Witam zakładam ten temat bo chce się przekonać czy kibice nie byliby lepszymi prezesami niż obecnie miłościwie nam panujący. Chciałbym zobaczyć co byś cie zmienili np. kogo sprzedali co wybudowali i tak dalej
Ja chciałbym zostać prezesem Wisły tej krakowskiej i rozwiązać kontrakty z takimi zawodnikami jak Kuźba , Paszulewicz i Dawidowski motywuje to tym że wszyscy trzej nie grają w barwach klubu od dłuższego czasu a z tego co mi wiadomo Kuźba co miesiąc z kasy Białej Gwiazdy pobiera 200 tys. euro. Bez bulu sprzedałbym Radka Sobolewskiego Baszcza oraz Zieńczuka (gdyby znalazł się kupiec) pod warunkiem że pieniądze uzyskane z transferu przeznaczyć na zakup Garguły i Scherfchena może nawet Łukasiewicza. Przywruciłbym do łask Kuzere i Bartosza Iwana którzy nieźle się sprawują na wypożyczeniu w Widzewie. zatrudnił dyrektora sportowego sprawdziwego zdażenia podobnie sprawy się mają co do dyrektora ds marketingu. W Polsce wciąż się mówi że nie ma dobrych fachowców od szkolenia młodieży , a w Osansunie pracuje nasz rodak Jan Urban który ma już sukcesy w piłce juniorskiej. Zatrudniłbym go jako dyrektora ds. Akademi piłkarskiej ( przed tem powoływójąc taką). Pan Mielcarski miał doskonały pomysł na stworzenie siatki szperaczy którzy mieli przeszukiwać krajowy ale może i nie tylko rynek piłkarski w poszukiwaniu utalentowanych zawodników od I do V ligi a także zespołów juniorskich. Nie wiem czy to wszystko można zrobić w jeden dzień ale zawsze można marzyć , bo marzenia nic nie kosztują