Gdybym był prezesem swojego ukochanego klubu choć jeden dzie

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
rachwus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Gdybym był prezesem swojego ukochanego klubu choć jeden dzie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rachwus » 14 kwie 2006, 21:49

Witam zakładam ten temat bo chce się przekonać czy kibice nie byliby lepszymi prezesami niż obecnie miłościwie nam panujący. Chciałbym zobaczyć co byś cie zmienili np. kogo sprzedali co wybudowali i tak dalej

Ja chciałbym zostać prezesem Wisły tej krakowskiej i rozwiązać kontrakty z takimi zawodnikami jak Kuźba , Paszulewicz i Dawidowski motywuje to tym że wszyscy trzej nie grają w barwach klubu od dłuższego czasu a z tego co mi wiadomo Kuźba co miesiąc z kasy Białej Gwiazdy pobiera 200 tys. euro. Bez bulu sprzedałbym Radka Sobolewskiego Baszcza oraz Zieńczuka (gdyby znalazł się kupiec) pod warunkiem że pieniądze uzyskane z transferu przeznaczyć na zakup Garguły i Scherfchena może nawet Łukasiewicza. Przywruciłbym do łask Kuzere i Bartosza Iwana którzy nieźle się sprawują na wypożyczeniu w Widzewie. zatrudnił dyrektora sportowego sprawdziwego zdażenia podobnie sprawy się mają co do dyrektora ds marketingu. W Polsce wciąż się mówi że nie ma dobrych fachowców od szkolenia młodieży , a w Osansunie pracuje nasz rodak Jan Urban który ma już sukcesy w piłce juniorskiej. Zatrudniłbym go jako dyrektora ds. Akademi piłkarskiej ( przed tem powoływójąc taką). Pan Mielcarski miał doskonały pomysł na stworzenie siatki szperaczy którzy mieli przeszukiwać krajowy ale może i nie tylko rynek piłkarski w poszukiwaniu utalentowanych zawodników od I do V ligi a także zespołów juniorskich. Nie wiem czy to wszystko można zrobić w jeden dzień ale zawsze można marzyć , bo marzenia nic nie kosztują

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 14 kwie 2006, 21:51

myśle że lepiej by brzmiał taki temat : Gdybym był prezesem swojego klubu co bym zmienił " mysle że można nad tym sie zastanowic..

ja W Górniku robił bym wszytsko by znaleść sponsora..tylko to .. :roll:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 kwie 2006, 22:00

To tak.

1. Nie bedziemy robic pisanego FMa. O wszystkim co zmienic, poprawic, sprzedac, kupic lub zepsuc mozecie pisac w tematach o danym klubie, nie widze potrzeby zakladania nowego.

2. krako_91 jezeli chcesz nabijac to rob to subtelniej, bo ranga Cie nie ominie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”