Nassem w temacie o MU pisze:Mógłbym polenizowac.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 16 mar 2006, 17:19
Nassem w temacie o MU pisze:Mógłbym polenizowac.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 mar 2006, 14:42
bulls eyeMartinho pisze:Babel napisał:
Dostałeś WP ode mnie za "legiunie"
Dziwne.Wczesniej kilka razy napisalem "legiunia i jakos nikt nie poczul sie zbulwersowany nadmiarem wulgaryzmu i chamstwa w tym slowie i nie dal mi WP. Widocznie ciebie wtedy nie bylo na stronce bo bys mi wlepil znowu po kilka WP za ta "legiunie" Pozdrawiam i nie przepraszam za to
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 19 mar 2006, 13:59
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 19 mar 2006, 14:42
Może jednak lepiej poczekać do konca marca. Ankiety odbywałyby się w każdą porę roku.'Piotrek' pisze:W możliwie najbliższym czasie zostanie umieszczona ankieta za styczeń i luty(połączona).
TwisT_ReD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 19 mar 2006, 20:24
He he hetomo93 pisze:Ja próbuje!!! Ćwicze sam za moim domkiem i staram się to wykorzystywać na meczach. Różnie wychodzi. Sam wymyślam triki i trenuje !!!!! Jest super!!! wy żonglujecie 50 noga a ja 46 głowką. Hehehe!!!!
he he he to może idź dalej żonglować a na forum nie pisz he he he // Jacek 'he he he' Gmoch
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2006, 20:31
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 19 mar 2006, 20:35
W takim razie zwracam honorNiggaz pisze:Mylisz się. To ja sobie pozwoliłem pośmiać się wraz z nowym userem![]()
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2006, 20:37
Napisane w temacie 'Mecze przez internet - Plan transmisji' Podobuje mnie się. Niech ktoś mu odpisze, że jak nie przez internet to tylko przez telewizor. Ciekawe czy będzie usatysfakcjonowany.lucas93 pisze:wiecie może jak inaczej oglądać canal+sport??? Nie przez internet. tylko przez telewizor??????????????????
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 19 mar 2006, 20:54
jak sie Tobie podubuje to ty hej jesteśjak ni gaz to prąd pisze:Podobuje mnie się
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 19 mar 2006, 21:39
Niggaz pisze:Dżokere napisał:
9.Peja
Dżokere napisał:
11.Peja
Spoko. Zapomniałeś o Ryśku jeszcze.
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukazwp » 20 mar 2006, 8:46
lukazwp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 mar 2006, 9:27
ja myślę, że bardzo ważną kwestię poruszyłeś - ukrzyżowac go za to, ze naduzywa pewnych skrótówlukazwp pisze:"IMHO"
widzę, ze dobry temat wybrałeślukazwp pisze:ty tutaj za bardzo na gwiazdke sie lansujesz. uwazasz sie za eksperta w dziedzinie /hiszpania-barca i gdy ktos kto nie jest fanem PD wypowie sie w ktoryms z tych tematow zaraz mowisz ze sie nie zna
od kad jestes modem bardzo niechetnie rozmawiasz z co najmniej polowa forum.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukazwp » 20 mar 2006, 9:30
fieldy pisze:a swoją droga - ciekawe co o mnie myślisz ? pragnę się dowiedzieć - nie żebym się przejął - ale śmiech to zdrowie, może uda ci sie pokonać samego Protectora
lukazwp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 mar 2006, 9:35
ej - przecież byłem swego czasu najbardziej lubianylukazwp pisze:pamietaj ze gwiazda jest ten kto zdobedzie sympatie innych a nie ten ktory na sile chce byc szanowany
dobrze ujętelukazwp pisze:mnie naprawde [h**] obchodzi jakis protector
co robię nie taklukazwp pisze:piszesz madrze czesto mozna sie posmiac czytajac twoje wypowiedzi a do tego nie lansujesz sie na gwiazdke
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 mar 2006, 11:35
Nie jestes gwiazda bo tu nie ma ludzi z fantazjafieldy pisze:co robię nie taklukazwp pisze:piszesz madrze czesto mozna sie posmiac czytajac twoje wypowiedzi a do tego nie lansujesz sie na gwiazdke
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio