Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 17 kwie 2006, 19:10
stomil olsztyn forever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 kwie 2006, 19:34
To taka stronastomil olsztyn forever pisze:eee... nie kapujei co to jest te imageshack?
, loczek wytlumacz z takimi szcegolami jak wczesniej
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 17 kwie 2006, 19:53
stomil olsztyn forever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 19:56
Możesz zrobic rzecz banalnie prostą. Wchodzisz na forum, znajdujesz ten temat, później klikasz ,, odpowiedz " ( na dole ) i widzisz okienko ,, napisz odpowiedź". Następnie piszesz coś ( bla bla bla - taki przykład, nie pisz dosłownie ) a pod okienkiem masz taką opcję jak ,, dodaj załącznik " .stomil olsztyn forever pisze:eee... nie kapujei co to jest te imageshack?
, loczek wytlumacz z takimi szcegolami jak wczesniej
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 19:59
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 20:27
Działa działa, jestem pełen podziwu dla Ciebie, Twojego opanowania w stylu gry. Całkiem niezłe wyniki. Oby tak dalej. Jak będziesz miał jakieś imponujące wyniki jeszcze, czekamy na screeny. Teraz już wiesz co się i jak robistomil olsztyn forever pisze: dziala?
skomentujcie moje wyniki
Widać w tym samym momencie pisaliśmy posta . A tak na marginesie, co to wniosło do tematu ? Nic, Więc nie nabijaj durnymi wypowiedziami.Krawcu pisze:Hehe, wkleił screeny już przed Twoim postem (;
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 17 kwie 2006, 20:39
radeq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 18 kwie 2006, 0:38
stomil olsztyn forever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 18 kwie 2006, 8:13
Twoi gracze są bardzo dobrzy. Jedynym ich minusem są atrybuty fizyczne, które są słabsze od czysto piłkarskich i psychicznych.radeq pisze:Oceńcie niektórych moich piłkarzy
Nigdy nie nabijałem i nie nabijam, gdyż nie cieszy mnie duża ilość postów. A tamten post, jeśli się komuś nie spodobał, można wyrzucić.Loczek pisze:A tak na marginesie, co to wniosło do tematu ? Nic, Więc nie nabijaj durnymi wypowiedziami.
Krawcu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 18 kwie 2006, 10:47
Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 18 kwie 2006, 11:00
stomil olsztyn forever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 18 kwie 2006, 11:03
stomil olsztyn forever pisze:polepszaja im sie statystyki? Wink
radeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 kwie 2006, 11:10
stomil olsztyn forever pisze:radeq ty takie treningi stosujesz? ja myslalem ze najlepiej na kazda pozycje inny dla napastnika odzielny niz dla obroncy, a ty tak wszystko razem?polepszaja im sie statystyki?
bo spodziewalem sie innego treningu
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio