Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 191

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 mar 2006, 14:06

Chłopaki jak coś przeniescie sie do tematu Ciemna Strona Calcio [Mocy :]] :wink: Tam przeniosłem rozmowe bo tu temat inny :wink:

Niggaz tam mi odpisz :) Ja bedziesz prosze :wink:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 mar 2006, 14:09

Łukasz[ACM] pisze:Z tego co wiem nasze miłosierne TVP nie puszcza tego meczu.

Mam takie dziwne przeczucie ze mecz pokazany bedzie na jakies niekodowanej stacji z zagranicy...hm...zaraz zsprawdze...

Co do dzisiejszego meczu Interu to zapowiada sie on bardzo zachecajaco :) Ciagle mam w glowie mecz obu druzyn z poprzedniego sezonu, kiedy to do 88 minuty Sampa prowadzila 2:0 by przegrac 2:3. Cos pieknego ten mecz byl :) Dzisiaj mysle ze Inter wygra z Sampdoria, w koncu Milan moze jutro stracic punkty z Juve co daloby znaczne zblizenie dystansu do AC Milan.Mysle ze znowu Materazzi cos ustrzeli ostatnio jest w dobrej formie :wink:

Transmisja na Polsacie Sport nic nie ma o przekazie w jakies stacji niekodowanej :(

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 mar 2006, 17:11

TVP ma już "plan" na wtorek i o meczu można spokojnie zapomnieć. Ciekawe czy chociaż w jakimś sporcie coś powiedzą o meczu :lol:
Na szczęscie jest PS i oni nie mają innego wyjścia :] bo co lepiej póscić 5-ta powtórke meczu Barca-Chelsea :?:
Bo oni tacy zawzięci są, wolą oczernić przeciwny klub, niż napisać coś pozytywnego o swoim ulubionym zespole. Penwie piszą, ale w zdecydowanej większości przeważają wiadomości, jak nie o EPOce to znowu o jakimś totku i tak w kółko.
Grande Calcio , tak się jednoczymy :wink: :lol:
Ale trzeba przyznać , że mamy swoje uroki , swoje spojrzenie na to co dzieje się poza piłką :] To coś przyciąga :] i do tego obrona Calcio przed takimi właśnie opiniami wiem fieldy ze to nie twoja opinia

*_Zaza_* pisze: sezonu 0:2 w 88 minucie a 3:2 sie kończy

Martinho pisze:Sampa prowadzila 2:0 by przegrac 2:3. Cos pieknego ten mecz byl

Hehe , to były piękne chwile porównywalne z golem Adriano w derbach w 90 minucie :D Pamiętam bramke Recoby jakby to było wczoraj. Dla takich meczów warto żyć i być z Grande Interem :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 mar 2006, 21:33

Szkoda ,szkoda Sampdoria w pierwszej połowie naprawde ładnie grała, celne podania, szybka gra ,ławteo przedostawali sie pod pole karne Interu od 5 do 15 minuty Inter wogule praktycznie nie wyszedł z własnej połowy. Inter może zawdzięczac wiele Toldo, wyciągnął dwie łade piłki np. mocny strzał Volpiego.

No, ale nie zawsze jest tak ,ze ten który gra lepiej prowadzi :/ Dośrodkowanie, Adriano z główki w poprzeczkę no ,ale udało sie niestety dobić i po pierwszej połowie 1:0 dla Interu. Po tej bramce Sampdoia troche siadła, ale myśle ,ze Novellio im nagada w szatni i spowrotem zaczną grać swoje ::D

Forza Sampdoria
Forza Juve

No i niestety nie udało sie Sampdorii sprawić niespodzianki na San Siro :?

Ich gra w drugiej połowie była wyraźnie słabsza, Inter cały czas przeważał, Sampdoria atakowała prkatycznie tylko z komtrataków.

Jak Recoba nie trafił na pustą bramkę to ja nie mam pojęcia :lol:
Teraz to juz Mancini chyba nie ma wątpliwości ,ze Toldo lepszy od Julio :wink: Wprawdzie Toldo to Włoch ,ale moze Mancini zaufa mu na stałe.

