Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 03 lip 2024, 19:18
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lip 2024, 19:22
Tego nikt nie wie i to jest największy paradoks zmiany, która zaszła rok temu gdzie dzięki Moncadzie mieliśmy opływać w młode talenty, które Maldini odmawiał kupować.Dlaczego Milan przestał kupować młodych piłkarzy: nie wiem.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 lip 2024, 19:29
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 03 lip 2024, 19:39
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lip 2024, 19:45
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 lip 2024, 19:59
Powtarzasz to za każdym razem. Odbijał to się i Tomori i Theo i inni, Pulisic, którzy tu przyszli też. Więc ja tu jeśli cokolwiek mam zobaczyć w tym transferze to widzę chyba podobne ocenianie jak tych co wymieniłem, że jest szansa że w tym środowisku nawiąże jakoś do tej swojej powiedzmy renomy, której nie widać.mete pisze: ↑03 lip 2024, 19:45Royal ma 25 lat. W swojej karierze odbił się już od najsłabszej Barcelony od lat a teraz od Tottenhamu. Jest jakiś powód dlaczego zagrał tak mało minut i był rzucany na różne pozycje - jest przeciętniakiem i Milan jest nim tylko dlatego zainteresowany, bo za młody obserwował go Moncada i jest tani
I znów się nakreciles i znów wrzucasz huj wie po co Moncade. Ja porównywałem nieproporcjonalne staty w kontekście czasu spędzonego na boisku a Ty znów swój pojazd na zarząd zaczynasz.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lip 2024, 20:09
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 lip 2024, 20:29
Natomiast to czego nie widzisz Ty albo wypierasz, jest fakt, że Pioli był na cenzurowanym przed ostatnim sezonem i uwierzyli mu, że jak dostanie piłkarzy jacy mu są potrzebni to zrobi lepsze wyniki. Bo jak Pioli twoerdzil Maldini mu sprowadził piłkarzy, których Maldini chciał a nie konkretnie Pioli, stąd cała zadyma, próby zwolnienia Piolego przez Paolo. Cardinale musiał kogoś wybrać,bo najwidoczniej nie było możliwości innej, więc wybrał trenera, który zdobył mistrza i wicemistrza i w sezonie (w którym rzekomo nie dostał takich piłkarzy jakich chciał) dał ciała.
seba82
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lip 2024, 20:54
Jeżeli dla Ciebie nie ma różnicy w polityce klubu, który stawia na młode talenty (Theo, Leao, Tonali, Diaz, Kalulu, Thiaw, De Ketelaere), którzy w większości przypadków rozwijali się harmonijne co zaowocowało sukcesem sportowym i finansowym a kupowaniem zawodników w wieku gdy wchodzą w primie gdzie nie są graczami najwyższej klasy i część z nich raczej zawiodła to nie mamy nad czym dyskutować.Tak się profil zmienił, że kupiono Pulisica, RLC, Okafora, którzy z różnych przyczyn mieli większy fejm niż ich forma pokazywała,czyli dokładnie tak jak z Theo, Tomorim i kilkoma innymi. Ot rozjebał Moncada system. Reijnders się dobrze zapowiadał w słabszym klubie,idealne odzwoerciedlenie transferu Bennacera. No faktycznie zupełnie inna filozofia.
Nie wiem może dlatego, że jako kibiców Milanu nie obchodzi nas zbytnio jak gra dla Holandii a jak dla Milanu?Co ciekawe Reijnders wśród zagranicznych dziennikarzy zbiera same pochwały i zachwyty za Euro i sposób w jaki gra zno ale jak się kogos od pocz nie lubi to tu nie uświadczysz docenienia.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 lip 2024, 21:18
No właśnie kwestia chwili w której Pioli próbował udowod że porawi wynik jak dostanie takie a nie inne transfery a w dodatku był to pierwszy sezon Moncady po zwolnieniu Piolego,jako odpowiedzialnego za transfery. Więc nie zachowujmy się jakby od 3 lat dowodził i sprowadzał takich jak w porprzednie okienko,co ma związek z pierszym zdaniem.
W wywiadzie powiedział,po meczu z Holandią, że jest box to box, a ochy i achy za dyrygowanie grą drugiej linni Holadni pod nieobecność Koopa i De Jonga.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lip 2024, 22:21
No to za niedługo się przekonamy czy tamto okienko to był tylko chwilowe odstępstwo od długoterminowej wizji klubu i nie będę miał problemu z przyznaniem się do błędu czy jednak zarząd doszedł do wniosku, że zmieniamy to co dawało sukcesy.No właśnie kwestia chwili w której Pioli próbował udowod że porawi wynik jak dostanie takie a nie inne transfery a w dodatku był to pierwszy sezon Moncady po zwolnieniu Piolego,jako odpowiedzialnego za transfery. Więc nie zachowujmy się jakby od 3 lat dowodził i sprowadzał takich jak w porprzednie okienko,co ma związek z pierszym zdaniem.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 lip 2024, 22:42
No przecież niedawno był płacz, że biorą yes mena żeby mu wciskać młodych tanich piłkarzy. Więc się zdecydujcie,bo się gubicie w tej krytyce, która się zmienia z każdą plotką.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lip 2024, 22:56
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 03 lip 2024, 23:22
Conrado
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio