KS Cracovia (zbiorczy)

rachwus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: rachwus » 20 kwie 2006, 21:36

Zgadzam się z dwoma przedmówcami , mylą się tylko w jednym Comarchu nigdy nie kupi jakiś gigant bo jeśli profesor prowadzi tak firme jak klub piłkarski to musi być tam niezły burdel. Po drugie Pan F. nie jest jedynym ktory psuje , drugim wielkim niszczycielem jest Pan Jakub T. wiceprezes który tak naprawde sprawuje władze w klubie pod nieobecność prezesa czy gdy ten nie ma czasu bo firma comarch nie prowadzi się sama.Pan T niszczyludzi którzy dotychczas pracowali w klubie wielu z przekonania byli pasiasci i oddani swojej pracy jak żadnej innej.
Pamiętam jeszcze drugą ligę . Panowie i Panie kiedy się wchodziło na stadin to dreszcze przechodziły po plecach śpiewy , zgoda wspólny cel awansować do pierwszej ligi , nie było sektorów była rodzina . Szczegulnie utkwił mi w głowie mecz barażowy z Górnikiem Polkowice -myślałem że zwariuje ze szczęścia siedziałem już na schodach przylepiony w klatke , fale meksykańskie , śpiewy ( żadnych bluzgów ) to był kibicowski raj szkoda że już po roku zostały z niego zgliszca a teraz jest już tylko ściernisko .
Panie F. czas żeby dać ster w inne ręce i zejść w cień tak jak właściciel z drugiej strony błoń i karcić za błędy ale robić to po cichu i nie wtrącając się w codzienne życie klubu. Rozumiem że daje pan pieniądze na klub , jednak ma pan z tego tytułu wymierne korzyści. Bo którz z nas zwykłych ludzi usłysza by o firmie . Podejrzewam że 3/4 nie miało by pojęcia co to. Teraz przynajmiej połowa z nas czaji czym zajmuje się pana firma i kim sam pan F jest.
Dziekuje , że jest ktoś taki kto zdecydował się pomagać klubowi i reklamować się w ten sposób, ale piłka to jest sport a w sporcie na najwyższym poziomie dawno już amatorów nie ma. Obecne Pasy potrze bują zmian i to nie tylko na boisku ale i we władzach tak aby móc odnosić sucesy i móc budować kolejny rozdział w Biało - Czerwonej ponad stuletniej historii

Wróć do „Polska”