powaznie?"Na Deynę w Chorzowie też gwizdali"
jakiekolwiek porownania Orlow Gorskiego do grupki grajkow watpliwej jakosci tworzacych nasza reprezentacje na dzien dzisiejszy,sa absolutnie nie na miejscu i kazde kolejne podjazdy w kierunku tamtej druzyny w dniu pogrzebu śp.Trenera Tysiąclecia bedą przeze mnie atakowane z całą złością,zajadłością i innymi kończącymi się na "-ścią" złowieszczymi slowami..A kadra Górskiego potrafiła przegrać z Haiti...
...zostales ostrzezony..
Krzysiu,piszesz tak:
jestem pewien ze zmieniliby nastawienie trybun...bo wygladalo to tak ze repreza zamiast laczyc-dzieli!na zwolennikow powolania Dudka i Franka i na zwolennikow zostawienia ich w domu...poza tym-wybacz,nawet w takiejWiec Dudek i Franek az tak bardzo zmieniliby obraz gry? Z tym co pokazywal Franek w poprzednich meczach springowych?
sytuacji w jakiej jest Dudek,jestem w stanie sobie dac obciac reke ze nienarobil by nam takiego obciachu jak Kusza...ja nic do niego nie mam,ale skoro tak mocno zapowiadal ze chce byc pierwszym,ze chce wziac odpowiedzialnosc za bramke i puszcza taka szmate to tlumaczenie"bo sie zle odbila,bo zle obliczylem"jest troche smieszne...trzeba znac sowje miejsce w szeregu..
Ci sami?ak ci sami ludzie wygrywali z Austria to nikt tak nie mowil Rolling Eyes Wtedy nie byli paralitykami.
Kuszczak?Dudka?Brożek?Jelen?
no to powiedz mi...na jaka QRWE GRAC MECZ PO TAK "KATORŻNICZYM"jak to sie probowano tlumaczyc OBOZIE??co?Janas zapomnial ze gramy z Kolubia?poza tym-troche przerysowane jest to ze po ciezkich treningach nikomu nie chcialo ruszac dupy,bardziej to wygladalo jakby to ze sa "wolniejsi,wolniejsi,wolniejsi" po ciezkim "grillu" ktory byl ostatniego dnia na obozie...moge tylko przypuszczac ze do kielbaski nie otwierali tam Isostara bynajmniej..tylko szkoda ze potem musielismy wszyscy za nich sie wstydzic...Moze po prostu inaczej sie nie dalo? Po ciezkich treningach czesto tak wyglada gra druzyny - wolniejsi, wolniejsi, wolniejsi. Mysle, ze mowienie "nie chcialo mu sie podbiec do pilki" jest troche przerysowane
..najpierw oni upokorzyli kibicow,dopiero potem my dalismy im po dupie(nadal twierdze ze slusznie..)..