bardziej chodzilo mi o to że wylącznie z ligi niemieckiej,źle to napisałem, ale liczydła nie musisz mi podstawiaćCorinthians pisze:Zaraz, zaraz. Czy Ty mówisz, że od paru lat Bayern gra wyłącznie (głównie) piłkarzami z Niemiec?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 18 maja 2006, 21:08
bardziej chodzilo mi o to że wylącznie z ligi niemieckiej,źle to napisałem, ale liczydła nie musisz mi podstawiaćCorinthians pisze:Zaraz, zaraz. Czy Ty mówisz, że od paru lat Bayern gra wyłącznie (głównie) piłkarzami z Niemiec?
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 maja 2006, 21:26
krako_91 pisze:Może Cammoranesi byłby dobrym zakupem, tym bardziej że nie wiadomo czy Juve nie zdegradują
krako_91 pisze:oby jeszcze Lucio nie odszedł bo wtedy to juz dopieor by sie posypał Bayern,jeżeli chce sie stworzyc druzyne nie tylko silną na BundesLige ale na LM to trzeba mocne wzmocnienia szykować, spoza granic Niemiec
krako_91 pisze:chyba do Milanu , kto wie różnie bywa
krako_91 pisze:no bo od paru już lat tylko z Niemiec i jakoś to efektów w LM nie daje
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 18 maja 2006, 21:48
5rok nie uważasz ,że troche dużo,biorąc pod uwage wielkość tego klubuMartinho pisze:2000/2001
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 maja 2006, 22:54
moglbym prosic o zrodlo...Corinthians pisze:Właśnie przeczytałem, że Werder pozyskał za 7 mln € Diego z Porto.
.
wlasnie, ze nieMartinho pisze: Prawdpodobnie bedzie nuim Schweinsteiger.
zgadzam sie w 100%krako_91 pisze:5rok nie uważasz ,że troche dużo,biorąc pod uwage wielkość tego klubuMartinho pisze:2000/2001
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 19 maja 2006, 7:48
Ja teżGomez pisze:moglbym prosic o zrodlo...Corinthians pisze:Właśnie przeczytałem, że Werder pozyskał za 7 mln € Diego z Porto.
.
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 19 maja 2006, 8:21
a jeżeli mu nie wyjdą pierwsze występy albo rola jego bedzie za duza i sobie nie poradzipizmak pisze:żeby nie grać albo grzać ławę tylko po to żeby grał w Bayernie
gratzpizmak pisze:Zobaczymy co z tego wyjdzie...
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 maja 2006, 11:30
Pewnie masz rację, że Ballack poszedł za kasą, ale ja go popieram bo ile razy można się cieszyć z mistrzostwa Niemiec, a Premiership jest przecież silniejszą ligą od Bundesligi i będzie to nowym wyzwaniem dla tego piłkarza.krako_91 pisze:Szczerze Ballack już nie jest dla mnie dobry, jak Beckham poszedł za kasą... a przeciez tyle lat grał w Niemczech
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 maja 2006, 12:54
http://www.fcporto-poland.com/index.php ... ll&no=1117Gomez pisze: moglbym prosic o zrodlo...
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 19 maja 2006, 14:03
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 maja 2006, 14:43
Tak, Bundesliga traci ostatnio sporo gwiazd. Wcześniej odszeł Hleb czy Petrov. Jednak Diego czy WOme to ciekawi gracze. Mam jednak nadzieję, że jeszcze będą spktakularne transfery i liga znów się wzmocni.Kamilo pisze:Martwi mnie jedno... Mianowicie, że najwięszke gwaizdy opuszczają Bundeslige: Berbatov, Rosicky (kwestia dni), Ballack, Ze Roberto, Poulsen czy nawet Simunic, który jednak był wyróżniającym się piłkarzem. Mama nadzieje, ze kluby sprowadzą w ich miejsce jakieś znaczące postacie bo niedlugo nie bedzię kogo oglądać w BL. Mimo iż jestem kibicem Bayernu to ich polityka troche mnie bulwersuje, sprowadzają najlepszych piłkarzy Bundesligi osłabiając rywali, a co za tym idzie znacznie obniża się poziom gdy w lidze niemieckiej. Nie ma się co dziwić, że od kilktu lat drużyny naszych zachodnich sąsiadów nie odnoszą sukcesów w europejskich pucharach. Przynajmniej Werder się staraDiego to bardzo ciekawy zawodnik, świetny na następce Micoud.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 19 maja 2006, 15:31
Na pewno pomoże w tym nowy, opiewający na większą sumę kontrakt z telewizją...Ebi pisze:Mam jednak nadzieję, że jeszcze będą spktakularne transfery i liga znów się wzmocni.
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 maja 2006, 10:53
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 21 maja 2006, 11:28
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 21 maja 2006, 11:37
2001 rok LM dla Bayernu, nie aż tak dawno...krako_91 pisze:Tak jak mówiłem za mało jest transferów z poza BL ale teraz mówimy o wszystkich klubach , bardziej polega to na wymienia między klubami jednej ligi ,to obniża poziom... może ktoś mnie zacytować albo podać info : kiedy ostatni raz druzyna niemiecka zdobyła LM albo PUEFA le bardziej interesuje mnie LM
EDIT: Werderza transfer
Diegozawodnik
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 maja 2006, 11:40
krako_91 pisze:kiedy ostatni raz druzyna niemiecka zdobyła LM albo PUEFA le bardziej interesuje mnie LM
krako_91 pisze:bardziej polega to na wymienia między klubami jednej ligi ,to obniża poziom...
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio