AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3396

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » wczoraj, 11:00

mete pisze:
wczoraj, 10:45
W Milanie nie ma know how jak wprowadzać zawodników i dopóki takie osoby jak Kirovski czy te inne przydupasy będą odpowiadać za to nic się nie zmieni
Nie wypowiem się na temat jego pracy,bo za bardzo nie wiem jak się do niej odnieść. Do mlodziezoetch drużyn są ściągani rokujący piłkarze, przynajmniej tak twierdzą internety. Potem no niestety,trenerzy Milan Futuro, zmiany taktyk,zmiany trenerów pierwszego zespołu,brak szans,niedopasowanie. Za dużo tu zmiennych, bo w tym klubie jest jebany burdel od lat.
mete pisze:
Wracając do Diawara. Rok temu właśnie kupiliśmy rocznikowo Udogu i co mamy z tego?
No właśnie cholera wie, bo Allegri szans to młodzieży nie dawał. Milan Futuro swoją drogą. Jak ja czytam, że trener wystawiał syna Zlatana żeby się przypodobać kosztem Liberaliego no to mówi mi to wszystko. Ani trenera już nie ma ani synka Zlatana w tym klubie.

Ileż to ja już razy czytałem że Futuro będzie grało taktyką pierwszego zespołu żeby tranzycja była łatwiejsza. Za Polego już probowali,potem się rozjechało. Amorim powiedział, że znów to wraca. No zobaczymy.
mete pisze:
My przepalamy masę kasy na takich graczy i to najbardziej boli. A później tracimy Liberalego, Lontaniego czy
No ciężko się nie zgodzić. Niestety jak masz możliwość wzięcia piłkarza ukształtowanego lepiej we Francji, Holandii itd niż Włocha, który coś tam potrafi to kluby, które mają pieniądze raczej wybiorą opcję pierwszą.
Liberali to odszedł z wiadomych względów i dlatego uważam, że Zlatan powinien polecieć na pysk za to. Jeśli Kirovski maczał w tym palce to również on.

Wróć do „Włochy”