Brawa dla Sampdorii za ładną gre w pierwszej połowie :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 mar 2006, 22:31

No i jest zwycięstwo :D Sampa przed tym meczem miała na koncie 3 porażki , wiec dziś goście byli bardzo zmobilizowani żeby nie przegrać tego czwartego.
Cieszy wreszcie bramka Adriano. Wogóle to widać było, że odpoczynek dobrze mu zrobił. Był świeży , kiwał, strzelał i dogrywał do tego to wszystko poparte ambitną grą. Dobrze też zagrał Recoba, ale zabrakło mu szcześcia i zimnej krwi do bramki kiedy to trafił w słupek. Później na boisku pojawił się Oba i w końcówce mógł ustalić wynik jednak skutecznie przeszkodził mu w tym bramkarz, który wyszedł do piłki. Brawa dla Toldone bronił nie tylko to co leciało na niego, ale także bronił to czego nie wybronił by raczej J.Cesar. Świetnie sparowany wolny na róg :]

Jeśli zagramy jak dziś to w rewanżu z Ajaxem powinno być dobrze. Byłbym niepoprawnym pesymistą gdybym nie oczekiwał w takiej sytuacji dobrej gry i bramki Imperatore. Ale najważniejszy jest awans

FORZA GRANDE INTER

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 mar 2006, 23:11

Ważne że są 3 punkty :wink: . Szkoda trochę, że tylko jedna strzelona bramka. W końcu po godzinach bez gola trafił Adriano ... i chyba cała presja z niego padła bo po bramce zagrał naprawdę dobry mecz. Skreślany już przez niektórych Wome zagrał też bardzo solidnie, podobnie jak w meczu z Romą gdzie był jednym z lepszych w Interze. Jutro będę chyba kibicował Juventusowi :shock:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 12 mar 2006, 0:24

Zico_FCI pisze:Jutro będę chyba kibicował Juventusowi
Ja też mam co do tego mieszane uczucia :] Ale w końcu do Juve tracimy zbyt wiele oczek, a z Milanem warto powalczyć o 2 miejsce (dwa lata temu 4, rok temu 3, w tym roku 2, a za rok?). Brawo Adriano, bramka może nie przedniej urody, ale zawsze... Cieszy dobra gra (pomijając fragmenty 1. połowy, gdzie Sampa wyraźnie dominowała) nie tylko zawodników, ale i bramkarza. Już nie musiałem się martwić czy piłka lecąca na bramkę trafi w Julio Cesara czy poleci troszkę obok i wpadnie do bramki bo Toldone potwierdził, że jest wielki.
Z meczu na mecz widać, że brakuje nam drugiego klasowego zawodnika, który pomógłby Imperatore gdy ten nie jest w formie i zagrał z nim parę ładnych piłek gdy obaj bylliby w formie. Adriano próbował zagrać coś najpierw z Recobą, potem z Martinesem, ale jego dobre zagrania raczej nie były wykorzystywane przez w.w.
Dzięki za zwycięstwo z zawsze trudnym rywalem jakim niewątpliwie jest Sampdoria.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 mar 2006, 1:48

O meczu już napisaliście wszystko. Widać było jak z Adriano zeszła presja jak wybuch. I wytrzymał wszystko [czego nie może powiedzieć np o Ronaldo w dzisiejszym meczu :wink: ] Już wcześnie w słupek ... pieknie sie złożył to tej główki. Ale ogółem słaby mecz chyba nie ma co ukrywać ? Tym bardzie ze Sampdoria za poczatku grała jak u siebie ... Recoba mimo że palił sie do gdy zagrał tak haotycznie że hoho :p Veron widać że jeszcze nie ten. Choc chyba Mancini zadecydował przed meczem że zagra. Cambiasso nie widoczny prawie cały mecz. Toldo piłkarz meczu :!: ten wolny Volpiego a wcześniej strzał w 18 metrów wolejem obroniony w wielkim stylu ....

Co mnie zastanawia to, to że Inter zagrał słabo a wygrał z Sampdorią, Juve zagrało słabo a wygrało ze Sampdoria tez 1:0 ... Co sie dzieje z tymi klubami "silnego środka" :shock: Udinese LM i teraz lada dzień walka o utrzymanie, Sampdoria UEFA a teraz gra bez jaj. Przeciesz to nawet w połowie nie ta Sampa co rok temu. Szkoda naprawde szkoda że ich dopadł syndrom pucharowy. To już nie chodzi o ten mecz ale cała lidze :? Oby Viola takiego czegoś nie doswietczyła bo to że zagra w pucharach to chyba juz pewka :]

Gratuluje :!: Ale jutro Wasza "przyjaź" ze Starą Dama może nic nie dać :P Bo w najgorszym scenariuszu przewiduje padake w tym klasyku i remis [Oby bramkowy :roll:] a to daje nam 1 pkt. z drugiej strony miec jeden a 3 :] no ale miec 3 a 0 :P Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 12 mar 2006, 2:03

*_Zaza_* pisze:Ale ogółem słaby mecz chyba nie ma co ukrywać ?

