Kanały Sportowe

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 lut 2006, 1:05

Znów ja zaczynam wontek :roll: :lol:

Dziś C+ pokazało swoja nowa odsłone magazynku "Sport +" Jak sie dowiedziałem że będa zmiany sądziłem że to im troche lepiej wyjdzie. Tak chcieli zaczepić wszystko a tak naprwde nic nie omówili tak na cacy. Takie troche macanie tematów każdego po troche :lol: to już mogli czasu wiecej na to poświecić :( Raz Kuszczak - raz rasizm - tu Real na deskach tu Totti na deskach - Tu Kanonierzy nagle Inter - nadle Lyon po czym PSG :P takie to nie do mówione. Brak tematu spadkowiczów :( Brak tematu ogółem kolejki ligowej czy jakiegoś mega wyczynu. :( Na końcu Beret jeszcze jako eksper Ligue 1 :roll: Bąka mogli z Kataru zawrócić :wink: też grał swoje.

Jak na debiut to mnie rozczarowali. Już mogli wogóle tych ekspertów nie zapraszać bo w sumie co to dało ? statystyki ? sie wie. Więc co ? oni mają swoją mega wiedze ale chyba nie sądzili że w 15 minut omówia ligowe potyczki ? :( Stec by sie zabrał za Calcio a Orłowski za La Liga to by cztery dni gadali. Jak nie ma czasu to po co zaczynać ? :> Rozczarowali mnie jak na start ? A Was ?

Pani Paulina czesto nie wiedziała co chce powiedziec ale jej to może było wybaczyć :wink: z wiadomych powodów :D Ale teraz to mogli się za to wziąśc na dobre. Rozumiem pierwszy raz itd. Ale niech juz zrobia kącik na maxa :]

"Marek Jóźwiak selekcjoner Włoch zabrał by Del Piero na Mundial" -

:shock: :lol: :shock: to mnie rozawalił hehe Chciał Rafała Steca poprawić co do wielu Costacurty a wyszedł na bereta :P Kogo on uczy :P Jeszcze jak chciał zabłysnąć :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”