FMy

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8367

FMy

Post autor: piotrcies » 01 maja 2024, 14:58

No to ciekawie, u mnie nikt nie godzi się na taki status.

Ale jak przychodzi z pretensjami, to mówię, że chętnie go sprzedam, wtedy już nie jest taki mocny w gębie.

W ogóle gram sobie tym Deportivo, udało się zrobić tytuł ligowy w poprzednim sezonie + dołożyć Ligę Mistrzów, całkiem przyjemnie wreszcie poszło. Do tej pory super punktowałem, ale co z tego, że nabijałem 95 punktów w lidze, jak Real robił 105 xd No nie do zdarcia byli, na szczęście zamienili chada Gallardo na virgin Kloppa i już im nie idzie.

+ przy trzecim podejściu udało się pobić rekord ligowy wygranych z rzędu, dwa razy wyrównywałem wynik Realu i Barcy (16 meczów), dopiero za trzecim dołożyłem siedemnaste zwycięstwo, by w osiemnastym dostać na mordę u siebie od Teneryfy.

I ta porażka była w ogóle pierwszą od 71 meczów ligowych, ledwie 5 meczów bez przegranej brakło, by zrobić dwa okrążenia wokół ligi bez przegranego meczu, no gorszego rywala na przerwanie serii znaleźć się nie mogło;d

Teraz gram sezon, w którym zmieniłem sobie taktykę przed pierwszym meczem o stawkę (sparingi grałem wysłużonym 4-3-3, ale podjarany tym, co robi Xabi w Leverkusen postanowiłem ustawić coś a'la 3-5-2/3-4-3). Efekt naprawdę dobry, trochę męczyłem się na początku, ale wybitnie wygląda zarówno atak, jak i obrona. + faktycznie wahadło super sobie radzi, na prawej dałem środkowego pomocnika, żeby schodził sobie do środka rozgrywać, więc on ma więcej takiej małej gry, ale na lewej dałem typowego ofensywnego obrońcę, to gość po 31 kolejkach zrobił 15 asyst - żadnej ze stałych fragmentów. Chodzi jak motorek;]

W ogóle mam już taki rok, że praktycznie sami newgeni w ekipie - dwóch prawdziwych tylko - ściągnięty za darmo, żeby za rok sprzedać z zyskiem Schulz i nie do zdarcia Gavi z Barcelony, który obraził się po nieudanym sezonie i przyszedł za jakieś 70 mln do mnie. Gra już chyba czwarty rok i w każdym ma dwucyfrową liczbę asyst, teraz jako DM występuje i też chyba już 10 czy 11 zrobił.

Wróć do „Hyde Park”