Klan - ulubione postacie - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 maja 2006, 11:44

A ja tak z innej strony - Wladyslaw jeszcze zyje? Czy juz zapomnial, ze ma wystepowac? Bo Klanu nie ogladalem juz dluuugo, i dolatuja tylko do mnie szczatkowe informacje jak chociazby to, ze Bozenka nie myje juz raczek przed obiadem, ale woli sobie zapodac gibonka.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 maja 2006, 12:01

'Piotrek' pisze:Jeśli mógłbym coś podpowiedzieć, to sugerwałbym inacjacje seksulaną(pozdrawiamy Smita ) Bozenki.

:lol: A bylo juz nawet tego blisko :lol: jak jakis pedofil zwabil Bozenke mowiac ze beda film krecic czy co :lol: Ale w ostatniej chwili Agnieszka z kolega policjantem wpadla i przerwala caly ten cyrk :lol:

Babel pisze:Paschalskiej.

Widzial jak ktos kiedys w CKM-ie :?: :lol: Nie polecam :lol:

Krzysztof Jarzyna pisze:A ja tak z innej strony - Wladyslaw jeszcze zyje?

Sam nie wiem...Pewnie ulegl okresowi polowicznego rozpadu

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2006, 12:07

Krzysztof Jarzyna pisze:A ja tak z innej strony - Wladyslaw jeszcze zyje? Czy juz zapomnial, ze ma wystepowac? Bo Klanu nie ogladalem juz dluuugo
ja tez ostatnio nie jestem na bieżąco - ewcozraj coś Stasia mówiła o Wladku, ale zdaje się, ze mówiła o jednym z bliźniaków Michała. A Wladka dawno nie widziałem :? może rzeczywiście się cos złego stało :? może wyszedł i już nie wrócił.
A Jurek ciągle zdradza Ele ? [chyba tak miała na imię :think: ta co go wczesniej z faraonem zdradzała :P]
Martinho pisze:Agnieszka z kolega policjantem wpadla i przerwala caly ten cyrk
z kolegą :lol: pewnie on jest ojcem dziecka

Klan to zajebisty serial, w którym były poruszone wszytskie wątki jakie tylko mogą być. Od mycia raczek, poprzez morderstwa i ćpanie po samą pedofilię,
Klan poowinien być lektura szkolną, motywów od .... każdy znalazłby coś dla siebie.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 maja 2006, 12:37

fieldy pisze:Klan to zajebisty serial, w którym były poruszone wszytskie wątki jakie tylko mogą być. Od mycia raczek, poprzez morderstwa i ćpanie po samą pedofilię,
Był też wątek chuligaństwa na stadionach jak Majkela nadzieje Polskiej piłki pobili na meczu co potem był sparaliżowany . Szkoda ze nie pokazali tej sceny na stadionie z chęcią bym zobaczył jak go Teddy Boys przekopują (czy Polonia bo nie pamiętam komu kibicował ) :)
Trafił się też wątek z ustawianymi meczami co porwali Michałka i wrócił z innym ryjem

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2006, 12:45

Scyzoryk pisze:Był też wątek chuligaństwa na stadionach jak Majkela nadzieje Polskiej piłki pobili na meczu co potem był sparaliżowany . Szkoda ze nie pokazali tej sceny na stadionie z chęcią bym zobaczył jak go Teddy Boys przekopują (czy Polonia bo nie pamiętam komu kibicował )
Trafił się też wątek z ustawianymi meczami co porwali Michałka i wrócił z innym ryjem
jakbyśmy mieli wszystkie watki wymienic to wyszedłby post długości kilku tematów.
Gwałty, rozboje, korupcje, geje lesbiji, zdrady, choroby, adopcje, śmierci, miłosc, brraku akceptacji, byli konfideci, pedofile, omdlenia na maturze :P, narkotyki, nawet babka z Kazachstanu sie pojawiła :roll: monaby wymieniać i wymieniac.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 maja 2006, 13:10

