Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
johny batonik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 318

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: johny batonik » dzisiaj, 15:13

No i oby dał ostrzeżenie. I na przyszłość wolałbym abyś powstrzymał się od ataków ad personam.
piotrcies pisze:
dzisiaj, 15:04
chłopak nie zna Krakowa i spytał, czy jest tam bezpiecznie, czy można dostać wpierdol (wszędzie można, ale są miejsca, w których ryzyko jest większe, są takie, w których jest mniejsze) i ot cała sprawa. A ty od razu komentarze, że powinien kilku gościom wpierdol spuścić, chyba że jest pizda, nie facet. Lol
Napisał
BadBoy pisze:
dzisiaj, 14:01
Tchórza to Ty wśród znajomych szukaj. Zadałem normalne proste pytanie bo akurat znając środowisko kibicowskie bardzo dobrze to nie mam zamiaru trafić na jakieś osiedle gdzie takie patusy jak np Ty, dla których krojenie koszulek kibicom innych drużyn jest czymś normalnym, wyskoczą do mnie w 5 bo na solo to już strach i będą coś pierdolić o barwach
Więc można wywnioskować, że nie chce zapobiegać nieprzyjemnym sytuacjom, skoro chciałby o północy iść w koszulce klubowej. A jak grasz w głupie gry, to zdobywasz głupie nagrody. Jednak czasami użytkownik Badboj nie wie co pisze, a potem innym wmawia, że źle zrozumieli.
piotrcies pisze:
dzisiaj, 15:04
Poza tym bardziej racjonalną decyzją, jak wyskakuje do ciebie czterech typów, jest spierdalać, a nie lecieć na nich z pięściami xD niech któryś ma nóż i kończysz w najlepszym wypadku na SORze, bo ci się bohaterstwa zachciało.
Nie uciekniesz z kobietą. Kobiety nie potrafią szybko biegać. Musisz się skonfrontować aby dać jej czas na ucieczkę i sprowadzenie pomocy.

Wróć do „Hyde Park”