Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 31 maja 2006, 16:36

A więc jednak cloner to Janas :o Myślał, że jak da avatar ze Janasem to go nie posądzimy bo najciemniej jest pod latarnią. Poza tym lansował się swoich zdjęciem wcześniej na forum po to, aby oddalić podejrzenia :!:

Mi nic nie umknie :smoke:

Kryzys to nieodlączny element naszej krajowej piłki. Piłkarze się zmieniają. Trenerzy się zmieniają. Kryzys niby co jakiś czas inny, ale zawsze podobny. W eliminacjach idzie nam conajmniej dobrze, ale potem nie jesteśmy w stanie chociażby utrzymać dyspozycji. Mi to wygląda na problemy z motywacją chociaż pewnie się mylę. Akurat mecz z Kolumbią niewiele mnie obchodzi i nie traktuję go jako żadnego wyznacznika. Wolę wierzyć w to, że piłkarze byli zmęczeni. Oby z Chorwatami zagrali lepiej. Nie wygramy z nimi raczej, ale ważny będzie styl. Wczoraj zagraliśmy poniżej wszelkiej krytyki. Jeżeli z Chorwacją zagramy conajmniej poprawnie to nie będę płakał. Oby tylko się nie załamali kiedy Klasnic strzeli gola bo pewnie strzeli. Chciałbym zaznaczyć, że Ivan sporo namiesza na Mundialu. Zobaczycie :P Ale to tak btw :wink:
Wierzę, że nasza gra na Mundialu będzie wyglądała inaczej. Nie możliwe (oby :lol: ) jest, aby tak fatalny występ prawie wszystkich zawodników w jednym meczu powtórzył się w najbliższym czasie.
Nie wiem tylko co zrobi cloner, aby przywrócić świeżość w grze naszych kopaczy bo to bardzo ważne. Właśnie tego nam brakuje. Może z Chorwacją będzie lepiej i będzie można zapomnieć o Kolumbii.

Wróć do „Polska”