No własnie :? Liczyłem na coś lepszego. Co prawda w pierwszych 15-20 minutach mecz mógł sie podobać to poźniej było już gorzej :? Sampdoria zagrała podobnie jak z Juventusem - od początku mocno przycisneli i chcieli szybko bramke zdobyć, a poźniej zapewne bronić prowadzenia. Szkoda, ze im sie nie udało bo napewno mecz byłby ciekawszy, Inter pewnie wziął by sie za odrabianie strat itp. idt.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 mar 2006, 2:59

No masz racji Ibrahimović Na poczatku albo Inter ich zlekceważył ? (choć wątpie bo to sie mogło źle skończyć :rol:) albo Sampdoria za bardzo uwierzyła w siebie. No ale nic dziwnego Inter im za bardzo nie przeszkadzał :roll: Widać brak w ekipie Novellino jednego z tych dwóch "Patyków.. - długopisów" :wink: Bazzaniego lub Bonazzoliego ... nie miał kto strącać piłke . Czy kończyć wrzutek. A ani Flacchi alni Kutuzow to nie jacyś eksperci od gdy głowa. Tego im zabrakło. Bo Volpi zagra dobry mecz podobnie jak Max Tonetto ale nie mieli komu dogrywać .

Inter miał Adriano i to w zasadzie tyle bo - mecz bez histori :p no miał i Toldo bo wybronił piłki w kluczowym momecie. To były naprade trudne piłki. Volpi po rożnym uderzył w kozioł [złożył sie wolno ale ciekawie mu to wyszło]a potem wolny z 17 metrów i refleks Toldo tylko uchronił Inter od bramki.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 mar 2006, 8:58

Ibrahimović pisze:*_Zaza_* napisał:
Ale ogółem słaby mecz chyba nie ma co ukrywać ?

No własnie
Nie no nie przesadzajcie.
Mecz może nie był wspaniałym widowiskiem, ale często drużyny grały szybko i było kilka dogodnych sytuacji na bramke. Tym bardziej, że Inter w ostatnim okresie grał naprawde słabo i nie wiem czy widzieliście, ale tam to było dopiero siano. Cieszy, że przed LM coś drgnęło :]

Zico_FCI pisze:Jutro będę chyba kibicował Juventusowi

Ja podobnie. :pogrzeb:

siata111
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siata111 » 13 mar 2006, 14:46

Kto wreszcie teraz bedzie bronil bramki Interu, Toldo wraca do 1 skladu???

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 mar 2006, 14:54

siata111 pisze:Kto wreszcie teraz bedzie bronil bramki Interu, Toldo wraca do 1 skladu???
Chyba już wrócił. :P

Michael (L)
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 13 mar 2006, 15:08

Jakie nastroje przed meczem z Ajaxem? Bo to co ostatnio Holendrzy prezentują sprawia ze mecz moze byc piekielnie trudna przeprawa dla Interu, zwłaszcza ze graja przecietnie jakos bez wyrazu, a Ajax jest w gazie z wspaniałym Huntelaarem. Zastanwiam sie tylko czy moze grac w LM dla Ajaxu :?: Wydaje mi sie ze nawet zagrał w pierwszym meczu tych druzyn ale nie jestem pewien ach ta skleroza :oops: U bukow zachecja zeby postawic na Ajax po kursie nawet dochodzacym do 9 za ich zwyciestwo, 6 za awans, 4 za remis. Co w cale nie jest takie niemozliwe.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 mar 2006, 15:14

Michael (L) pisze:Wydaje mi sie ze nawet zagrał w pierwszym meczu tych druzyn ale nie jestem pewien ach ta skleroza
Nawet gola strzelił :lol:

Myślę, że sobie poradzą choć na pewno Ajax łatwo skóry nie sprzeda. Jeśli nie stracimy żądnej bramki w pierwszych 20 minutach to będę spokojny o wynik.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”