Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 08 kwie 2006, 9:01
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: leisik12 » 08 kwie 2006, 10:32
leisik12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 08 kwie 2006, 11:35
davciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 08 kwie 2006, 11:42
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapec123 » 08 kwie 2006, 12:34
kapec123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 08 kwie 2006, 13:17
davciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapec123 » 09 kwie 2006, 13:14
kapec123

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 kwie 2006, 14:07
kapec123 pisze:NIestety sie nie sprawdza nadal prosze o ustaiwnie
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 09 kwie 2006, 14:10
No Róża ma racje. Taktyke musisz sam dobrać. Wszystko zależy od tego jakich masz piłkarzy, jak oni grają ofensywnie czy defensywnie. Musisz potestować kilka taktyk. I w tej taktyce w której będą twoi gracze grać najlepiej to ta jest najlepszaRóżA pisze:kapec123 pisze:NIestety sie nie sprawdza nadal prosze o ustaiwnie
A nie sądzisz że po to jest ta gra, aby samemu sobie dobrać ustawienie, piłkarzy, trenerów, itp.![]()
![]()
Ja proszę o gotowy skład, ustawienie, tening. Najlepiej żeby w pierwszym sezonie wygrać wszystko co się da
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 09 kwie 2006, 15:28
Zgadzam się z przedmówcami.Gra jest po to by była zabawa ,a ona jest większa jak samemu się tworzy taktyki,szuka talentów itp.Karmelinho15 pisze:No Róża ma racje. Taktyke musisz sam dobrać. Wszystko zależy od tego jakich masz piłkarzy, jak oni grają ofensywnie czy defensywnie. Musisz potestować kilka taktyk. I w tej taktyce w której będą twoi gracze grać najlepiej to ta jest najlepszaRóżA pisze:kapec123 pisze:NIestety sie nie sprawdza nadal prosze o ustaiwnie
A nie sądzisz że po to jest ta gra, aby samemu sobie dobrać ustawienie, piłkarzy, trenerów, itp.![]()
![]()
Ja proszę o gotowy skład, ustawienie, tening. Najlepiej żeby w pierwszym sezonie wygrać wszystko co się da
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 13 kwie 2006, 15:58
Fubu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 13 kwie 2006, 16:19
gianbuffon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 kwie 2006, 12:37
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 14 kwie 2006, 20:14
Na prawą pomoc wypróbuj Doyle'a z Derby County (zreszta sprawdza się też jako prawy obrońca),a z napastników to może Żigić, jest wysoki i świetnie wykańcza akcjeBaSSu pisze:Skończyłem 1sezon Manchesterem,wygrałem wszystko i teraz chce kogoś w okresie letnim sprowadzić do napadu i na prawą pomoc ( zmiennika Ronaldo) wie ktoś na jakiś piłarzy warto postawić i jacy ogólnie nadają do Angielskiej Ligi? Pozdrawiam
Viktor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 kwie 2006, 21:56
Nie róbmy z Manchesteru szopki, żaden Żigić, czy inny chorwatoruskojugosłowiańskopodobny zawodnik, to nie jest kaliber Manchesteru United.Viktor pisze:Na prawą pomoc wypróbuj Doyle'a z Derby County (zreszta sprawdza się też jako prawy obrońca),a z napastników to może Żigić, jest wysoki i świetnie wykańcza akcjeBaSSu pisze:Skończyłem 1sezon Manchesterem,wygrałem wszystko i teraz chce kogoś w okresie letnim sprowadzić do napadu i na prawą pomoc ( zmiennika Ronaldo) wie ktoś na jakiś piłarzy warto postawić i jacy ogólnie nadają do Angielskiej Ligi? Pozdrawiam
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio