FMy - Strona 322

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 08 kwie 2006, 9:01

JonathanNJ>>-----> Taktyka wygląda na dobrą. Sukcesy już jakieś? Wielkich zmian nie robiłeś. A jak 11 wygląda? Bramkarze to są dobrzy Joaquin Irigoytia, Claudio Bravo, Jan Lastuvka.
Davciol najlepiej to zrób tak. Wejdź w szukanie zawodników ustaw cene umiejętności itp. I podaj z 10 zawodników jakich znalazło i wtedy można by doradzić. Bo tak to ciężko bo niektórzy zawodnicy nie przyjdą niektórzy mogą być za drodzy itp.

Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leisik12 » 08 kwie 2006, 10:32

mozecie mi powiedziaec jak mam ustawic trening lub sciagnac z jakies srtony dla wisly, bardzo, bardzo prosze!! :D :D

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 08 kwie 2006, 11:35

Karmelinho: Zagrałem sparing z Liverpoolem i 1:0 dostałem. Chodzi mi o to żebyś podał dobrych OP do 10euro.K [ z tym $ była pomyłka] i ewentualnie jakiś innych. Ale postaram sie poszukac tak jak mowiles i podam kilku ;). Z góry wielkie dzięki.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2006, 13:13 przez davciol, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 08 kwie 2006, 11:42

leisik poszukaj na www.forumcm.net Davciol ty chcesz obronce do jakiej ceny? 10tys. zł? Ciężko ci takie będzie znaleźć

kapec123
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapec123 » 08 kwie 2006, 12:34

Moglby mi ktos dac odpowiednia taktyke do tego skladu

http://img91.imageshack.us/my.php?image=lol5bj.png

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 08 kwie 2006, 13:17

Karmelinho: sorki, znow pomylka bo mi FM nawala... 10€K :)

Kapec123: http://forumcm.net/viewtopic.php?p=535939#535939

Najlepsza z najlepszych taktyk do Atletico ;)

kapec123
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapec123 » 09 kwie 2006, 13:14

NIestety sie nie sprawdza nadal prosze o ustaiwnie

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 kwie 2006, 14:07

kapec123 pisze:NIestety sie nie sprawdza nadal prosze o ustaiwnie

A nie sądzisz że po to jest ta gra, aby samemu sobie dobrać ustawienie, piłkarzy, trenerów, itp. :?: :roll:

Ja proszę o gotowy skład, ustawienie, tening. Najlepiej żeby w pierwszym sezonie wygrać wszystko co się da :roll:

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 09 kwie 2006, 14:10

RóżA pisze:

A nie sądzisz że po to jest ta gra, aby samemu sobie dobrać ustawienie, piłkarzy, trenerów, itp. :?: :roll:

Ja proszę o gotowy skład, ustawienie, tening. Najlepiej żeby w pierwszym sezonie wygrać wszystko co się da :roll:
No Róża ma racje. Taktyke musisz sam dobrać. Wszystko zależy od tego jakich masz piłkarzy, jak oni grają ofensywnie czy defensywnie. Musisz potestować kilka taktyk. I w tej taktyce w której będą twoi gracze grać najlepiej to ta jest najlepsza 8)

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 09 kwie 2006, 15:28

Karmelinho15 pisze:
RóżA pisze:

No Róża ma racje. Taktyke musisz sam dobrać. Wszystko zależy od tego jakich masz piłkarzy, jak oni grają ofensywnie czy defensywnie. Musisz potestować kilka taktyk. I w tej taktyce w której będą twoi gracze grać najlepiej to ta jest najlepsza 8)
Zgadzam się z przedmówcami.Gra jest po to by była zabawa ,a ona jest większa jak samemu się tworzy taktyki,szuka talentów itp.
A taktyki trzeba co jakiś czas zmieniać ,bo rywale je rozpracowują.Ja gram ok. 3-4 taktykami.

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 13 kwie 2006, 15:58

Cześć,
potrzebuje lewego obrońce do Celticu, na trenasfery mam około 2,5 mln funtów. Kogo mi polecacie??

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 13 kwie 2006, 16:19

lewa obrona: felipe, fawcett, fathi, deschacht, lequi(ale lepszy na srodku), m.johnsen, mccartney, baines, motta, accardi, pander, emini, pogatetz. i troche slabsi: dudka(u mnie w wisle gra dobrze), tiago silva, brandan, arango, mahoa, marcelo

jak zaczynasz gre to polecam ci jeszce kupic (bo pozniej ktos cie moze uprzedzic :) ): gk-fernandez
def-lukasiewicz, kulig, golanski(jak chcesz miec rodakow :wink: ), gioda(w 2 sezonie bo troche kosztuje), zabavnik(wolny)
def.pomoc: nengomashe, guarin(2 sezon)
pomoc: ngwenya, pozzi,
nap.: kisliy, scorza, luciano henrique

kup tez troche mlodych, zeby ich sprzedac za duza kase(ja za nich dosrtalem srednio 3 mln euro)- goncerz, baliga, bangura, moreno, bogado, nkasa, sheriff,...

jeszcze w portugalii jest kilka dobrych mlodych i tanich: bruno filipe, barbosa, machado, monteiro

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 kwie 2006, 12:37

Skończyłem 1sezon Manchesterem,wygrałem wszystko i teraz chce kogoś w okresie letnim sprowadzić do napadu i na prawą pomoc ( zmiennika Ronaldo) wie ktoś na jakiś piłarzy warto postawić i jacy ogólnie nadają do Angielskiej Ligi? Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 14 kwie 2006, 20:14

BaSSu pisze:Skończyłem 1sezon Manchesterem,wygrałem wszystko i teraz chce kogoś w okresie letnim sprowadzić do napadu i na prawą pomoc ( zmiennika Ronaldo) wie ktoś na jakiś piłarzy warto postawić i jacy ogólnie nadają do Angielskiej Ligi? Pozdrawiam
Na prawą pomoc wypróbuj Doyle'a z Derby County (zreszta sprawdza się też jako prawy obrońca),a z napastników to może Żigić, jest wysoki i świetnie wykańcza akcje

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 kwie 2006, 21:56

Viktor pisze:
BaSSu pisze:Skończyłem 1sezon Manchesterem,wygrałem wszystko i teraz chce kogoś w okresie letnim sprowadzić do napadu i na prawą pomoc ( zmiennika Ronaldo) wie ktoś na jakiś piłarzy warto postawić i jacy ogólnie nadają do Angielskiej Ligi? Pozdrawiam
Na prawą pomoc wypróbuj Doyle'a z Derby County (zreszta sprawdza się też jako prawy obrońca),a z napastników to może Żigić, jest wysoki i świetnie wykańcza akcje
Nie róbmy z Manchesteru szopki, żaden Żigić, czy inny chorwatoruskojugosłowiańskopodobny zawodnik, to nie jest kaliber Manchesteru United.

Do ataku, prócz Saha'y, RvN i Rooneya dokupiłbym for example Ricardo Oliveire, Carlosa Teveza, bądź Vagner Love.

Na prawą pomoc, w ramach uzupełnienia Crisa kupiłbym fantastycznego Govou z Lyonu ( wydatek około 15 mln ).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”