Torrent, DC++, programy do ściągania plików

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 29 maja 2006, 21:00

Void pisze:Co muszę zrobić, jeżeli chcę przenieśc ściągnięty plik na inny dysk i wtedy ponownie go udostępnić Question

Najpierw usun zadanie w swoim kliencie a potem zamknij go. Potem przenies ten plik tam gdzie chcesz. Wlacz klienta ponownie i zalacz ten sam plik torrent tak jakbys mial go znowu sciagac i jako miejsce docelowe gdzie ten plik ma sie znalezc wybierz to nowe miejsce do ktorego przeniosles go. Np film kod da vinci przeniosles do: D/Filmy/Kod da vinci to i jako miejsce docelowe w kliencie tez musi byc D/Filmy/Kod da vinci Jezeli jest wszystko ok to zacznie sie hashowanie a potem wysylanie.
Void pisze:Bo ja wiem... Ja zawsze czekam aż ilość wysłanych danych zrówna się z ilością ściągniętych. Chyba, że film jest trudno dostępny to seeduję cały czas Rolling Eyes

A to zwracam honor :)
Void pisze:A poza tym nie wierzę, że DVDRipy ukazują się na Seedlerze później niż na tych Twoich

A jednak. Uploaderzy z polishtracker'a jako jedni z nielicznych posiadaja namiary do FTP'ow gdzie grupy releasowskie wstawiaja rozne filmy itd Potem uploaderzy z PT ktorzy nawet maja lacza 100 MB je sciagaja i wstawiaja na swoja strone.
Void pisze:Skoro płatna, więc chyba jednak nie tak ogólnie dostępna... Jak bym chciał płacić, to wolałbym już torrenty.org
Na innych stronach nie ma nawet takiej mozliwosci by za oplata sie tam dostac. Na wiekszosc potrzebujesz zaproszenia, a zeby je dostac musisz liczyc na czyjes dobre serce. Czyli praktycznie nie masz szans...

A jezeli szukasz starszych filmow to polecam ci http://karagarga.kicks-ass.org/userapp.php Mozesz tam wypelnic ten formularz i czekac czy moderator cie przyjmie.

Pozdro.

Edit: Tu masz link do Kodu Da Vinci http://www.demonoid.com/files/details/355458/

A do MI 3 nie ma jeszcze dobrej wersji z odpowiednia jakoscia dlatego ja czekam.

Wróć do „Hyde Park”