Scyzoryk pisze:Był też wątek chuligaństwa na stadionach jak Majkela nadzieje Polskiej piłki pobili na meczu co potem był sparaliżowany
No, miał grać w Werderze Brema. Teraz by pewnie partnerował Mirkowi Klose i tworzyli by najlepszy duet napastników w bundeslidze. W LM tez by pewnie grali bo Michał by pewnie zablokował strzał Emersona.
fieldy pisze:Gwałty, rozboje, korupcje, geje lesbiji, zdrady, choroby, adopcje, śmierci, miłosc, brraku akceptacji, byli konfideci, pedofile, omdlenia na maturze Razz, narkotyki, nawet babka z Kazachstanu sie pojawiła Rolling Eyes monaby wymieniać i wymieniac.
Tu cię zaskocze nie było wątków z Chuckiem Norrisem.
fieldy pisze:omdlenia na maturze Razz
Nie strasz

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 maja 2006, 13:57

Babel pisze:No, miał grać w Werderze Brema. Teraz by pewnie partnerował Mirkowi Klose i tworzyli by najlepszy duet napastników w bundeslidze. W LM tez by pewnie grali bo Michał by pewnie zablokował strzał Emersona.
A mnie sie wydaje iz mial grac w Bayernie Monachium :!: pamietam podniete tatusia, gdy wyslannicy Bayernu dzwonili w spraswie spotkania :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 maja 2006, 14:01

A mnie sie wydaje iz mial grac w Bayernie Monachium Exclamation pamietam podniete tatusia, gdy wyslannicy Bayernu dzwonili w spraswie spotkania Wink
A w takim razie sorry. Z Makaayem tez stworzył by najlepszy duet w bundeslidze. Ludzka pamięć bywa zawodna.
Szkoda może gdyby mu się udało nie musielibyśmy słuchać o Rasiaku

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 maja 2006, 14:25

Babel pisze:Szkoda może gdyby mu się udało nie musielibyśmy słuchać o Rasiaku
Jedno drewno czy drugie na to samo wychodzi, chodź na talent Michała z pewnością nawet Janas liczył. Ten dzięcioł obecnie grający Michała to już sztuka aktorska sama w sobie, wg mnie powinien być synem Rysia :wink:

Ja oglądałem pierwsze odcinki tego niewątpliwie hiciora. Jadłem obiad przy Teleexpresie i później z całą rodziną czekaliśmy na 'Klan'. Szkoda że te czasy już nie wrócą, łezka mi się w oku kręci jak sobie przypominam tamte czasy :płacze:

A najśmieszniejsze jest to że w jakoś we wrześniu widziałem bilbord z całym klanem Lubiczów i mniej więcej tak wyglądającym podpisem: 'Nowe odcinki twojego ulubionego serialu od pn-pt o godz 17.30' - aż nie mogłem uwierzyć :shock:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2006, 14:50

Babel pisze:Tu cię zaskocze nie było wątków z Chuckiem Norrisem.
Norris jest za cienki w uszach, aby go w KLANIE pokazywali
Babel pisze:Nie strasz
Było w pierwszych odcinkach - Agnieszka zemdlała :lol: jakieś 1000 odcinków temu
czeher pisze:A mnie sie wydaje iz mial grac w Bayernie Monachium pamietam podniete tatusia, gdy wyslannicy Bayernu dzwonili w spraswie spotkania
ja pamietam jak młody Wieczorkowski dostał telefon z klubu, ze ma zagrac w kadrze - to biegał po pokoju i krzyczał, cytuje [zapamietałem :D] "Chojnicki goola" :lol:

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 03 maja 2006, 17:50

Właśnie dowiedziałem się że ostatni post fieldiego zostal napisany o 14:50
fieldy pisze:Norris jest za cienki w uszach, aby go w KLANIE pokazywali
nad postem:

Wysłany: Sro 03.05.2006 14:50
Dostał z półobrotu... :cry:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2006, 17:51

co chciałeś ?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 maja 2006, 17:55

Klan teraz leci a Wy nie oglądacie?? Wstyd! :naughty:

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 03 maja 2006, 18:43

Z kolega kiedyś romawialiśmy na temat Klanu. Bożenka jara Maciuś chla to tej małej Kasi pozostaje tylko dać dupy9no bo co innego możr zrobić). W Klanie ddzieje sie wszystko. Jerzego kolega umiera w WTC mało brakowało by ktoś w Tsunami zginął. Lipa z tym że Michała gra jakiś inny koleś. Swoją droga chyba z rok temu w teatrze widziałem Maciusia(niie, nie był pijany) ale woził się z kumplami.

Pozdro dla wszystkich fanów talentu Chojnickiego
P.S Ulubiony bohater Zazy-bożenka wiadomo za co.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”