Torrent, DC++, programy do ściągania plików - Strona 17

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 29 maja 2006, 19:09

LookAsh pisze:Wiec ja jestes. Pijawka to taki osobnik ktory tylko sciaga i nie daje sciagac innym bo odrazu wylacza swoj program po zgraniu pliku. Nie wiem czy wiesz ale na tym wlasnie polega siec ze nie tylko sciagasz ale i wysylasz innym.
Bo ja wiem... Ja zawsze czekam aż ilość wysłanych danych zrówna się z ilością ściągniętych. Chyba, że film jest trudno dostępny to seeduję cały czas :roll:
LookAsh pisze:Sa tam wszystkie nowosci.
Tak się składa, że mnie nowości zazwyczaj nie interesują, no chyba, że "Tsotsi" ostatnio... A poza tym nie wierzę, że DVDRipy ukazują się na Seedlerze później niż na tych Twoich :roll:
LookAsh pisze:Zeby tam sie zarejestrowac musisz wyslac najpierw sms-a za 10 zl. Ale jest najlepsza z tych ogolno dostepnych.
Skoro płatna, więc chyba jednak nie tak ogólnie dostępna... Jak bym chciał płacić, to wolałbym już torrenty.org :wink:

EDIT
Korzystając z tego, że tak dobrze się znasz na tym LookAsh to ja mam pytanie: Co muszę zrobić, jeżeli chcę przenieśc ściągnięty plik na inny dysk i wtedy ponownie go udostępnić :?:

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 29 maja 2006, 20:55

LookAsh pisze:Na www.sharetorrents.pl otworzyli rejestracje.

Trzeba kod zaproszenia.

Możesz podać mi link do Missin Imp. III i kod da vinci w dobrej wersji? Najlepiej jak najlepszej :P

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 29 maja 2006, 21:00

Void pisze:Co muszę zrobić, jeżeli chcę przenieśc ściągnięty plik na inny dysk i wtedy ponownie go udostępnić Question

Najpierw usun zadanie w swoim kliencie a potem zamknij go. Potem przenies ten plik tam gdzie chcesz. Wlacz klienta ponownie i zalacz ten sam plik torrent tak jakbys mial go znowu sciagac i jako miejsce docelowe gdzie ten plik ma sie znalezc wybierz to nowe miejsce do ktorego przeniosles go. Np film kod da vinci przeniosles do: D/Filmy/Kod da vinci to i jako miejsce docelowe w kliencie tez musi byc D/Filmy/Kod da vinci Jezeli jest wszystko ok to zacznie sie hashowanie a potem wysylanie.
Void pisze:Bo ja wiem... Ja zawsze czekam aż ilość wysłanych danych zrówna się z ilością ściągniętych. Chyba, że film jest trudno dostępny to seeduję cały czas Rolling Eyes

A to zwracam honor :)
Void pisze:A poza tym nie wierzę, że DVDRipy ukazują się na Seedlerze później niż na tych Twoich

A jednak. Uploaderzy z polishtracker'a jako jedni z nielicznych posiadaja namiary do FTP'ow gdzie grupy releasowskie wstawiaja rozne filmy itd Potem uploaderzy z PT ktorzy nawet maja lacza 100 MB je sciagaja i wstawiaja na swoja strone.
Void pisze:Skoro płatna, więc chyba jednak nie tak ogólnie dostępna... Jak bym chciał płacić, to wolałbym już torrenty.org
Na innych stronach nie ma nawet takiej mozliwosci by za oplata sie tam dostac. Na wiekszosc potrzebujesz zaproszenia, a zeby je dostac musisz liczyc na czyjes dobre serce. Czyli praktycznie nie masz szans...

A jezeli szukasz starszych filmow to polecam ci http://karagarga.kicks-ass.org/userapp.php Mozesz tam wypelnic ten formularz i czekac czy moderator cie przyjmie.

Pozdro.

Edit: Tu masz link do Kodu Da Vinci http://www.demonoid.com/files/details/355458/

A do MI 3 nie ma jeszcze dobrej wersji z odpowiednia jakoscia dlatego ja czekam.

