FMy - Strona 325

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 16 kwie 2006, 19:31

za keana mozesz kupic mascherano 8) ja tez gram wisla moj sklad: Arenas-Baszczynski,Nosrati, machado(rzezniczak),kadlec- Afanasiev(wymiata sr.8.00), guarin, szetela, avine(tez wymiata sr.8.00)- Echevarria(wywalony napadzior po 45 goli w sezonie), kmiecik :D wygralem LM ostatnio bez problemu :wink: mam 2010 rok, rozbudowalem stadion mam 36000 8)

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 16 kwie 2006, 21:10

Zarzuć screeny :lol: Bo w UEFA to wierze bo sam zdobyłem ale w LM nie za bardzo.

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 16 kwie 2006, 21:19

jestem nowy na forum jak sie wrzuca screeny? :wink:

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 16 kwie 2006, 21:29

[quote="gianbuffon"]nie wiecie moze co trzeba zrobic w Wiśle, aby reputacja byla na kontynentalna??

Ja musialem wygrac LM i dopiero wtedy zmieniala mi sie na kontynentalna a potem na swiatowa

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 17 kwie 2006, 13:39

wygrac LM?? :? bedzie trudno, ale postaram sie teraz dojsc do finalu PUEFA i moze jednak... troche glupio bo niektore kluby, takie jak np sredniacy z tych lepszych lig maja kontynentalna, a ja co co roku gram w LM i wygrywam w PUEFA z silnymi klubami mam krajowa. przeciez teraz w rzeczywistosci jak ta atrmedia weszla do LM to napweno duzo ludzi w europie ich zna, no moze nie na calym kontynecie:p, ale jakby tak weszli tam w nastepnym sezonie, zajeliby 3 miejsce i doszli do 1/4 pUEFA...

stomil olsztyn: ja u siebie takich pilkarzy jak echevaria, avine, machado, czy nosrati nie mam, ale to pewnie dlatego ze mam inny patch(ten drugi chyba). ale za to mam innych tez dobrych. NO WLASNIE JAK SIE ROBI TE SCREENY?? ja tez nie potrafie ich zrobic. robie tak jak jest napisane chyba na fcmc.pl ale nie moge tego skopiowac:/
stadion tez mam ok.36000, tylko sie wkurzylem bo mialem max pensje 40.000 a jak mialem 1 styczen i moglem brac pilkarzy za free po sezonie to mi zmalalo do 21.000 :(

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 14:21

gianbuffon pisze: NO WLASNIE JAK SIE ROBI TE SCREENY?? ja tez nie potrafie ich zrobic. robie tak jak jest napisane chyba na fcmc.pl ale nie moge tego skopiowac:/
Masz klawiaturę? Masz. Masz taki mały biały ( lub czarny, lub inny kolorek ) guziczek, wabi się ,, print screen sys rq " . Jak jesteś w grze, wciskasz ten guziczek ( od siebie w klawiaturkę ), klikasz przycisk ,, windows " - to taki guzik obok lewego ctrl ( kontrol ) i jesteś już na pulpicie. Teraz wystarczy dać, start - akcesoria - paint. Paint to taki program do rysunków dla małych dzieci, ale tym razem my będziemy się nim bawić. No więc jak już jesteś w tym eksluzywnym programie, klikasz kombinację klawiszy - lewy ctrl ( kontrol ) i guziczek v ( popiep...yć tego sie nie da ). Patrzysz - a tam Ci się zrobilo zdięcie w paincie. No więc jak już przeżyjesz pierwszą falę orgazmu psychicznego, klikasz na plik ( na samej górze po lewej ), zapisz jako i zapisujesz sobie screena w formacie najlepiej JPEG ( najmniej zajmuje ) i nazywasz go sobie for example - Screen1. Dajesz ,,ok" i cieszysz się ze swojego pierwszego dorosłego kroku w przyszłość.
Dziekuję że mogłem pomóc, Wasz kochany Loczek :lol:

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 17 kwie 2006, 15:13

gianbuffon ale reputacja i tak ci duzo niepomoze w sciaganiu duzo lepszych pilkarzy, szczegolnie z Europy Zachodniej. Ja wygrywam Wisla LM, Superpuchar Europy itp., mam reputacje Światową, stadion na 70.000 ludzi z rozsuwanym dachem :) budzet w wyskosci 340 mln zl i moge dac pensje tyg. 500.000 zl a i tak niechca do mnie przechodzic z zawodnicy z Europy Zachodniej.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 18:00

radeq pisze:gianbuffon ale reputacja i tak ci duzo niepomoze w sciaganiu duzo lepszych pilkarzy, szczegolnie z Europy Zachodniej. Ja wygrywam Wisla LM, Superpuchar Europy itp., mam reputacje Światową, stadion na 70.000 ludzi z rozsuwanym dachem :) budzet w wyskosci 340 mln zl i moge dac pensje tyg. 500.000 zl a i tak niechca do mnie przechodzic z zawodnicy z Europy Zachodniej.
Daj screena ( opis jak go zrobić masz powyżej :lol: ), bo nie chce mi się wierzyć.

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 18:05

radeq pisze:stadion na 70.000 ludzi z rozsuwanym dachem
Pewnie jeszcze przy Reymonta? :>

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 17 kwie 2006, 18:25

a jak mam juz screena na kompie to jak go tu wsadzic? :P

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 18:30

Wrzucić na imageshack.us (;

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 17 kwie 2006, 18:32

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 18:34

Zwracam honor i gratuluję 25-letniej kariery (;

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 17 kwie 2006, 18:59

jak tu screena wlozyc? i moglby ktos wzucic screena ze swojego treningu bo cos mi ostatnio sie nic nie polepszaja wzuccie np trening pomocnikow bocznych czy srodkowych :P i jak tego screena tu wwalic mam juz na kompie i teraz co?
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2006, 19:08 przez stomil olsztyn forever, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 17 kwie 2006, 19:06

stomil olsztyn forever pisze:jak tu screena wlozyc?
Loczek pisze:Masz klawiaturę? Masz. Masz taki mały biały ( lub czarny, lub inny kolorek ) guziczek, wabi się ,, print screen sys rq " . Jak jesteś w grze, wciskasz ten guziczek ( od siebie w klawiaturkę ), klikasz przycisk ,, windows " - to taki guzik obok lewego ctrl ( kontrol ) i jesteś już na pulpicie. Teraz wystarczy dać, start - akcesoria - paint. Paint to taki program do rysunków dla małych dzieci, ale tym razem my będziemy się nim bawić. No więc jak już jesteś w tym eksluzywnym programie, klikasz kombinację klawiszy - lewy ctrl ( kontrol ) i guziczek v ( popiep...yć tego sie nie da ). Patrzysz - a tam Ci się zrobilo zdięcie w paincie. No więc jak już przeżyjesz pierwszą falę orgazmu psychicznego, klikasz na plik ( na samej górze po lewej ), zapisz jako i zapisujesz sobie screena w formacie najlepiej JPEG ( najmniej zajmuje ) i nazywasz go sobie for example - Screen1. Dajesz ,,ok" i cieszysz się ze swojego pierwszego dorosłego kroku w przyszłość.
Dziekuję że mogłem pomóc, Wasz kochany Loczek
a później
krAwcU pisze:Wrzucić na imageshack.us (;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”