AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3396

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 23 maja 2024, 14:02

Dwie kampanie były robione jednocześnie. Milan Home i Milan Culture(w tej brał udział Theo).
Rezus pisze:
23 maja 2024, 9:23
Nie czepiając się specjalnie @seba82 ale pewnie go będzie bronić i wrzucać staty z X
No widzisz, tak łatwo dajecie się zmanipulować fałszywą narracją, że jak ktoś przesadnie nie krytykuje i nie idzie wraz z narracją 90% ludzi tu piszących,to znaczy że broni albo chwali :wink:

Napisałem kilkukrotnie, że to nie jest mój wymarzony wybór,ot tyle. Napisałem też, że patrząc na jego styl prowadzenia Lille, bardzo blisko mu do Milanu z pierwszych sezonów Piolego i ma to sens. Tyle mojego komentowania Fonseci.
Jeszcze napisałem, że jest bezpieczniejszą opcją niż Van Bommel a chciałem najbardziej Motte.

Rozumiem wybór(jeśli już wybierać spośród nazwisk realnych i zdejmując Motte,bo Juve go wcześniej już zaklepało) i tyle w temacie. Nie będę wypisywał o Conte czy Pochu,bo jak widać to prasa narobiła szumu, którego nie było robiąc ludziom nadzieję.

Jeszcze był ten młody włoski trener co poszedł z Nicei do Ajaxu właśnie, ciekawe nazwisko,ono się przewijało obok Fonseci i Van Bommela.

Wróć do „Włochy”