Sprowadziłem :
- Rodrigo Palacio - pewnie znany wszystkim znakomity Argentyński snajper, rzeźnik pola karnego. Posiada wspaniałą technikę , drybling i wykończenie akcji , co pozwala mu na zdobywanie wielu bramek. Kupiłem go za 3.9 mln E, mając go w Legii był najlepszym strzelcem , ale i zawodnikiem Orange Extraklasy. To kluczowa postac mojego zespołu.
- Anthony Vanden Borre - Jeśli mam możliwość , tego obrońcę sprowadzam zawsze. Choć jest on raczej typowym środkowym defensorem wystawiam go na prawej stronie , gdzie swoimi świetnym rajdami stwarza wiele sytuacji podbramkowych. Strzela zawzyczaj do pięciu bamek w sezonie po dośrodkowaniach z rzutów rożnych a także zalicza wiele asyst. Jego średnia meczowa to osiem.
- Hugo Almeida - fantastyczny dwudziesto-jedno latek. Dostępny za śmieszne pieniądze (dokładnie 85 tyś.) z Porto B. Ma on statut młodziana w moim klubie jednak daje mu szanse pogrania w meczach z mniej wymagający rywalami. Ma za sobą również występ w rep. swojego kraju.
- Alex - kolejny swietny Brazylijczyk z Internacional. Może grać zarówno na lewej obronie jak i pomocy. Pełni rolę zmiennika Grosso a także Bonanniego. Pokładam w nim spore nadzieje.
- Walter Baseggio - Sprowadziłem go , ponieważ nie mam w składzie typowego środkowego pomocnika. Posiada znakomite atrybuty techniczne , jedak mimo tego gra zwyczaj na siódemkę. Bramki strzela zazwyczj z rzutów wolnych a także z dystansu. Posiada dobre warunki fizczyne , jedank poprawy wymaga jego szybkość.
- Juan Fernando Arango - atrybuty a także gra Wenezuelczyka powalają na ziemię. To mój najdroższy transfer , kótry wynisół ponad 10 mln E. Gra na pozycji środkowego ofensywnego pomocnika , który równie często jak wspomniany wyżej Belg trafia do bramki rywali z tych samych pozycji.
Sprzedałem za to Constantina Codreę , Eugenio Coriniego , Terlizziego , Gonzaleza i Barone . Powód ? Słaba gra, mierne atrybuty i zawyżony stan wieku
Poszukują do 3-4 mln E bramkarza , który posiada paszport UE. Poradzcie kogoś.