Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 393

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bernabeu2 » 27 lip 2026, 10:35

Zygmunt-1 pisze:
27 lip 2026, 10:18
Myślę, że jakby nie mówił, że jest kibicem Liverpoolu i chce zastąpić Salaha to PSG również by spojrzało w jego kierunku. A znów jakby nie dawał słowa w Paryżu to też spojrzałby na niego Real. Gość ma swoje 5 minut, jest wyceniany wysoko i te jego wypowiedzi są totalnie zbędne. Niech gra i udowadnia, że jest wartościowy. Odzywać się nie musi. A jak już chciał to mógł powiedzieć, że schlebia mu zainteresowanie ze strony Liverpoolu, że podoba mu się wizja gry w PSG, bo to dwukrotny z rzędu zwycięzca LM. Odbiór byłby inny.
Google powiedzial, że Yanusz powiedzial, że chciałby zagrać dla Liverpoolu, bo to ulubiony klub jego starego, nie wiem czy to taka skandaliczna wypowiedź. :P A co do PSG, Realek chyba jest gotowy zapłacić za niego więcej i jeszcze ma miejsce dla niego w składzie. PSG nie wydało komunikatu, że zbyt drogi i oni pieprzą taką robotę?

Tzn. możliwe, że to jakiś debil i zasadniczo nie mam wielkiej potrzeby go bronić, bo ja od dłuższego czasu raczej nie czytam co mówią piłkarze, po prostu Realek był w świetnej pozycji żeby go kupić (jak sprzedadzą jeszcze Gonzalo to zarobią jakieś 160-170 mln w jedno okienko na sprzedaży wychowanków?), więc nie dziwię się, że wylądował w madryckim polu.

Wróć do „Hiszpania”