A wy zachwycacie się nad zwycięstwem ze słabym do bolu Alaves...Toudinho pisze:Zachwycacie sie nad zwycięstwem ze słabym do bolu Betisem
Dobrą formę strzeleckąToudinho pisze:Zobaczymy co zaprezentujecie w Angli.
Widzisz nawet przeciwnicy nam pomagają co za charakter...Toudinho pisze:Szkoda że Melli wam dobitnie pomogł
Mnie też w końcu ma 18 bramek w lidze...Toudinho pisze:Cieszy mnie forma strzelecka Eto'o.
Ronni sam meczu nie wygra (chybaToudinho pisze:Jeszcze niedawno napisałem o widocznym braku Gaucho to zostałem zjechany przez jakiegos delikwenta...Ronaldinho wrociła i wrociła magia...No, ale tylko dzieci widza ubytki w postaci Gaucho...
Do cyrku nie przejdzie bo nie zdradził by Barcelony na rzecz RealuToudinho pisze:Wszechstronny Oleguer lepszy od Sergio Ramosa...na Mundial z nim, albo lepiej do cyrku
Za to powinnien dostać pare WPkrako_91 pisze:Barcelona znowu jest na fali.. udowodnil to wczorajszy mecz z REal'em Betis ktory Braca wygrała 5:1... moim zdaniem nie wogole niejasności że Barca awansuje dalej w LM! Chealsea jest bardzo dobra ale za słaba na barcelone.. takie moje zdanie