AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3396

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 06 cze 2024, 14:40

Vol'jin pisze:
06 cze 2024, 13:41
Nie wiem jak w Totkach ale w Betisie to on miał syndrom drugiego Theo niezłym w ofensywie z tyłu gorzej
Daj sobie spokój. 40 sekund zajmuje wpisanie w internecie i sprawdzenie, że to typowy brazol którego ciągnie z piłką do przodu.

mete pisze:
06 cze 2024, 12:57
Czasem mam wrażenie, że nie ważne kogo by kupił/chciał kupić Moncada to zawsze się go sklasyfikuje jako ukryty talent czy underperformer
Tak się składa, że Maldini go chciał 4 lata temu, jego albo Marco Roce.
Nie napisałem o jakimś ukrytym talencie,bo nawet nie wiem czy go miał, napisałem że wydaje MI się że to coś w tym stylu transfer a Ty wrzucasz sobie Moncade między moje słowa i budujesz znowu narrację.
Wystarczy 5 minut w internecie żeby zobaczyć,od czasów Betisu, że gość gra na wiwat do ataku jak Theo jak przychodził. Dziwnym trafem zgadza się to z rolą bocznych obrońców Fonseci.
Jakby tu był dalej Maldini to byś nie pisał takich rzeczy,tylko że Maldini ma nosa do obrońców, no ale...
mete pisze:
06 cze 2024, 12:57
tylko średniej klasy, jednowymiarowym graczem, który poza fizycznością nie oferuje wiele więcej niż Calabria.
Idealne podsumowanie postów tutaj, dzień po transferze Theo Hernandeza. Też nic nie oferował w obronie i często się gubił w niepotrzebnym dryblingu. Jeździec bez głowy. Tak go opisywano tu.
No to może przyjdzie drugi,tylko że ciemniejszy.

Może nie, bo wolę tego Santosa.

Wróć do „Włochy”