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 29 maja 2006, 21:07

oo włąsnie mi sie coś przypomnaiło pytanko:
Jeżeli np.wytne plik z downloads dajmy że to był film i przeniose go w inne miejsce, to czy użytkownicy bea go mogli ode mnie pobierać, czymusi on być caly czas w tym folderze( bo wiesz 40 GB to mało) :roll: :wink:

EDIT: mógby zapodac lunk do dobrego programuz ktorego TY sciagasz, mam LAN'a sieć osiedlowa :)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 29 maja 2006, 21:15

krako pisze:Jeżeli np.wytne plik z downloads dajmy że to był film i przeniose go w inne miejsce, to czy użytkownicy bea go mogli ode mnie pobierać, czymusi on być caly czas w tym folderze( bo wiesz 40 GB to mało) Rolling Eyes Wink

O ile dobrze zrozumialem to masz ten sam problem co @Void

Wiec przeczytaj pierwsza czesc mojego postu u gory.
krako pisze:mógby zapodac lunk do dobrego programuz ktorego TY sciagasz, mam LAN'a sieć osiedlowa

Ja uzywam uTorrent wpisz sobie w google i wejdz w pierwsza lepsza strone. Albo odrazu na www.utorrent.com bo wydaje mi sie ze to strona tego programu.

kelt
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Polishtracker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kelt » 04 cze 2006, 13:55

Witam, jestem zainteresowany invitem do PolishTrackera.
bylem mniej wiecej od poczatkow torrenbits.org zarejstrowany, zawsze ratio 1:1 minimum :), teraz jestem na torrentbytes, joined 2005-06-08 15:59:27 (51 weeks ago) ratio 1.124 (profil http://torrentbytes.net/userdetails.php?id=92724)

oprocz tego power user na filelist.org

chce zobaczyc co i jak na polishtrackerze, jak ludzie seeduja i sa jakies ciekawe rzeczy wstawiane to moze nawet bede dotował co jakis czas :)

moj mail - 1337.kelt@gmail.com

z gory thx ;]

Awatar użytkownika
persil
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: persil » 04 cze 2006, 14:44

Ma ktoś moze sprawnego torrenta do Fifa World Cup 2006 od EA Sports???? Torrentów jest sporo ale ogolnie wszystkie straszliwie wolne. Z góry dzięki!!

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 04 cze 2006, 15:01

Awatar użytkownika
persil
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: persil » 06 cze 2006, 21:02

Niestety, ale nie hulają te co dałeś :(

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 06 cze 2006, 21:41

World Cup 2006
World Cup 2006
World Cup 2006

Spróbuj któreś z tych powinny mieć dobry transfer. Zobacz jeszcze na www.mininova.org

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 06 cze 2006, 22:22

Czy naprawde tak wam trudno wyszukac samodzielnie jakiegos torrenta ? Wystarczy wejsc na ktoras z wymienionych przeze mnie stron wpisac co sie tam chce i sciagnac plik ktory posiada najwieksza licze seedow a wtedy dobre predkosci masz gwarantowane. No chyba ze masz neo 128 bo wtedy chocby nie wiem co nie bedziesz mial jakichs zarabistych predkosci :)
kelt pisze:Witam, jestem zainteresowany invitem do PolishTrackera.

Moglbym ci dac ale nie za nic :roll:

To samo do reszty jak ktos chce zaproszenie na PT i ma cos ciekawego do zaproponowania to niech pisze na PW :)

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 06 cze 2006, 23:11

Lookash a to z tymi zaproszeniami jest tak ,że jak ja dostane zaproszenie to po zarejstrowaniu się tez dostaje kilka zaproszeń którego moge wysłać komus :?:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 06 cze 2006, 23:19

Karmelinho15 pisze:Lookash a to z tymi zaproszeniami jest tak ,że jak ja dostane zaproszenie to po zarejstrowaniu się tez dostaje kilka zaproszeń którego moge wysłać komus :?:
Zalezy na jaka strone, na niektorych tak ejst ze kazdy nowy user dostaje zaproszenia gratis. Ale to jest na raczej slabszych stronach.

Na PT tak nie ma. Tam rozdawaja pare zaproszen raz na jakis zcas i tylko tym co sie tam dobrze sprawuja.

Awatar użytkownika
_Tiesto_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Tiesto_ » 19 cze 2006, 16:29

Ma ktoś torrenta z gra Cossacks: European Wars :?: Szukałem już, ale niewiem ile ta gra waży, a znajduje mi o rozmiarze ok. 350mb. I niewiem czy to demo czy pełna wrsja...

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 23 cze 2006, 9:39

Ma ktos torrenta do serialu Lost 1 sezon ?????????

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”