ale byly jaja,chlopaki,po prostu jak berety:)
no dobra,a teraz moze troszeczke powazniej
ja jednak bym nie rzezał tak tych kibicow..szczegolnie z pozycji goscia co siedzi 200-300 km od stadionu i twierdzi ze widzi i czuje wszystko najlepiej...
Krzysiu-jestes taki kibic?tak?to gdzies qrwa byl we wtorek?w domku?jak jestes taki dopingujacy to czemus nie ruszyl dupy i nie przyjechal?ludzie byli nawet ze Szczecina(5-8,ale byli) i byli solidnie wqrwieni jak widzieli Z BLISKA jak dostojnie kroczy po boisku Żuraw,jak 20 godzin zbiera sie do strzału Burak z Siedlec,wreszcie jak Drewniany strzela z odleglosci 5ciu metrow trzy metry od bramki...i wiesz co?te glosy tam na stadionie,te gwizdy-to nie byly przeciw pilkarzom poczatkowo(raczej wszystkim bylo szkoda chlopakow..bo w sumie sklecona w ciagu jednego zgrupowania,pozbawiona kregoslupa druzyna nie mogla na prosty rozum zagrac inaczej)choc tak to moglo wygladac...gwizd byl przeciw Janasowi,przeciwko temu ze nie zabral pilkarzy z ktorymi ta gra jeszcze kilka miesiecy temu wygladala zupelnie inaczej...gwizd na pilkarzy wzial sie dopiero gdy widac bylo ze im sie po prostu nie chce...nie chce..ze im to wisi ze maja na piersiach Orła Białego i ze patrzy na nich w deszczu,w meczu z malo atrakcyjnym przeciwnikiem 45 tys ludzi..mieli to w dupie po prostu...najpierw oni odwrocili sie od nas,potem dopiero my od nich...
i wiesz co?ja bym wolal zeby jednak grali sobie w Kielcach,Warszawie czy w innym miejscu majacym(w porownaniu z Chorzowem)z polska pilka reprezentacyjna wspolnego tyle co Johannesburg z Turniejem Czterech Skoczni..po prostu jakos oni mi nie pasuja na stadion gdzie Polacy Łoili Holendrów,Anglikow,walczyli z Niemcami jak rowny z rownym...gdzie grali PILKARZE ,a nie paralici?gdzie czulo sie ze oni REPEZENTUJA NAS i NAPRAWDE IM SIE CHCE..a moze jakos nie potrafie zobaczyc wielkosci naszego selekcjonera?i nie lapie ducha swiezosci w naszej grze,tylko widze ze póki co prezentujemy pilke ktorej nie mozna skwitowac inaczej niz gwizdem? a moze po prostu jestem wychowany na innych gazetach niz PS,MegaSport czy inne Bravo i stad moje rozgoryczenie na to co widzialem...
ah-i mam prosbe,jesli mozesz-powstrzymaj sie od akcji zaczepnych i tracania mnie swym dowcipem nielekkim,bo mimo iz nastroj mam taki ze chetnie bym sie pospieral,szczegolnie ze widze iz prezentujesz zgola odmienny ptk.widzenia,lecz niestety mam mnostwo pracy i chcialem sie tylko wypowiedziec na temat meczu i kibicow bo jest to temat co najmniej kontrowersyjny...
pozdrawiam serdecznie