy, którzy grali kilka miesięcy temu, ale przynajmniej nie było "gwiazd" na boisku takich jak Rasiak czy Lewandowski. Radomski, czyli jedna z gwiazd zagrała dzisiaj b.dobry mecz i mam nadzieję, że utrzyma formę. W końcu Krzynówek zaczął coś grać, bo ostatnimi czasy te złe czasy w Bayerze....Ogółem Polska zagrała dobry mecz, obrona była dzisiaj świetna, rzadko popełniali błędy i myślę, że taka 4 powinna zagrać z Ekwadorem. Pomoc też taka może wyjść, chociaż można porobić drobne korekty, a co do ataku to Żurawskiemu przydałby się jakiś kolega. Z pomocy kogoś zmienić za np: Jelenia...Chyba, że zagrać takim ustawieniem jak było dzisiaj tylko Jelenia dać na skrzydło, a bocznego pomocnika troszkę przekwalifikować. Wtedy Jeleń wspomagał by trochę Maćka. Bramkarz to oczywiście Boruc, chociaż jest troche nie pewny - brak Dudka :(. Na zmiany teraz za późno raczej, więc lepiej niech zostanie tak jak jest chyba, że pan Janas zdąży coś wymyśleć.

Wróć do „Polska”